Hľadám vizážistu zo Serede, Nitry, Galanty,Trnavy

Profilova fotka
Milé nevestičky, tiež si prajete byt v den "D" najkrajšie ako sa len dá?.Viete odporučiť nejakého vizážistu , ktorý má skutočne zázračné ruky? Radšej by som bola ak by ma maloval nejaky muž, ale nie je podmienka,Páčila sa mi práca nebohého Alexa, to bol pán vizážista.len cena bola privysoka.Páči sa mi práca aj Borisa Bordacsa,Boznáte este nejakeho šikovného ktorý vas maloval? za dobrú cenu? a možete ho len odporucit.?Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
No, pomohla by som ti, lebo som z Nitry a som vizazistka, ale asi by som prerobila keby som musela podstupit operacnu zmenu pohlavia....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Kto vas licil/cesal v okrese Galanta a boli ste s pracou spokojne?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, Sestra mala nedávno svadbu a nasla vizážistu o ktorom som predým nepočula ale nalíčil ju naozaj dokonale.Používal nejaku špeciálnu komzetiku sestre rúž vydržal 24 hodín bez opakovaného natretia. Ja ma svadbu za dva mesiace o týžden idem na skusku tak dám vediet. Riana čo sa týka líčenia v okrese Galanta nenašla som nikoho koho by mi niekto odporučil.
Odpovedať
@lilienlukacs mozes mi dat viac detailov o nom? staci aj po skuske - ako pracoval, kolko si pyta atd (kludne aj do IP) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj samozrejme mozem poslat aj sestrinu foto. Na skusku idem 29.8. tak potom ti napisem viac.
Odpovedať
Profilova fotka
@riana12 ahoj na tom líceni som nebola presunul sa mi termiín na teraz 29 september.
Odpovedať
ahoj @lilienlukacs a odkial je prosim ten Tvoj vizazista? mozes aj mne pls poslat viac info, prip.foto? dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lilienlukacs Mna licila na svadbu vizazistka Denisa Feher zo Senca. Ja som s nou bola velmi spokojna. Od svadby som bola u nej este raz, ked sme isli na sesternicinu svadbu a opat parada. Vzdy sa citim super pekna ked idem od nej :) Ucila sa u Borisa a aj s nim spolupracuje. Denisa casto pracuje aj s kadernickou Simonou, ktora ma robila vlasy, ked sme isli na svadbu a tiez som bola velmi spokojna a obe baby mozem len a len odporucit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@lilienlukacs dobry den, ako ste bola spokojna s vizazistom?
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?