Aký je váš názor na nevestu bez makeupu?

Profilova fotka
Ahoj ženy, máte některá v plánu svatbu bez kompletního líčení? Já používam jen tužku na oči a to jen když jdeme večer někam ven do města. S makeupem si připadám taková .. umělá. Sice se dost červenám když jsem nervózní, je mi horko, zima atd... ty co se cervenaji to určitě znaji, ale tak zase na druhou stranu, ty co znají mě ví že se červenám :) No každopádně bych se Vás chtěla zeptat na vaše názory. CHápu že každá nevěsta chce být dokonalá... ale i za cenu že se nebude cítit sama sebou?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ja by som si dala u niekoho spraviť jemné líčenie aby si vedela posúdiť ako sa v tom budeš cítiť , ja sa tiež bežne moc nelíčim ale tiež sa strašne červenám a spravila mi také líčenie, že som bola spokojná a cítila som sa dobre
Odpovedať
Profilova fotka
@fonddy Tiez by som ti asi poradila nejake jemnejsie licenie. Nie kazde licenie musi skoncit tonou makeupu na tvari :) ale ist uplne nenalicena, no neviem, povedzme si na rovinu, ziadna z nas nema dokonalu plet, a sikovna vizazistka vie vycarovat aj velmi prirodzeny makeup, ktory by bol lahucky aby si ho ani necitila, ale pekne by ta rozziaril :) a svadobne fotky tiez budu urcite krajsie :) Byt na tvojom mieste tak nejaku sikovnu vizazistku zozeniem a pripadne sa s nou dohodnem na skuske, aby si si potom bola ista, ci by si s tym bola okey alebo nie :)
Odpovedať
Profilova fotka
no uplne nenaličená ne :D oci a pusa urcite, ale make up asi vynechám... max trosu pudru nebo tvářenky at se nelesknu :)
Odpovedať
Profilova fotka
presne make up ti spravia aj úplne prirodzený a na fotkách to vyzerá o moc lepšie
Odpovedať
Profilova fotka
Poradila by som sa s vizážistkou, ale úplne bez make-upu by som nešla. Nemusíš mať vysokokrycí makeup, vizážistka ti môže dať niečo ľahšie, prípadne iba BB krém, ktorý má minimálne krytie a na tvári ho necítiť (o to kratšie ale aj vydrží). Bude to lepšie vyzerať aj na fotkách a navyše, nevesta by mala byť vo svoj veľký deň tip-top upravená (to neznamená, že má mať kilo omietky na tvári) :)
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim s dievcatami, mat make-up neznamena mat masku na tvari. Caro make-upu je prave v tom, ze vie vyzerat prirodzene, ked to s nim niekto vie 😉 urcite sa porad s nejakou vizazistkou a jemna uprava na svadbu sa hodi.
Odpovedať
Profilova fotka
@fonddy ja som nemala vobec nic, len obyc balzam na pery... nejak som neriesila ci sa budem lesknut, nebolo by to proste ono a necitila by som sa dobre keby som mala make up. ale zacula som ze existuju nejake save papieriky na plet tak by som to skusila pohladat pre pripad nudze. jemne licenie je asi maximum co by nevesty mali podla mna nosit
Odpovedať
Ahoj, ja sa zaoberám poradenstvom starostlivosti o pleť a dekoratívnou kozmetikou. Líčim aj na svadby. Na tvojom mieste by som zašla za vizážistkou a poradila sa. Nič netreba preháňať, stačí jemná vrstva CC krému, troška púdru, lícenky, špirálka (ak nevesta naozaj nechce nič na očká), lesk na pery. Naozaj nie je potrebné dávať na tvár kilo makeupu, ale je to tvoj svadobný deň, v krásnych šatách s účesom a bez makeupu budeš ako šedá myška, proste to tam bude chýbať. Hlavne zjednotiť tón pleti a zakryť menšie nedokonalosti. Aj na fotkách to bude krajšie. Porozmýšľaj o tom...
Odpovedať
Svadba je udalost, kde by som sa predsa len nalicila,aj ked ti to nie je po chuti. Na licenie si zvyknes ;-) myslim, ze uz len tie saty, uces a cely ten frmol okolo sposobia, ze nebudes uplne sama sebou :-)
Odpovedať
@fonddy a doteraz si si make-up nanášala len ty sama? alebo ti už robil niekto make-up profesionálne? pretože ak je to kvalitná práca, necítiš sa v ňom ako v maske a vizážistka použije len minimálne potrebné množstvo... šla by som sa poradiť s vizážistkou minimálne, ani ja bežne make-up nenosím a moja vizážistka mi spravila úplne jemnučký make-up, zakryla jemne nedostatky a najmä zjednotila farbu pleti, aby som na fotkách nevyzerala ako "smrtka" :-D plus keď som videla, aké množstvo make-upu použila, ešte som si povedala vtedy v duchu, že to nebude stačiť - a výsledok? skvelý.. zapracovala ho tak, že ani nebolo vidieť nejakú "masku"... a od toho sú aj skúšky make-upu pred svadbou, aby ste s vizážistkou našli kompromis... minimálne nad tým pouvažuj, aby ti to potom nebolo ľúto, keď ho nebudeš mať
Odpovedať
Profilova fotka
@fonddy podla mna by si si mala dat kompletny make-up ale povedala by som kozmeticke nech ti ho nanesie len tak na jemno aby nebol moc vyrazny aby si sa citila aj ty dobre. Uvidis, budes za hviezdu ze predtym ta ludia taku nevideli a zrazu budes pekne nalicena a take zenskejsia budes :-)
Odpovedať
@fonddy Ak sa v tom mas citit zle, tak si ho nedavaj. Sice ti budu vsetci tvrdit, ze to nebudes citit, ale budes :-) Uz len 1. vec - ked budes plakat, musis si davat pozor, ako si utieras oci. Aj ked je spirala vodeodolna, nemozes si brhlit cele oko a ocakavat, ze sa troska nerozmaze. V aprili sice este horuco nebude, ale moze sa stat, ze sa budes dost potit a trosku sa ti bude make-up roztekat (ja som mala svadbu v oktobri a obcas mi tiekli kropaje potu, co som musela chodit prepudrovavat). Ale ako baby radili, skus teda vyskusat vizazistku, ak ti to nebude po voli, kasli na to :-) @smea Inak bola si krasna nevesta, ty si make up vobec nepotrebovala, vobec to nie je vidno, ze ho nemas.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@momo90 no len podľa mňa, autorka píše, že používa len ceruzku na oči.. a špirálu vôbec? buď má tak výrazné oči (a neskutočné šťastie), že teda bežne nenosí - len potom otázka - aký bude mať účes? čelenka do rozpustených vlasov? asi určite niečo "nápadnejšie" a slávnostnejšie a aby sa potom pri takom účese "nestratila" a nezanikla... plus na fotkách bude vidno, že je bez makeupu a to si k celkovej vizáži nevesty neviem akosi predstaviť.. nehovorím o maske, ale o jemnom make-upe, ktorý vie skúsená vizážistka spraviť dokonale v zmysle, že sa nebude cítiť ako s cementom na tvári... minimálne by som to zvážila a šla na skúšku v jej prípade.. ani ja sa nemaľujem, a vizážistka ma namaľovala tak, že som nevyzerala ako niekto iný, vyzdvihla prednosti, potlačila nedostatky.. 😊 bola som lepšie povedané - upravená, nie - "namaľovaná"
Odpovedať
Ja suhlasim s vacsinou, urcite najdes vizazistku ktora ti spravi jemny make up, aby si sa necitila zmalovana. Ale bez makeupu nie.
Odpovedať
Asi úplne bez nie. Neviem, ja keď sa mi nechce si dám aspoň líčka aby som sa necítila taká holá heh. Ale make upi sú teraz také, že človek ani nespozná či si namaľovaná alebo nie. A vizážistky sa s tým tiež vedia vyhrať aby žienka nevyzerala ako plastová bábika. Neboj jemné líčenie len zvýrazní aká si naozaj krásna.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som v tomto pripade urcite odporucala skusku u vizazistky, uvidis ako sa v tom budes citit cely den a ako to bude reagovat. ja sa nemalujem vobec, neznasam spiralu, lebo si nonstop pretieram oci, makeup som mala za svoj zivot na tvari asi 5x, lebo si ju stale chytam.. ale napriek tomuto som sa v liceni v svoj svadobny den citila velmi prijemne, upravene :) za skusku to stoji
Odpovedať
@zuzuliennka S tou ceruzkou som to popravde neriesila. Moja kamaratka si chodi pravidelne davat farbit mihalnice, aby nemusela pouzivat spiralu a da si iba ceruzku a vyzera to fajn. Akosi som automaticky predpokladala, ze aj v autorkinom pripade je to podobne. Ak bude mat princeznovske saty, tam sa troska make-upu vyzaduje. Ak vsak bude mat take jednoduche padave, mne by to nevadilo. Moja skusenost je taka, ze vzdy make-up citim, aj ked si dam iba BB cream, trosku pudru, spiralu a linku. Ja som tiez chcela jemne licenie a mala som teda toho na tvari hojne. Mne to sice extra nevadilo, lebo sa malujem, ale viem si predstavit, ze niekomu to moze zavadzat.
Odpovedať
@momo90 no v prípade autorkinej otázky by bola podľa mňa najlepšia skúška líčenia, povie vizážistke svoje predstavy o úplne minimálnom make-upe/úprave vizáže a nech v tom je cez deň, aby skúsila, možno bude prekvapená, že to nebude až také, ako si myslí... a druhá vec, nevieme, či sa doteraz líčila len sama a vadí jej make-up na tvári, a neskúšala vizáž od profesionála (ktorá je úplne iná aj pocitovo na tvári, ako keď si sama ráno dám bb krém a idem do mesta) alebo už bola nalíčená aj vizážistkou a napriek tomu je s tým nesvoja... ak ešte profesionálne nalíčená nebola, aspoň by som to skúsila, je to niečo úplne iné
Odpovedať
Je síce pekné, že niektoré ženy sa vôbec nelíčia a aj tak sú pekné a sú na to jednoducho zvyknuté ale myslím si, že svadba je ten deň, kedy by mala žena zaexperimentovať a vyskúšať aj niečo nové. Pokiaľ je dobrá vizažistka tak sa nemôže stať že by si vyzerala zle. Každej žene make-up len pomôže:-)
Odpovedať
kazda zena je podla mna krasna aj bez makeupu ale na svadbu saa podla mna ako taky ziada.. vsak sa nemusi dat zmalovat ako velkonocne vajicko ale da sa to aj decentne toho sa nejak neboj.. ja sa samu seba neviem predstavit ze by som sla na svadbu bez makeupu ale tak je to tvoja volba ale aspon nieco len tak letmo si myslim ze by bolo fajn :-)
Odpovedať
Profilova fotka
v mojom okoli poznam par zien, ktore maju tak dokonalu plet bez jedinej skrvnky a su tak prirodzene krasne, ze naozaj nepotrebuju licenie (dokonca ani na svadbe neboli nalicene, to su tmavovlase, tmavooke typy, plne pery), ak patris medzi ne, super, mas stastie, ze nepotrebujes prikrasy, ze si vyrazny typ, a ak sa nemas citit v tvoj slavnostny den dobre a nebudes sa citit sama sebou, nerob to, zbytocne sa budes citit zle, zbytocne ti bude vadit make up na tvari... jemnym make upom nic nepokazis, sikovna vizazistka vie ako jemne zvyrazit co treba, ale isto to nebude cudne ani zvlastne, ak sa nenalicis... poznam aj take nevesty a uziil si svoj velky den aj bez make upu ;-) PS: a videla som aj nevesty, co sa vôbec nelicili, na svadbu mali make up a skoro ich nespoznali, ze to uz nie su ony ;-) :-D :-p
Odpovedať
@fonddy mam kamaratku ktora si vobec na svadbu nedavala make-up ale ona ma velmi peknu plet a pomaly nikdy nemala ziadnu vyrazku ani nic. Vzdy som jej taku plet zavidela. Takze ak mas taku peknu plet tak si nedavaj a ked sa este budes tak aj lepsie citit. Dolezite je, aby si sa dobre v ten den citila
Odpovedať
Ak je pekna a bezchybna plet nedavala by som make up. Len tak letmo spiralku a mozno licka s jemnym ruzom. Nic viac by podla mna nebolo treba a este ak by mala dievcina aj pehy tak by to bolo mega. Tie su v poslednej dobe v mode dokonca som videla v teke, ze baby si davaju pehy tetovat. No to mi pride skor sialene :-D
Odpovedať
Profilova fotka
I ked sa rozhodnete upravovat sama a rozhodnete sa vynechat makeup, porozmyslajte aspon nad korektorom a pudrom, dalej licka, ceruzka ako linka, aspon jemna, spirala a ruz ci les.. Ono to nieje iba o cistej, ci bezchybnej pleti. Od rana do rana sa toho deje vela, stres, kvoli ktoremu moze byt zacervenanie, rozne typy svetla, ktore vytiahnu opticky aj beznym okom neviditelne malickosti ako zilky, dalej lesknutie od tepla,.... Svadobny makeup nieje len denne licenie, ma to byt zmes licenia na den, vecer a fotografiu.
Odpovedať
Profilova fotka
Uprimne, v zivote jsou situace, kdy by zena mela dodrzet urcity dress code, do ktereho podle me patri i liceni, byt takrka nepostrehnutelne. Sikovny maku-up artist Vam udela nude liceni, ktere bude podtrhovat Vase rysy a zakryje nedostatky.
Odpovedať
neuraz sa, ale podla fotky mas taku tu lacnu farbu na vlasy z drogerie, este pozeram, ze aj vyrastenu. Make-up by teoreticky mohol celkovy dojem zachranit. Bez neho budes vyzerat zanedbane
Odpovedať
@fonddy Podla mna, pokial nie si profesionalna modelka, ktora ma perfektnu plet, vlasy aj nechty, tak aspon lahucky makeup si to vyzaduje. Uz len pre pocit upravenosti. Su zeny, ktorym makeup doslova ublizuje, ze su tak prirodzene krasne (zial tych je fakt malicko) a potom su take, ktore makeup nepouzivaju a posobia zanedbane. Pozor na to!
Odpovedať
Profilova fotka
poznám asi dve ženy v mojom okolí, ktoré majú takú dokonalú porcelánovú pleť, že by bol hriech dávať na ňu makeup. Ak však takúto pleť nemáš, určite si daj aspoň ľahký makeup a trochu zvýrazni oči, červenať sa budeš aj cez omietku :-D
Odpovedať
milujem licenie, rada licim ostatných no seba neliečim takmer vobec. Neznasam ked na pleti nieco citim a nemozem sa tvare ani dotknúť... na svadbu som volila výrazne večerné licenie pretoze to bola svadba... a každému padla sánka ;) a ďalšia vec kamera a fotoaparát velmi vstrebáva akékoľvek farby takze aby si sa potom nechytala za hlavu ze ma fotkách vyzeráš ako mrtvolka. Urcite by som zašla na skusku makeup ponorila cely den vyskúšala ci si na to predsa len nezvyknem a az potom sa rozhodla ci s alebo bez v den svadby
Odpovedať
Profilova fotka
tak jemné líčenie, by podľa mňa nezaškodilo. Ja som tiež nebola nejak extra namaľovaná ale ten základ som mala. Aspoň líčka a riasenku. bez toho by som nešla. @ajush5 tak ty si to mala inak. ale nie každý má rád výrazné líčenie a podľa mňa ani nie je pravdou, že by fotoaparát nejak tlmil farby ale tak každá z nás si spravila ako jej samotnej to bolo najlepšie ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?