Koľko by ste zaplatili za kaderníčku/vizážistku?

Profilova fotka
Ahojte. Zháňam kaderníčku a vizážistku z Brna, a referencie ma zatiaľ odkázali na jednu, čo ponúka svadobný styling za v prepočte 170 eur. Veľa? Málo? Nemám nič pre porovnanie. Osobne sa mi to zdá byť veľa, ale už si zvykám, že všetko s prívlastkom "svadobné" má aj svadobnú prirážku :-) ... Oplatí sa viac doviesť si človeka z Bratislavy? Čo myslíte?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, no je to celkom dosť. Máš v tej cene aj skúšku účesu a make upu? Ak áno, tak to zas nie je až taká zlá cena. No mňa priamo účes stál 25€ plus cca 40€ skúška (bola som 2krát), vizážistka cca30€ a skúška 15€.
Odpovedať
Profilova fotka
Mna stojí uces bez skusky 150€ + si este potrebujem dokupit doplnky (vlasy) za 70 a vyzazistka okolo 50, tak sa mi zda, ze ty mas celkom dobru cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem vám, hneď sa mi v tom ľahšie orientuje. A áno, je to aj so skúškou.
Odpovedať
baby, to su neskutocne sialene sumy, co tu pisete. v zivote by som tolko nedala za uces, ani za malovanie.
Odpovedať
Profilova fotka
no mne sa to zda tiez strasne vela ale dost zalezi na tom kde sa ten salon nachadza i ked viem ze aj v Ba by sa to dalo max. do 100 eur.....
Odpovedať
Profilova fotka
ja som vizazistka a licim uz niekolko rokov, mam za sebou aj licenie modnych prehliadok, pracujem s luxusnou znackou a naozaj licenie vydrzi celu noc a beriem 15e za nevestu......vela?malo? neviem ale moje klientky su spokojne a ja tiez :)
Odpovedať
Profilova fotka
p.s. nedala by som za vlasy a licenie tolko vela..svadobne nesvadobne....nedala!!!!!ja osobne sa rovnako venujem zene, ktora ide na ples a zene, kt bude nevestou. neberiem viac za svadobne licenie len preto, ze je svadone. zda sa mi to ako zderstvo
Odpovedať
baby, mne kadernicka spravila krasny uces a nechala som tam asi 20e a vizaz mi robila kozmeticka a kedze som mala svoj tien ocny a lesk, tak ani peniaze nechcela. 100e by som v zivote nevyhodila za taketo sluzby. ved ked idete na ples mate uces taky isty a nedate za to 100e.
Odpovedať
Profilova fotka
@dubienok Tak ak je to aj so skúškou tak to nie je také strašné. Príde za tebou domov? ja som vizážistke v tej cene platila aj cestovné náklady, ale nemala to zas ďaleko ku mne.
Odpovedať
Profilova fotka
To práveže neviem, ale tak aspoň dúfam, že nebudem musieť ísť za ňou do salónu... :-)
Odpovedať
hmm nieje to take hrozne, skor by som sa orientovala podla referencii a skusenosti vizazistky. Mne pride 15 euro neuvertitelne, lamberrt, cim prosim ta licis? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
este co tu nebolo spomenute, tak cena zavisi pomerne dost aj od narocnosti ucesu ktory si vyziadas. ked vidim niektore ucesy, kde je pomaly kazdy vlas poprepletany s inym, a kadernicka musi stravit hodiny vyrobou niecoho takeho, urcite by bolo nejakych 15e pre nu malo. ale zas ak chces mat napr. rozpustene vlasy a len mierne natocene a vyfukane, tak to nie je nic narocne a tympadom aj cena by mala ist dole. to iste aj makeup - ak ta ma licit s nejakou dior kozmetikou, cena je uplne primerana, ale ak ma naopak kozmetiku z drogerky, tak naopak je vysoka. ja mam sice kozmeticku a vizazistku moju buducu svagrinu, ale kebyze si musim zhanat, 170e by som za nu v zivote nedala, nakolko chcem mat jednoduchsi uces s rozpustenymi vlasmi, pretoze tak sa citim najlepsie a najkrajsie, a kozmetiku si prinesiem hlavne sama, nakolko mam dost citlivu plet aj oci a nemienim riskovat v den svadby nejaku koznu alergiu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja by som bola ochotna dat 40€ za uces a cca 35€-40 za licenie. Ked pyta niekto prilis malo,tak to nemusi dopadnut vzdy dobre... Kamoska sa dala nalicit za 10€ a doma sa umyvala... No zase na druhej strane mejkap za 80€ a podobne palky su premrstene... to je uz skor potom cena za meno a nie za kvalitu,pretoze rovnako kvalitne a pekne licenie sa da zohnat za 40€... len treba hladat a nespoliehat sa na to,kto co povie... Dolezite je to ake prace(foto dokumentacia na jeho stranke) ma ten ktory vizazista... Robota ma hovorit za vizazistu... To je podstatne...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam za 80eur dokopy aj skušky :) a jej práca je nádherna :) už teraz sa tešim ako ma premení z kačatka na princeznú :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam uces aj so skuskou za 40, ozdobu do vlasov stadeto za 25 , mihalnice 35, licenie so skuskou 16, nechty mi robi kamoska zdarma, takze.. cca 120 dokopy vsetko x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?