Čo použiť na mastnú pleť vo svoj svadobný deň?

ahojte baby, nemáte niekto nejaké dobré rady či kozmetické výrobky na odporučenie - proti mastnej pleti? teraz v letnom období je to hrozné, neustále musím čistiť a to mi vydrží tak 10 min. už sa idem z toho blázniť a nerada by som sa aj pri mojom dni leskla ako.... máte niekto podobný problém? čo používate?
Odpovedať
Profilova fotka
@cristin_7 Ahoj. Tak v prvom rade - odporucam profesionalnu diagnostiku pleti - najlepsie koznej lekarky, ktora ti presne urci, co mastnu plet sposobuje a odporuci ti kozmetiku, ktora je z lekarne a nie z drogerky. Podotykam, ze nemusi ist o najdrahsiu. Existuju rozne pripravky napr. z mrtveho mora. Ak pouzivas agresivnu kozmetiku, ktora plet vysusi, mazove zlazy zacnu pracovat este viac. Napr. namiesto make upu skus liecivy dermacol, pripadne jemny zmatnujuci puder. Pokial ide o cistenie, fantasticke veci su zo zeleneho caju /kozmetika ale aj pit caj/, a pomaha kazdy den brat zinok napr. s vitaminom c...
Odpovedať
pouzivam krem oil control od M.A.C. pod makeup s matnujucim efektom. uplne uzasna vec. prvy krat v zivote som sa neleskla. a hlavne teraz po vysadeni hak, ked je to horsie. vydrzi to cely den :) netreba ani puder
Odpovedať
@renata007 ďakujem za radu, a kde ho kupuješ?
Odpovedať
vo viedni v Macu, najdi si obchod na www.maccosmetics.com . mam to odskusane, vydrzi to cely den. citala som na to recenzie, nasla som iba jednu vyslovene negativnu. predavaju aj take mensie balenie za 15 eur a pak vacsie za 30. ja som kupila to mensie na skusku. ale pre istotu to pouzivam aj s mac makuepom s matte finish. a bez pudru ;)
Odpovedať
@cristin_7 pripadne mi este strasne pomahal makeup od Clinique tiez s matte finish a tiez to ma v sebe oil control, volal sa stay true makeup, jasne ze uz ho nevyrabaju ]-( ale ked som vysadila tbl, tak uz mi zabera iba tato kombinacia od MACu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?