Aký je najlepší a najzdravší spôsob opálenia na deň "D"?

Aký je najlepší a najzdravší spôsob opálenia na deň "D" ? Aby bol pekný kontrast medzi bielymi šatami a bronzovým opálením?
Odpovedať
Profilova fotka
Je pekné, keď je nevesta opálená, ale len jemne!!! Ak to preženie, to je potom presne opačný efekt, kedy si uškodí a celý nežný look nevesty je v háji a bude vyzerať ako kuriatko z grilu. Jemne (až nenápadne) hnedá, zdravo a prirodzene vyzerajúca pokožka je to najlepšie a najkrajšie na nevestách. A tiež opačne, ak má výrazne bledú kožu v spojení s bielymi svadobnými šatami, to tiež nie je ono (samozrejme, ak nemá typ pokožky, ktorý opálenie neznesie.) Najzdravší a cenovo prijateľný spôsob je samoopaľovací prípravok, ale výsledok môže byť umelý. Pri nevhodnej aplikácii môže byť účinok veľmi intenzívny, s fľakmi a neprirodzený. Alternatívou je samoopaľovací nástrek na telo, ktorý robia v salónoch, ale opäť môže byť výsledok veľmi umelý a silný, často sú nevesty nespokojné, lebo na druhý deň sa im začnú robiť fľaky. Treba si to vyskúšať pár týždňov pred svadbou a zistiť na vlasnej koži ako to vyzerá, hlavne po dvoch - troch dňoch. Najnezdravší spôsob je samozrejme solárium. Ale tu môže nevesta regulovať intenzitu opálenia. Je finančne a časovo náročnejší, ale výsledok je najlepší. Stačí pár návštev, kedy sa pokožka natónuje, chytí zdravý vzhľad. Pri použití solárnej a následne telovej kozmetiky bude aj pekne vláčna. Odporúčaný spôsob, kde nevesta načerpá aj vitamín D a vyrobia sa jej hormóny šťastia je slniečko. Výhodou je, že je to zadarmo. Opäť nevýhody - na lúče treba doslova číhať, časovo náročné a treba si dávať pozor, aby to nevesta neprešvihla a tiež si musí dávať pozor na vypálené časti odevu/plaviek. NAJKRAJŠIA NEVESTA JE ŠŤASTNÁ NEVESTA!
Odpovedať
Ja som asi 6 tyzdnov pred svadbou zacala chodit do solarka. Celkovo som bola asi 10x na 6-10 min. Farba pokozky sa mi zjednotila, zmizli pasiky od plaviek a posobilo to prirodzene a zdravo. Ten opalovaci nastrek by som neodporucala skusat, videla som velmi nepekne flakate a oranzove nevesty, ktore si nedali ani pred svadbou skusobny nastrek a tak ich ta hroza pockala priamo v svadobny den, no cele zle.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte baby, solarko škodí pokožke.. určite by som neriskovala svoje zdravie kvôli jednému dňu. V dnešnom modernom svete existuje veľa alternatív ako získať krásne opálenie, napr. spomínaný nástrek. Ak nebudete šetriť na tejto položke Vášho svadobného zoznamu, opálenie bude krásne jemné a prirodzené. Vyberajte si len špecializovaný salón a značku s dobrými ohlasmi. Ja osobne som bola na nástrek Fake Bake a milo ma prekvapila celá aplikácia aj výsledok - po prečítaní mnohých recenzií som sa trochu obávala no rozhodnutie pre Fake Bake som urobila správne. Krásny odtieň pokožky, príjemná vôňa. Slečna ma striekala vo štvrtok, v sobotu bolo všetko dokonalé, úplna spokojnosť. Vrelo odporúčam, určite budete s výsledkom spokojné. Samozrejme nepodceňujte výber salónu, profesionálna aplikácia je polovica úspechu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?