Kozmetička, 9.11.2019, Liptovský Mikuláš

1. feb 202010

Ahojte žienky, prosím vás vedeli by ste mi odporučiť nejakú tip top kozmetičku na svadbu 9.11.2019 v Liptovskom Mikuláši? Minulý rok som sa tam k jednej nemenovanej objednala a dopadlo to úplne OTRASNE! Najprv meškala, potom sa ponáhľala a nakoniec ma zmaľovala ako kraslicu, dala mi čierne obočie ako uhoľ (mala som biele blond vlasy), riasenka sa mi odtlačila pod očami ešte pred príchodom zo salónu domov a o zalezení makeupu do vrások vám ani písať nejdem, strieborno/šedé tiene mi potiahla až po OBOČIE, nikdy som nevidela túto "techniku" použitia tieňov 🤔 a kopec ďalších prešľapov, ktoré by sa nemali stávať pokiaľ sa niekto prezentuje tým, že líči...nesmierna katastrofa. Budem vám nesmierne vďačná ak mi pomôžete 😉

• Dobrý deň, som vizážistka a vlasová stylistka. Som z Martina, ale za klientkami cestujem. Pripájam pár foto mojej práce. Používam iba kvalitné, vizážistické produkty. Za svojou prácou si stojím a makeup a vlasy držia až do odlíčenia, umytia vlasov. Moju prácu, recenzie a kontaktné údaje nájdete v profile, na FB, IG, Google. Ak máte záujem alebo akékoľvek otázky, môžete ma kontaktovať telefonicky, správou alebo e-mailom. Budem sa tešiť, Nicki ☺️

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Košice
    Nikdy nezabúdajte, že ste krásne, v prvom rade je to Vaše vnútro, potom krása viditeľná zvonka. Každá spokojná a usmiata tvár dáva mojej práci zmysel.
    Make-up artistka a hair stylistka Natalika

Bratislava a celé Slovensko

Kontaktné údaje sú dole 🙂
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov