Ktorú značku kozmetiky používate na opaľovanie ?

Neviem či tu bol niekde nejaký dotaz, ale akú máte skúsenosť s opalovacími prípravkami z Avonu. Ja sa neviem rozhodnúť, či si mám na dovolenku zobrať opalovacie od Avonu, alebo vyskúšam niveu. Asi neviem používať mlieka po opalovaní, lebo minule som sa rýchlo zošúpala. Tak a teraz neviem, či je chyba v značke prípravkov, alebo ja to neviem používať. Už mi odporučili užívať aj betakarotén, ale neviem či to je v tom. :-( Ideme na romantickú dovolenku do Turecka a rada by som si zachovala peknú pokožku. Inak, dozvedela som sa, že ma tam drahý chce požiadať o ruku, tak sa teším. Aj preto chcem byť ešte aj po dovolenke dlhšie opálená a nie šupinatá. Prosím poraďte akú máte baby skúsenosť vy.
Odpovedať
1
2
ja z mojej skusenosti mozem povedat, ze som si naposledy k moru kupila Loreal na opalovanie faktor 30 i mlieko na schladenie po slneni a oba vyrobky boli moc fajn....vobec som sa nespalila, i ked mam bielu pehatu pokozku... s Avonom mam hrozne skusenosti, kazdy vyrobok tejto kozmetiky mi podrazdil pokozku tak, ze sa citila akoby som horela v ohni... :-|
Odpovedať
samoopalovacie pripravky na doma si vie len malokto rovnomerne aplikovat. vacsina ludi je flakata. ale ked sa chces natriet sama, skus si kupit krem, alebo sprej v studiu, ktore robia sprejove oplalenie. ja sa davam striekat a kupila som si na domov taky maly sprej na tvar, lebo tvar sa rychlejsie zmyva. kvoli odlicovaniu a tak
Odpovedať
liana ja si kupujem uz dlho od Avonu pripravky na opalovanie a som s nimi spokojna....kupila som si sprej 2 a mlieko 6 a 8 tusim a krasne vonaju ako kokos velmi pekne a na dovolenke som sa tym sprejom krasne opalila.......mas tam vselijake faktory, staci si len vybrat......a potom si este kup aj chladiv gel po opalovani, je to taka pohodka.....alebo skoc do lekarne a kup si tu penu Panthenol.......alebo, ked sa moc spalis a nic take nemam po ruke, tak si daj smotanu s chladnicky alebo biely jogurt.......ukludni to pokozku ;-)
Odpovedať
Ahoj samera. Od avonu som mala pred dvoma rokmi a rýchlo bolo po opálení. Kedy si dávaš ten gel po opalovaní. Po sprche, alebo pred? Neviem, či som nepodcenila to. Dávala som si to až po sprche a na druhý deň po dovolenke som sa začala šupinatieť. No fakt neviem. Teraz mám také mlieko od nich s betakaroténom čo má urýchliť opálenie, tak som zvedavá. Na záhradu stačí aj 5 faktor. ;-)
Odpovedať
ja ked som bola na dovolenke v Chorvatsku a ked som prisla domov, tiez som sa rychlo osupala....to aj to ine podnebie na to vplyva.......ale ked som sa opalovala doma na zahrade bolo to ok......a ten gel po opalovani......uz si ani nepamatam, ako som si ho davala, ale myslim, ked som sa trosku do cervena a potom aj na noc......uz je to dlho, co som sa neopalovala..... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja som cele roky verna nivejke /moja prva dovolenka, 4 rocna som babke robila na chrbte domceky, vtedy este bola taka modra z tuby ;)/ a nedam na nu dopustit. z roka na rok zvysujem faktor a alergia na slnko sa prejavuje coraz castejsie ale to je tym prudkym slnkom, raz azi skoncim na 100ke. momentalne beriem tak 15-30. sice sa clovek tazsie opali ale o to bezpecnejsia je. a mlieko po opalovani sa tiez oplati. maximalne sa nedrhni utekarom vela ked sa osprchujes. a ked si nedas mlieko po opalovani tak aspon klasicke telove mlieko, dobre hydratovana pokozka lepsie uchovava pigment.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa po opaľovaní osvedčil napr. Panthenol v spreji (pena)..veľmi dobre to ukľudňuje a hydratuje pokožku, nemám rada také mastné nánosy :-| ..na opaľovanie som napr. používala Niveu, Avon, Oriflame a aj DM, odtiaľ mám taký voňavučký sprej na opaľovanie aj mliečko s vôňou exotického ovocia x-)
Odpovedať
Profilova fotka
cappy suhlasim panthenol je vyborny ako prva pomoc po spaleni /hned po smotane :-D / a potom este aloe vera chladivy sprej z lekarne.
Odpovedať
ahojte, mne sa osvedcila znacka Yves Rocher, aj na opalovanie, ale hlavne mlieko po opalovani (obsahuje vytazky z magnifery) a zachvilocku bolo na pokozke citit ako sa schladila a opalenie velmi dlho vydrzi, a potom v zime obcas pouzijem z tejto znacky aj samoopalovaci krem a vobec nevyzeram umelo opalena.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj Daylong je dobry, nestrieratelny, velmi dlho vydrzi (ale zase sa pri nom clovek nie velmi opali).
Odpovedať
Profilova fotka
Ja uz tri roky pouzivam opalovaci sprej od Nivei, pouzivam faktor 10 a vzdy som krasne opalena, nikdy nie spalena. Stoji nieco cez 300,- SKK a dost dlho vydrzi. ;-)
Odpovedať
my sme par uz par rokov pri astride - mlieko na opalovanie + krem na opalovanie pre deti 16 hlavne na ramena, nos a usi, velka spokojnost
Odpovedať
Článok sa načítava...
aj my sme parkrat mali astrid, a dokonca aj normalne telove mlieko je dobre a pekne voni.....
Odpovedať
ma niektora skusenosti s opalovacimi kremami od Roc, Vichy ci Daylong faktor 30, 40?
Odpovedať
Profilova fotka
daylong 50 :-) odporucam tym, ktori sa nechcu alebo nemozu opalit
Odpovedať
Profilova fotka
inak, ked som niekde videla hodnotenie (spotrebitelsky test), celkom dobre sa umiestnila aj nivea. ;-)
Odpovedať
ahojte, ja som pouzivala niveu, ale po case sa mi aj pri nej vyhodili take cervene flaky (vraj alergia na slnko), potom som pouzivala uplne prvy daylong16, co bol a bola som maximalne spokojna. natrela som sa rano, opalila som sa, nemala som alergiu a ani som nebola spalena. a vsetci okolo mna, co pouzivali kadeco mozne vecer "kvikali" :-D. takze ja na daylong nedam dopustit. ale mala som aj yves rocher, v zahranici, ked som nemohla dostat daylong a tiez bol fajn.
Odpovedať
ja mam slnecnu alergiu a pre mna to znamena sedenie v chladku pod slnecnikom i po 16h...no kedze ideme na svadobnu cestu na Mykonos - urcite tam bude teplo ako v pekle - tak hladam nieco kvalitne pre ten cas, co sa budem kupat v mori...
Odpovedať
Profilova fotka
v tom pripade odporucam daylong 50, vydrzi 5-6h a silne vodeodolny. vyskusaj! ;-)
Odpovedať
mishasmile, vazne skus ten daylong, mne ho nakazala kozna, po tom, co sa mi vyhodila ta alergia :-)
Odpovedať
tak ok, presvedcili ste ma:-))))
Odpovedať
drzim palce a uzi si dovolenku :-) snad sme poradili dobre
Odpovedať
michi napodobne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ty brdo ani som netusila ze Daylong ma tolko fanusikov :oa ja ze to sem napisem :o) no takze daylong je uplne super krem pred aj po opalovani, dostat iba v lekarnach pokial viem a chrani uplne super hlavne drzi 24 hod. a je to odolne proti vode aj poteniu .... iv.
Odpovedať
Daylong je fakt super...
Odpovedať
Profilova fotka
ivetulienka, daylong je fakt super, ale nevydrzi 24h =-) :-) ak si "na susi", vydrzi 8h, ak vo vode, 5-6h. mam to z prvej ruky, od samotneho produktoveho manazera tejto firmy, akurat min. tyzden som bola mrknut na dermatovenerologickom kongrese ;-)
Odpovedať
mne sa osvedcil PIZ BUIN aj ked je trochu draksi,inak z avonom som tiez nikdy nemala problem,maja pokozka nie je citliva,tak si mozem dat hoco :-D inak na SK pouzivam vacsinou [ups zabudla som meno-taky hnedy olejcek v malej flasticke-velmi znamy],ale na dovolenku k moru treba daco silnejsie 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
My používame mlieko v spreji Nivea, zo začiatku 30 a vyššie a neskôr okolo dvacky... radšej sa neopáliť ako spáliť... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
chrobak no ja to mam zase od jedneho doktora od nich z firmy ale neviem oc je ci marketingovy aleb prosdňduktovy manazer ..no a ten mi tvrdil to co som napisala :o) ale to je jedno je to super v noci sa aj tak neopalujem :o)))
Odpovedať
Profilova fotka
priklanam sa k PIZ BUIN... je vyborny, hlavne ten pre alergikov ... odkedy ho pouzivam, ani najmensi prejav alergie na slnko :-) ... ale samozrejme, kazdej pokozke vyhovuje nieco ine :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?