E.L.F kozmetika. Máte niektorá skúsenosti?

Ahojte kočky. chcela by som sa opýtať, má niektorá z Vás skúsenosti s touto kozmetikou? našla som aj ich stránku http://www.elfkozmetika.sk/index.php a majú dosť lacné veci a čo som zatiaľ na youtube a nejakých blogoch našla tak boli kočky spokojné :)
Odpovedať
Profilova fotka
zdravim, ja mam z elf farbu na licka a je skvela. aj ked farebne by som si vybrala teraz o odtien silnejsiu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sissinka1 ja som uz niekolko krat objednavala, ale priamo z UK webu, niektore veci su super, niektore uz menej :-) oplati sa objednat stetce Studio, vacsina veci prave zo Studio rady je velmi dobra, tiez Mineralna rada...tie ostane standardne uz nie su bohvieco....neviem co konkretne mas vo vyhlade...
Odpovedať
jedina dobra vec odtial je stetec powder brush http://www.eyeslipsface.co.uk/product...
Odpovedať
akurát tie štetce sa mi zapáčili...potrebujem už nejaké ďalšie do zbierky....konkrétne nemám nič vyhladnuté len sa tak informatívne pýtam :) ale určite nejaký púder, líčka, ceruzky na oči a pod by sa zišli :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sissinka1 puder ti mozem odporucit High Definition, je uplne trasparentny, dobre fixuje a zmatnuje make up, so stetcami som spokojna so vsetkymi - Studio, na sk stranke su oznacene ako stetec na tvar, licka a puder, tie su podla mna super a porovnatelne aj s drahsimi, zatial su stale ako nove, aj po nejakom tom prani...su stale prijemne a jemne, na oci mam z elfu len aplikator elf zaobleny, ten je tiez ok, dobre sa mi s nim nanasaju tiene do zahybu oka a potom je fajn studio stetec sikmy, s tym robim ocne linky a tiez fajn....za tie peniaze jednoducho splnia svoj ucel az az ;-) nemam potrebu vyhadzovat peniaze na drahe stetce pokial nie som profi vizazistka, na moj kazdodenny make up uplne vyhovuju 8-)
Odpovedať
Studio rada je super, mam od nich par farieb na licka, bronzer, kit na obocie- ten je perfektny, plus dva stetce, tiez su v pohode za tu cenu urcite. Ako bolo uz spomenute cela ta studio rada sa oplati, a aj tie palety s tienami stoja za to. Nebola som spokojna len s lakmi na nechty, tie nestoja za nic.
Odpovedať
Profilova fotka
Studio rada je fajn. @petika25 Ten kit na obocie mam aj ja - je fakt super. Mam aj transparentny zmatnujuci puder - ten je tiez fajn, a este zopar veci, vratane stetcov - fajn su. Akurat ma nastavalo, ze z UK webu uz nezasielaju na Slovensko priamo. ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@petika25 no lak som mala od nich len jeden, raz som ho puzila potom mi asi 2 mesiace stal a ked som si s nim chcela zase nalakovat nechty, tak bol pokazeny :-( to sa mi este nestalo u ziadneho laku, teda niekedy sa odeluju zlozky, ale tento uplne zmenil farbu a konzistenciu, proste hnus, hned letel do kosa :-| inak ja som objednala z UK aj potom co Slovensko vyradili zo zoznamu krajin kam posielaju...som tam jednoducho nahodila CZ :-D a balik v pohode dosiel ;-)
Odpovedať
@bellada @ianitka KOčky ale stránka ktorú som dala na začiatok je slovenska... je sklad priamo v SK a odtiaľ aj posielajú :) púder už nebudem potrebovať, včera som kúpila ale ako spomína Bellada mne na bežné denné líčenie úplne stačia takéto štetce.Minule som kúpila jeden za 6€ od GOSH a keby som chcelela všetky tak zbankrotujem :( Mimo tému ale laky na nechty používam Essence a nikdy som nemala lepšie! Majú užasnú škálu farieb, sú lacné (1.83€), vôbec nezmenia konzistenciu, super sa nanášajú aj dole idú ľahúčko. Proste jedna báseň! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sissinka1 ja poznam aj tu Sk stranku, ale na Uk maju lepsi vyber a este aj lepsie ceny, teda aspon postovne ja zadara, ked je akcia ;-) Gosh stetce mam aj ja par, a teda tie od elf su asi aj torchu lepsie, no a podstatne lacnejsie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@sissinka1 hej tu SK stranku poznam, ale ako pise @bellada tak maju ovela mensi vyber ci uz druhov alebo farieb a postovne zadara a akcie tiez potesili
Odpovedať
Ahojte baby:) No mne sa stalo, ze som si objednala z UK a prisiel mi potvrdzujuci e-mail, ale tovar nie. Nechcelo sa mi to riesit, tak som sa potesila, ked som sa dozvedela, ze su uz aj u nas doma. Tak som ich vyskusala a bola som cela paf: ceny maju podobne, ako vo vacsine EU, balik prisiel za 2 dni a este mi poslali aj darcek. Odkedy som sa registrovala, posielaju mi e-mail o novych akciach a novych vyrobkoch. Jaj, a minelalne ocne tiene a lesky studio- TUTOFKA!! ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@chipinka hmm divne, ja som objdenavala z UK niekolko krat a vzdy super rychle to bolo a vsetko v najlepsom poriadku, keby si to reklamovala, oni by ti vratili peniaze...s tym by nemal byt problem a hlavne si si mala ist skontrolovat dodaciu postu (podla cisla zasielky sa to da vypatrat), tam je totiz vacsinou pes zakopany :-|
Odpovedať
Baby poradite mi? Podkladova mineralna emulzia na tvar je v pohode, neupchava velmi pory?
Odpovedať
Profilova fotka
@barcelonka ahoj, mne akurát včera prišla a už som ju aj stihla otestovať. Je v pohode, neupcháva póry, pekne drží make-up na celej tvátičke celý deň; mám mastnú pleť, takže som s ňou spokojná. Aspoň zatiaľ :-)
Odpovedať
dakujem za odpoved, aj ja som si ju chcela objednat len teraz na sk je vypredana, takze pockam, hadam bude v pohode, lebo mne upchava pory snad vsetko. ]-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ja som si včera objednala tovar za niečo nad 15 € tak som veľmi zvedavá čo príde :) Ale videla som na youtube veľa videí, kde baby, kt. používajú kozmetiku značiek MAC, NARS, CHANNEL, DIOR a rôzne ďalšie značky, kde jeden štetec stojí okolo 24 dolárov, používali kozmetiku ELF a nemali k nej žiadne negatívne pripomienky. Seriózne dievča, kt. má doma PRADA lodičky vyčarilo nádherný look pomocov ich štetcov, očných tieňov, lesku na pery, korektora...Myslím, že aspoň skúsiť sa to oplatí ;-) Inak sa už nemôžem dočkať balíčka, dúfam, že všetko bude dobré :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte baby, len ma tak napadlo, ze som tu dlhu dobu nebola a spomenula som si aj, ze sme preberali elf, tak som Vam chcela povedat, ze minule mali nase slovenske elfky taku akciu, ze bola az 40% zlava na sortiment basic a maju aj celkom super sutaze, tak si kuknite na FB ak sa Vam chce:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
ja mam tiez doma E.L.F. kozmetiku, nieco katastrofa, nieco zase uplna spokojnost... treba hladat, netreba sa pri prvom zlom produkte dat znechutit, ale ani podla jedneho vyborneho rovnako dobre hodnotit ostatne nevyskusane... vlastne je to ako pri kazdej inej kozmetike :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@bellada myslis ze to ozaj dojde ked tam hodim na tu UK stranku CZ tak mi to pride
Odpovedať
@petka123 MAC kozmetika tiez nieje nejak extra draha
Odpovedať
Profilova fotka
@milasku no ja som to tak urobila a prislo mi to, ale bolo to uz pred vyse rokom asi, neviem ako teraz... a uz dlho som vobec nic z elf nekupovala, neviem aku ma teraz ponuku SK shop, mozno sa uz zlepsili a maju lepsi vyber, tym padom objednaj radsej odtial ;-) vsetky dobre produkty co ma elf uz doma mam asi, je ich len par, ostatne je podla mojich skusenosti smejd :-) takze ja uz objednavat asi ani nebudem tak skoro
Odpovedať
Ahojte baby, ak hladate kozmeticke stetce na kvalitovej urovni Goshu za troska rozumnejsiu cenu skuste www.mix-cosmetix.sk :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja používam od nich fixatér make upu a je veľmi dobrý.takže možem odporučiť :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
www.parfums.cz
Odpovedať
www.parfums.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ja mam zatial dobre skusenosti s kozmetikou e.l.f. objednala som si korektor pod oci ktory z jednej strany prekryva a zdruhej rozjasnuje nedokonalosti pod ocami je skvely, dalej pouzivam spiralu, tiene a aj lesky. Rada pouzivam aj ine skvele prirodne kozmetiky, dobre su kremy od now znacky. Kedze je e.l.f americka znacka ja si ju kupujem z ameriky za dobre ceny. Ja objednavam zo stranky iherb.com Ked som na stranke pri objednavani zadala kod PAW 789 do okienka $10 off tak som dostala zlavu 10 dolarov na nakup-to potesi :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Tak mi dnes prisiel balík od elf a som zhrozena, ale natahovat sa s nimi nemienim.Vysvetlím:takže, balík mi prišiel komplet a celkom ma to aj v dobrom prekvapilo,no allleee,hneď som sa aj doradovala ako náhle som začala rozbaľovať produkty,totižto som si objednala (začnem pozitívne) sviatočne očné tiene(kazetka) Beaut 48 ks za tu cenu v poho(6,65€)ok.Esential umelé riasy Natural(1,79€),neviem prišli komplet ale kvalitu nesudim namala som ich nalepene,neviem,hej.Takže tú pozitívnu stránku máme za sebou,poďme ďalej. Essential ,,rozjasňujúca farba na tvár'' už na pohľad mi bolo jasné že je to dáka sprostosť ale som asi naivná keď som toho názoru, že nie všetko čo je lacné musí byť nevyhnutne aj zlé.Cena tej farby bola(1,99€)po bližšom vyšetrení som prišla na to že už v tom priehľadnom umelohmotovom obale je to nejaké zarosené a bolo to zatvorené keď som to odbalila skoro celú ma to polialo ani do teraz nechápem kadiaľ to vyteká ale konzistencia asi že pokus omyl doma do vody primišam nadrveného očného tieňu pridám super kuchynský olej a mám to isté čo mi zaslali z elf,no a to som zabudla dodať že keď som to teda tými zasvinenými rukami držala asi za tir sekundy som zistila že mám na rukách aj pol toho ich loga tak asi takto rozjasňovač a jeho kvalita.No a nakoniec to,, najlepšie'' Studio podkladová emulzia pod make-up cena(7,00€) kôli nej som vlastne túto objednávku poslala a na ňu som sa asi najviac tešila.Tak a stalo sa to ,že som otvorila celkom luxusne (na tú cenu) vyzerajúcu krabičku v ktorej daná emulzia aj bola dávkovač na minipumpičku presne ako pri lepších make-upoch, no nech stláčam,ako stláčam emulzia nie a nie von,otvorím a pívodová hadička nikde takže si túto emulziu budem musieť asi nanášať uchšťourami a to mi už až také super ceny neprídu keď za balík dáš 17,43€+2,50€(poštovné) =19,93€ nato že 50% balíka sa skoro nedá použiť je to taká cena ako pre Geissena ten by si kvalitu ale vybliakal.Kašlem na to už teraz nedajte sa až tak presvedčiť recenziami česť výnimkám.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?