Aký rúž na pery na svadobný deň?

Kočky,o tyzden je svadba s ja nemam ziadny longlasting ruz ani nic ine na pery. viem,ze drzi od Max Factor Lipfinity,ale vizazista ma upozornil,ze velmi stahuje pery a moze sa zacat lupat...co ste mali na perach vy a co by ste mi odporucili?
Odpovedať
Profilova fotka
ja pouzivam mac matne, tie drzia dost dlho, este plus maju podkladovu bazu taku, tak to ked si dam mam ho pol dna uplne v pohode :)
Odpovedať
ked si das linku + matnejsi ruz prepudrujes bude to ok minimalne par hodin.. po jedle mozes ruz doplnit..
Odpovedať
Profilova fotka
Ano Aj Ja pouzivam matne od Mac, ale to Len matne Tak drzia tie perletove zlezu rychlejsie :) tiez odporucam
Odpovedať
Ja mam sephoru tekuty... On zaschne a nebude mat ani zenich na obrade ruz potom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Max Factor Lipfinity naozaj sťahuje pery a po pár hodinách sa začne šúpať ako latex . Použila som raz na ples a stačilo. Určite skús niečo iné.
Odpovedať
s tym max factorom veru opatrne. Ja som si ho tiez kupila ze bude super na plesy a podobne akcie ale po prvej akcii som povedala ze si ho uz nikdy nedam. Moc sa lupe a super, skus sa popozerat po nejakych inych a ked tak nech ti vizazista poradi aky si kupit
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si kupila od Dermacol 16h Long Lansting, nanasas to ako lesk, ale v podstate je to ruz, krasne farby, nanesies farebnu vrstvu, nato este taku priesvitnu, a drzi neskutocne :D nicim som ho nevedela zotriet, ci som pila, jedla cokolvek, drzal sa jak kliest :D a pery nestahuje ani sa nesupe
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka12321 ja mam tiez od MAC matny a ten je skvely, vydrzi dostatocne dlho ale zase odtlacok zanechava (nieje nestieratelny) tak potom opatrne s pusinkami :-) ;-)
Odpovedať
Prednedavnom som si kupila konecne cerveny ruz ktory sa mi pacil ale uz som s nim aj skoncila pretoze vzdy ked si ho dam tak mam cele zuby cervene :D :D Otras! Viete mi poradit nejaky ktory nefarbi az tak zuby?
Odpovedať
@rusniacka veď si ho dávaj na pery nie na zuby :-D ja najčastejšie používam dior, chanel a ysl, nikdy som červené zuby nemala...
Odpovedať
Profilova fotka
@rusniacka to je preto že si ho nesprávne dávať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ale vy si z toho robite srandu ale aj mne sa to tiez stava ze sa mi odtlaca ruz na zuby a pritom si ho nedavam na zuby ale pery, to su jednoducho take ruze.. @zuska_bluzka skusim teda kupit nejaky z tych znaciek ktore si napisala a som zvedava:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja napríklad zatiaľ neplánujem nejaký výrazný rúž na svadbu, premýšľam že si dám len balzám a bude:-)
Odpovedať
Matne vydrzia velmi dlho, urcite Mac alebo lacnrjsiu verziu ma Pupa ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?