Casova rezerva

ahojte nevesticky prosim vas poradte aspon priblizne aku casovu rezervu na uces a makeup totizto davame dokopy logisticky daky harmonogram aspon priblizne kedze ma potom caka asi hodinova cesta a fotenie pred obradom aby som stihala ,dakujem za radu
Odpovedať
@pepi_ba ak ta bude licit vizazistka, tak u mna je to cca hodina. Uces zalezi, aky mas zlozity, moj bude do pol hodiny, ale uz som pocula, ze to moze trvat aj 3 hodiny. Porad sa s vizazistkou a kadernickou najlepsie :) ak to nemas odskusane, resp. nebudes mat skusky, ja by som si urcite nechala aj rezervu, aby ste mali cas to prerobit, ak sa ti nebude pacit.
Odpovedať
najlepsie sa porad s konkretnou osobou co ta bude cesat a licit
Odpovedať
Profilova fotka
Tak mne licenie trvalo hodinu a uces z dlhych vlasov skoro tri hodiny - ale pocitala som s tym lebo som bola aj na skuskach :) Vyhodou je, ak ta vedia nalicit pocas cesania-niektore salony maju kadernictvo+kozmetiku spolu....:-)
Odpovedať
ja som mala hodinu rezervu a presne toľko som potrebovala... kaderníčka 8:00, vizážistka 9:15, 10:15 hotovo a možem sa ísť obliekať a 12:00 fotenie... na to obliekanie sa mi zdalo moc času, že čo budem toľko robiť a zrazu! Ako vyzdobiť auto - tak som to vysvetlovala družičkám, fotenie príprav - šaty na záhrade apod., šnúrovanie šiat, mamku zabudli u kaderníčky a kým sa všetko vyriešilo, bolo to presne dvanásť:) daj si hoďku to bude stačiť:)
Odpovedať
dakujem dievcata cim viac sa cas krati tym viac sa mi zda , ze nic nestiham ;))
Odpovedať
Profilova fotka
tiež si myslím, že je to otázka na kaderníčku a vizážistku. Ale môj účes aj vizáž do kopy trvali 2 hodinky
Odpovedať
u mňa účes trval hodinu a pol, líčenie hodinu, prišla som už ráno o piatej, o pol 8 som odišla, cesta domov, vyzdvihnutie kytice, obliekanie a o 9tej sme sa fotili :) a všetko som v pohode stíhala
Odpovedať
boze len vlasy a makeup a 3 hodiny v tahu to bude asi silna ranna kava :/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?