Hľadám kaderníčku a vizážistku, 4.7.2020, Zázrivá

21. máj 202040

Ahojte neviete mi niekto odporučiť kaderníčku a zároveň aj vizážistku, termín svadby je 4.7 2020 v zazrivej tak najlepšie zázrivá a okolie ďakujem 🙂

• @karinkitasova  dobrý deň, robím makeup & účes. Som z Martina, ale za klientkami cestujem. Pripájam pár foto mojej práce. V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok ma môžete kontaktovať telefonicky alebo správou. Budem sa tešiť. Nicki ☺️

• @beautystudioniky  dobrý deň, prosím aká je cena svadobného licenia s účesom? Ďakujem za odpoved.

• Dobrý deň, ako svadobná vizážistka pôsobím 8 rokov. Vyrazím z Bytče. Tento deň mám ešte voľný. Zabezpečím účes aj líčenie nielen neveste, ale aj svadobčanom, dokonca so zľavou, keďže pre moje nevesty poskytujem svadobné balíčky a tak Vás povedzme cesta vyjde zdarma ☺️ Mám akreditované vzdelanie a bohaté skusenosti, vytvorím dobrú atmosféru a budem šťastná, keď budem s vami v tento deň. Kontaktujte ma ideálne telefonicky, alebo cez online formulár na mojej webovej stránke, ktorým si môžete záväzne zajednať čím skôr termín a ja sa Vám následne ozvem a dohodneme detaily. Odporúčania na mňa , kontakty, aj fotky práce nájdete všade. (TU, FB, IG, GOOGLE...) Budem sa tešiť. Mari

• Sponzor fóra
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň.
    Som profi vizážistka zo Žiliny s vlastným štúdiom. Klientky chodia ku mne do štúdia alebo ja cestujem za klientkami. Venujem sa len líčeniu a celkovej vizáži. Pracujem s kozmetikou najmä značky NYX, ale aj iné určené pre profi použitie. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.číslo, e-mailom alebo navštívte moju stránku web stránku.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Som mobilná svadobná vizážistka
    Ponúkam profi líčenie a účesy v pohodlí Vášho domova- prevažne západné a stredné Slovensko, ale za svojimi klientkami som ochotná cestovať kamkoľvek.
    Make-up artistka a hair stylistka Natalika

Bratislava a celé Slovensko

Kontaktné údaje sú dole 🙂
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov