Kvalitné líčenie v Košiciach

Ahojte, chcem sa spýtať, kto ma dobre a kvalitne nalíči v Košiciach. Najlepšie za cenu 15 a menej eur. Prosím pridávajte tipy a skúsenosti s vizážistkami. Ďakujem za vaše odpovede.
Odpovedať
Ahoj:o)Mas nejaku fotku aky make up si asi predstavujes?
Odpovedať
@kesdry Ahoj, ja ti mozem odporucit LENA ŠTÚDIO, len ta to vyjde tak na 20-25 €. Mna nalicila kocka o deviatej rano a vsetko krasne vydrzalo a to som sa potila jak hovado :D
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem kde ma salon ale Andrea Krizova v ke krasne lici :) skus najst a zajst sa opytat
Odpovedať
Profilova fotka
tatiana kozejova alebo dievcata z envy studia, bez skusky za 20e :-)
Odpovedať
Ďakujem, za vaše odpovede. Ja som to dosť neprakticky vymyslela, vlasy mi bude robiť kaderníčka v blízkosti železničnej stanice KE a teraz neviem, kam sa mám podieť s make . upom, nechcem to ale cenovo preháňať...
Odpovedať
:-| najhoršie čo môže byť je výrazne šetriť na sebe samej v takýto krásny deň.Účes ,make up,nechty by mali dokonalé a podčiarknuť Tvoju prirodzenosť.Neviem si predstaviť make up za 15 eur a už vôbec nie za menej-možno snáď nejaká začínajúca a šikovná vizážistka si dá takú cenu,ale ak chceš mať trvácny make up,tak aj produkty,s ktorými Ťa nalíči by mali byť profi.A ver mi,že to niečo stojí mať výbavičku kvalitných šminiek a to sa hneď odzrkadlí v cene...Skús Tatianu Takáčovu ,robí nechty,ale aj líči,cenu Ti neviem povedať,ak budeš potrebovať,pošlem Ti aj číslo do IP. ;-)
Odpovedať
@kesdry mna licila skvělá mlada kreativna Veronika Sedlakova z BIO Studio Shine...cena bola 15 eur,licila aj moji mamku aj dvě kamosky a viem ze chodieva aj domov....fakt je skvělá a jej studio sídlí na Postovej
Odpovedať
Ahoj petuliacik :) dáš mi kontakt na Veroniku Sedlíkovú???
Odpovedať
@bella17 ciao bella, vedela by si mi poslať to číslo? poprípade nemá nejakú stránku/fb kde sa dajú pozrieť fotky a informovať o produktoch?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, ak chcete licenie v KE, tak rada sa o Vas postaram. mam salon v Trebisove, ale som z KE a chodievam za nevestami. mam aj na fb stranku. pre viac info posta.....
Odpovedať
Ahojte babenky...ja vam mozem len a len odporucit skvelu kozmeticku, je velmi kreativna....sidli na sokolovskej
Odpovedať
@zuska_bluzka určite áno,hodím ti to do IP ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kesdry Určite Veronika Sedlákova z Bio Studia Shine.Je to veľmi šikovná baba :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ja odporucam Katku Petrasovu , vizaz robi super alebo este Tanicku Jurkovu, ale vidi sa mi, ze ta momentalne nie je na SVK. Katka mi robila na svadbe vizaz a zaroven ju aj krasne nafotila. Spokojnost nadmieru!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Tatianu Kozejovu urcite neodporucam...neprofesionalny pristup. Som sa s nou dohodla polroka dopredu na svadobne licenie a ked tyzden predtym som jej pisala, aby sme sa dohodli na podrobnostiach tak mi odpisala, ze ma uz nieco ine na ten datum...ak by som sa jej neozvala dopredu, tak mi ani neda vediet... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,ja mozem odporucit pani Janku T.,LICENIE 21 eur a trsy ak chces 15,bola som moc spokojna ,vlastne boli sme ,licila aj moju sestru a mamku ,kontakt 0905 335 010 ,sidli na mestskej krytej plavarni -pri mc donalde ,protifasistickych bojovnikov 4,pride aj k tebe domov nalicit v den svadby ak chces ,u nas tak bola ...pozri si moj fotoalbum ,mam tam par fotiek licenia sestry,mamky a mna ...zalohu na zaciatok neberie a je spolahliva ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
na googli toho bude milion ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@lambrett Ahoj, mozem si pozriet tvoju pracu? Mala by som zaujem o svadobne licenie...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@neex1 na fb najds moju pracu LaFemme studio kozmeticke studio :) ale mam tam iba par liceni, nakolko zabudam fotit a ani neviem fotit :-D a teraz som na MD :)
Odpovedať
Profilova fotka
@neex1 ahoj, ja licim v Kosiciach, moju pracu najdes medzi Profesionalmi/krasa/kosice/tatar kriszta makeup :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ked sme mali svadbu tiez som jedna z neviest ktora hladala kvalitu za dobru cenu velmi odporucam mlada kocka Janka vizazistka poradi dokladne odlici nalici v Kosiciach dobry pristup salón Aloxxi, Miškovecka ulica ... spokojnost a jej prácu chválil naozaj každý :D odporúčam i kaderníčku Lenku poradí a doladí :D
Odpovedať
Líčenie, nechty i celkovo kozmetika Deniska - salón Krásy Matrix, Komenského 67, Košice. Super práca, prístup, veľká ústretovosť a na svadbu dokonalé nalíčenie :-) cenovo veľmi prijateľné. Super sú aj kaderníčky, osobne odporúčam Mišku - výborná spolupráca, účes mi pomohla domyslieť a spravila ho podľa predstáv, výborne vydržal :-)
Odpovedať
Ahojte kočky, potrebujeme súrne nejakú vizážistku a kaderníčku z Košíc alebo okolia, najlepšie by bolo, ak by mohla prísť aj domov, no nemusí. Potrebujeme kvalitné líčenie a účesy na svadbu, vďaka :-)
Odpovedať
Petra Nagyova,salon Coco, zatial vzdy spokojnost, je detailistka a vie poradit :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@lambrett Ahoj, mas nejake fotky licenia a aka je cena dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ja som sa malovala sama a kazdy mi vravel, ze ani kozmeticka by lepsiu robotu neodviedla... :D ked chcete, tak pridem nalicit za 15e :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?