Kozmetička v Nitre. Poraďte

Profilova fotka
ahojte nevesticky chcela by som poradit nejaku dobru kozmeticku v nitre, pretoze som sa tam pristahovala a rada by som si dala vycistit tvar, ale nepoznam tam ziadnu kozmeticku. dakujem za rady denisa :-) :-)
Odpovedať
1
2
no to by som aj ja rada vedela ;-) ale zatial nikto neporadil nic okrem Fajn Studia. A tam nechcem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,poznem jednu kozmeticku,Jarka..Beauty centrum...vie aj cenu spravit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Babenky skuste salon SEVEN....kozmeticka Silvia...odporucam...
Odpovedať
ahojte ja chodím mariane je to salon Inn v uličke oproti malého tesca, milá mladá a šikovná baba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Čo sa týka kozmetičky, na čistenie pleti a masáže jednoznačne odporúčam Vierku Bruchterovú zo salónu v uličke za palacinkárňou....bývalá zdravotná sestra z kožného oddelenia......... Pleť mi vyslovene zlepšila ...........Pracuje veelmi precízne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja zase odporucam salon LUMA na Klokocine, konkretne Mariu, ja som maximalne spokojna, resp viac kao spokojna. Cena je tiez dobra. Mna malovala aj na svadbu, a urcite k nej budem chodit aj nadalej.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
:-) ahoj ja poznam Janku v salone ANDY oproti polygonu, tam ako je danovy urad2, je to tam, super...je tam kozmeticka, nechtarka, kadernicka a aj masaze. Skus uvidis.
Odpovedať
Profilova fotka
No u Andy to poznam velmi dobre a neodporucam,nedobri kolektiv,nepekne prostredie...
Odpovedať
No ja som sa napr. do Beauty centra nikdy nedovolala.... ked som potrebovala a bola som na SK, mobil bol stale vypnuty ]-( Dokonca som posielala aj elekt.postu a bohuzial ziadna odozva ]-( Tak som si zasla na miesto cinu a tiez zamknute, nikde nikoho ]-( p.s. skusal niekto kozmetiku vedla blizko hlavnej posty, resp. vedla divadla zo zadnej strany ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja pracujem v Beauty centre,a viem,ze sa stahovalo,predtim boli na kmetkovej a teraz su na farskej,takze mozno preto to nezdvihanie telefonu.Teraz je tam iba pevna linka,tak neviem,ake bolo predtim cislo,No ja som tam asi rok,a v kadernictve su 4 baby,a mame jednu nechtarku...kazdna mame svoje cislo-mobil a spolocna je pevna linka.Takze ak ma niekto zaujem,nech sa paci,rada poradim a pomozem:) :-D
Odpovedať
Jarkulka - ked pridem na vianoce domov spravis mi kozmetiku ?? :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte tiež možem odporučit vedla tussi ulička na poschodi je kozmetička...je to vlastne kožnej Kieselovej tam má svoje 2 sestričky a su fakt super..a cena tiež fajn
Odpovedať
Stastenka - to poznam, ale som tam este nebola ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Radlinka-jasan,nieje problemos :-D
Odpovedať
Jakulka - mozes mi nechat kontakt v IP... prosim aj pevnu linku ;-) vdaka...ked pricestujem, tak sa stavim :-D
Odpovedať
ahojte ... neviem či to bude problém alebo nie, ale ja som chalan a rad by som siel tiež ku kozmetičke a potrebujem dat trochu do poriadku tvar ... je aj kozmetička specialne pre chlapov?... alebo to je jedno... a čo to asi tak stojiii ... nemam totiž ani predstavu... ďakujem =-)
Odpovedať
ja mozem tiez vrelo odporucit Silviu hore na poschodi oproti Tussi je to dermatokozmeticke studio vchod od zadu ako je sinagoga .Silvia ma ozaj zlate ruky , je tam prijemne prostredie pekna muzicka a dobry kolektiv, robia tam aj vlasky aj nechty atd.cena tiez v pohode.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@martina05 ahoj prosim ta, mohla by si mi dat kontakt a presnu adresu na kozmeticku vierku, pokial este robi? Robi aj chemicky peeling? Co take hlbkove cistenie pleti u nej stoji? Tiez som sa prestahovala do nitry a hladam nejaku preciznu , ktora mi aj poradi , mam velmi rozsirene pory a tym padom sa mi upchavaju a vsade mam cierne bodky....nechcem ist len tak k hocikomu,prosim odpis, dakujem vopred:-)
Odpovedať
@stastenka18 @stastenka18 ahoj prosim ta,tiez som sa prestahovala do nitry, hladam dobru kozmeticku, neviem kde je tussi, neviem co to je, prosim das mi kontakt na tu kozmeticku?resp.aj adresu kde to je, prosim? Vies mi poradit, ci su ochotne poradit a zhodnotit podla pleti co by mi pomohlo? Robia aj chemicky peeling? Dakujem vopred za odpoved:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala Alenku Sirotekovu ktora je na klokocine v budove ako je sandokan. Maximalna spokojnosť :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@zuzkapetkova Ahojte :) Ja by som určite odporučila vynikajucu kozmetičku Dominiku Havranovú, Salon Pretty Woman Na Doležalovej 4 v NR ( Možnosť parkovania pred salonom ) Perfektné vybavenie salonu, kvalitna francuzska prirodna kozmetika ako aj prístrojové ošetrenia za vynikajúce ceny :) v porovnaní s inými salonmi podobného vybavenia :) Robí aj 20% chemický piling !!! Naozaj milý prístup kozmetičky :) a dokonalé líčenie!!! Viem, že dna 9.10. cca od 14.00 do 18.00 sa v tomto salone kona den otvorených dverí so všeobecným poradenstvom GRATIS a budu sa predvadzat aj nejake profes. osetrenia a licenie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea1501 Ahoj, mohla by si mi prosim do IP poslat kontakt na spomimanu kozmeticku? Vdaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja chodím k pani Sirotekovej v Sandokane na Klokočine. Pracuje s Janssen kozmetikou a som spokojná, ako s cenou, tak aj s prístupom a samotnou kozmetikou. Pekný deň prajem :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, vedeli by ste mi odporucit niekoho z Nitry, popripade okolia, kto by ma vedel nalicit a spravit vlasy na svadbu? Nemusi to byt jedna osoba ani firma. Svadbu chceme v Chateau Appony. Dakujeeeem :)
Odpovedať
@annabeth06 Na vlasy urcite odporucam Simonku Urbanovu, velmi sikovna. https://www.facebook.com/www.edasalon... A na makeup Vladyku zo salonu Visage, https://www.facebook.com/VladykaVisag... sidlia asi dva metre od seba na pesej zone, pripadne ti dohodia niekoho z ich kolegov na licenie alebo vlasy ak budu obsadene. Este pripadne tuto MUA z tohoto studia : https://www.facebook.com/diamondbeaut... V Nitre je toho, co sa tyka kvality zalostne malo, tieto su overene. Pripadne skus niekoho z BA, kto ta pride nalicit do Oponic :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@annabeth06 licenie urcite vladyka, tak ako pisala markina88, vlasy Peter Gaspar alebo Iwa Herman.
Odpovedať
@annabeth06 Ahoj. Mozno len 1 male upozornenie, neviem ako si planovala, ale ak chces, aby ti uces a make-up robili priamo "na mieste cinu", cize v Oponiciach, tak musite byt aspon 3 (nevesta + 2) damy, ktore budu licit alebo cesat, inak ti kadernicka / vizazistka nepride. To je vec, ktoru som zistila tento tyzden - povedali mi to vsetky vizazistky, ktore som oslovila.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?