Ako vyliečiť pleť ešte pred svadbou?

Profilova fotka
ahoj dievčatá :) prosím vás, nájdu sa tu kočky, ktoré hladajú pomoc ako si napríklad vyliečiť pleť ešte pred svadbou a vyzerať dokonale a tiež hladajú spôsob ako byť krásne namalované? :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ja to tiež riešim. Začala som asi rok a pol pred svadbou a už teraz ju mám skoro bezchybnú, takže som hrozne rada :-) Na doma som si kúpila masku na problematickú pleť a peeling z morskej soli od Lush, a to bola najlepšia kúpa. Mala som ešte v pláne chodiť pravidelne ku kozmetičke na menšie čistenie pleti a raz za pár mesiacov na hĺbkové čistenie, ale myslím, že stačí raz. Ale ešte sa starám o ruky. Na svadbe bude určite detail na ruky, takže občas zájdem na parafínový zábal (ale fakt občas, dosť to páli) a mám doma sadu na ruky, ktorú používam asi dvakrát mesačne.
Odpovedať
ja by som mala záujem :) do svadby 9 mesiacov. Nejaké rady? Pred 2 rokmi som brala aj tablety, ktoré mi predpísala kožná, ku kozmetičke som tiež chodievala, ale vôbec mi to nepomáhalo.
Odpovedať
Profilova fotka
ja to riesim uz dlhsie, ale kedze je zima, moja pokozka si neda nijak povedat...ale vo vseobecnosti pouzivam urcite peeling, telove oleje, pijem vela vela vody, chodim na kozmetiku a zacinam do solarka, samozrejme s mierou, ale osvedcilo sa mi to aj na vyrazky, a chcem mat nejaku farbu na tej svadbe :D
Odpovedať
Profilova fotka
Snažím sa starať sa o seba pravidelne, ale rada sa priučím niečomu novému :)
Odpovedať
so všetkým, čo ste napísali, úplne súhlasím, ale z vlastnej skúsenosti by som ešte pridala - nejde len o starostlivosť zvonku, ale aj zvnútra.. mne pomohlo vypustiť mlieko a aj vyrážky mi zmizli, môže to byť aj nejakou potravinou, ktorú už nevieš stráviť... všeobecne sa vie, že napr. v určitom veku už mlieko nestrávime, ako deťom nám chutí a v dospelosti je nám z neho už až zle :-) skús možno aj nejaké potraviny odsledovať
Odpovedať
Profilova fotka
Kedze som prestala brat HAK a mala som plet doslova hroznuuu, rada sa podelim so svojimi skusenostami, co zabralo mne. Tiez som sa snazila o to vyzerat dobre do svadby, mat plet v super stave. zacala som pouzivat vylucne prirodnu kozmetiku (pouzivam znacku Havlikova Apoteka - krem anjelska tvar na noc a krasna pani na bezny den), na ocne okolie pouzivam kofeinovy krem od znacky Dulcia. Na ten nocny krem davam este arganovy olej a poviem vam, tato kombinacia spravila na mojej pleti doslova zazrak. za 10 rokov som vyskusala skutocne vela kremov a vselijakych veci za neskutocne peniaze a nic nie je lepsie ako sila z prirody :) Na telo pouzivam tak isto prirodny kavovy peeling Scrub Mark a aj to je pre mna doslova zazrak, potom natieram pokozku bud kokosovym olejom, alebo bambuckym maslom. Chystala som sa, ze budem pred svadbou chodit pravidelne ku kozmeticke, ale nepodarilo sa mi to ani raz, zacala som chodit pravidelne az od jula :-D :-D lepsie neskoro ako nikdy.
Odpovedať
aj ja sa o to snažím, budem rada ak mi poradíte
Odpovedať
No tak ja nastastie nemam problematicku plet ale skus sa poradit s niakou velmi dobrou kozmetickou co je najlepsie pre tvoju plet a uvidis. Ja osobne pouzivam en krem nivea na tvar a ani uz mejkap nepouzivam a mam naozaj peknu hladku plet a nieje ani mastna. Ale kazda zena ma iny druh pleti.
Odpovedať
ja by som tiez skusila najprv upravit stravu a skusit ci nie su nejake reakcie na laktozu a pod.. a potom len pravidelne cistenie kludne aj doma a dodrziavat nejaku rutinu starostlivosti o plet.. inak aj ja planujem vysadit HAK tak som zvedava co to urobi.. nemala som ale nikdy problemy s pletou ani predtym nez som to zacala brat tak snad nebudu ani teraz :-D
Odpovedať
a nestava sa vam ze par dni pred periodou sa vam zhorsi plet? lebo ja to mam tak pravidelne a teda sa obavam ze s tymto hormonalnym vycinom asi nic neurobim:/
Odpovedať
Profilova fotka
za mna urcite toto, je to zazrak- http://happyskin.sk/prirodna-kozmetik...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tato tema je aktualna aj pre mna. Od 12 rokov som mala problematicku mastnu plet, hrozne vyrazky, pory, zacervenania. S postupom veku sa mi plet velmi zlepsila, neviem, comu konkretne to prisudit, kozmetiku pouzivam lepsiu z lekarne (Vichy, Bioderma, Avene), HAK som nikdy nebrala. Momentalne ma najviac pred svadbou trapia rozsirene pory na nose a vedla nosa, skusam zatial Bioderma Sebium Pore Refiner, v zalohe mam este serum od Clinique, ale inak som velmi nenatrafila na pripravky na rozsirene pory. Budem rada, ak sa niekto podeli so svojou skusenostou.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@martinaplum skus Porefessional primer of Benefit cosmetics.. sice to len skryje pory ale je to fajn ako primer iba bez ohladu na pory :-)
Odpovedať
@leeshka to tiež, pred periódou sa to zhorší ale všeobecne mi pomohlo vypustiť mlieko :-)
Odpovedať
@aandrejjka inak všetko najlepšie k meninám :-) :-)
Odpovedať
@zuzuliennka no to ja pijem aj jem mliecne vyrobky..ale bez laktozy kvoli intolerancii...len teda nvm co by som jedla ma ranajky miesto jogurtu ci tvarohu:D
Odpovedať
@leeshka tak jogurt biely mi nevadí, s ovocím, alebo medom na raňajky; tvaroh príliš neobľubujem, zato s mliekom mám problém :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 to je skvele..troška by som bola opatrna s morskou solou, teda ten pripravok, ktory ju obsahuje...na ruky určite tiež peelin a zvlačňovať a samozrejme kremik bez parfumacie a nemastny..pleť pravidelne čistiť a hydratovať rano a večer..a tie masky su top..len nepouživať často..velmi silno držim palčeky ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@nikus296 Nikuš telove oleje na pleť v žiadnom pripade nie..nakolko pokožka na pleti je mnohokrat tenšia a potrebuje citlivejšie pripavky..a všeobecne oleje na pleť vobec nepatria..upchavaju pory a naša pokožka nedycha..volte zvlačňujuce..nemastne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@zuzuliennka ano Zuzička, je to aj o strave a práve výskyt problémov na pleti určuje, čo nás trápi zvnútra, je zaujimave to študovať, pretože potom vieme krásne aj jdalniček upraviť alebo ppripade riešiť s odbornikom..a vysledky su velmi pozruhodne, možeme včas odhaliť prípadné ochorenie
Odpovedať
Profilova fotka
@rmnka som rada, že ste našli to pravé pre vás ;) opatrne solejmi na pleť, z dlhodbeho hladiska to nie je najvhodnejšia volba :) pokračujte v dobrej práci ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@renna34 makeup by sa mal použivať z toho hlaadiska, že nam ju po ošetreni chrani pred dalšim zznečistenim..to je to iste ako ked si pokožku po poraneni dezinfikujeme a dame na ňu náplasť..treba voliť nemastne makeupy a take, ktore neupchavaju pory :) určite skuste pohladať vhodny makeup, aby ste si zaručili ešte krajšiu a hlavne zdravšiu pleť ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinaplum nie je najlepšie riešenie kombinovať značky, predsa su robene v sadach, ktore sa navzajom dplnaju a preto neni zaručene, že kombinacia viacerych značiek bude správne posobiť, s vašim problemom vam viem poradiť a vysvetliť ako naša pleť pracuje :)
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka suhlasim, okrem stravy je doležite pravidelne čistenie a hydratovanie ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@bnr telove oleje som nemyslela na plet, ale celkovo na telo, samozrejme na plet pouzivam pripravky ktore su na nu urcene
Odpovedať
Profilova fotka
@bnr moja chyba, zle som to napisala. nepouzivala som kombinacie znaciek, len som menovala, ktore som uz stihla z lekarne pouzivat. s biodermou pore refiner vidim po 3 dnoch pouzivania prve vysledky, tak verim, ze sa tie pory este stiahnu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinaplum skusila by som mikrodermabraziu..ta obrusuje pleť a tiež znižuje a sťahuje poriky a ddavať pleti viac vitaminu c :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?