Last Minute - vizážista, kaderník

Profilova fotka
Si Profesionál-Vizážita alebo Kaderník a máš ešte voľné termíny v najbližších 2 mesiacoch? Si nevesta a hľadáš na poslednú chvíľu Vizážistu alebo Kaderníka na svadbu? Pokiaľ si Vizažista alebo Kaderník, ponúkni tu svoje voľné termíny ako "Last minute" a nájdi nevestu, ktorá Ťa hľadá! Uveď aj zvýhodnenú cenu a oblasť SR, kde pôsobíš. Do diskusie môžu prispievať iba tí Vizažisti alebo Kaderníci, ktorí u nás majú profil Profesionála. Pokiaľ si nevesta a potrebuješ rýchlo nájsť Vizažistu alebo Kaderníka, napíš do tejto diskusie dátum a mesto, kde sa Tvoja svadba koná! Diskusia nie je určená na doporučovanie Vizažistov ani Kaderníkov, ktorých poznáte alebo Vás krášlili na svadbu, alebo pre voľne termíny iných Vizažistov alebo Kaderníkov ako sú naši Profesionáli. Ak si Vizažista alebo Kaderník a chceš sa zapojiť, je potrebné sa zaregistrovať ako Profesionál na stránke https://www.mojasvadba-pro.sk/firma/r... Ak chcete reagovať na niektorú z ponúk, napíšte dotyčnému správu do Internej pošty (IP). Tak si podrobnosti dohodnete už medzi sebou a diskusia ostane prehľadná – bude tu iba ponuka a dopyt. ------------------------ Aby sme sa v príspevkoch lepšie orientovali, bude dobré, ak ponuku začnete VŽDY dátumom a miestom: Príklad: Vizažista alebo Kaderník ponúka voľný termin: 3.6. – Banská Bystrica alebo celá SR – na tento deň ponúkam svoje služby za 400 Eur, doprava v cene, zľava 10%. Nevesta hľadá fotografa: 29.5. – Zvolen – Hľádám súrne Vizažistu na tento víkend. Môj vizážista mi termín zrušil. Nemáte niekto voľny termín?
Odpovedať
1
2
12
Profilova fotka
VIZÁŽ & VLASY - Deni Hvorková - ponúka voľný termin: 2.6., 9.6., 16.6., 23.6., 14.7., 21.7., - Bratislava a okolie, aj územie celého Slovenska, Čiech, Rakúska, Maďarska – na svadobný deň ponúkam svoje služby za 130Eur, / skúška svad. účesu a líčenia a svad. účes a líčenie v deň svadby / z dôvodu LAST MINUTE - cena - 100€ / + príp. doprava. http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm...
Odpovedať
Profilova fotka
16.6. - Prešov - Súrne hľadám kaderníka/čku na svadobný účes. Moja kaderníčka ostala v nemocnici. Prosím, pomôžte, ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nenushka @majkybl Skuste sa skontaktovat, nenushka ma volno prave v ten den :)
Odpovedať
Profilova fotka
MAKE UP & VLASY :-) este volne terminy 30 jun 2012 a moznost aj na vikendy julove podla dohody najma z hladiska casu a terminu. Ceny uvadzam podla konkretnej poziadavky (vlasy, make up alebo oboje) Lubica Krajnakova kontakt na profile profesionalov
Odpovedať
Profilova fotka
este volne terminy 30 jun 2012 a moznost aj na vikendy julove podla dohody najma z hladiska casu a terminu. Ceny uvadzam podla konkretnej poziadavky (vlasy, make up alebo oboje) Lubica Krajnakova kontakt na profile profesionalov Bratislava a blizke okolie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
VIZÁŽ & VLASY - Deni Hvorková - ponúka voľný termin: 21.7. a 28.7. - Bratislava a okolie, cena podľa požiadaviek klientky, VEĽKÁ ZĽAVA!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@nenushka 1.9. máte voľno? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@carrie28 pozdravujem, zial, tento termin mam uz obsadeny dvoma nevestami, ak by ste mali zaujem, mozem az neskor, niekedy poobede, cca od 13tej :)
Odpovedať
Zilina , 22.9 hladam vizazistu a kadernika v jednom, surne
Odpovedať
Profilova fotka
Vizáž, vlasy - 22.09.2012 - Bratislava, blízke okolie :-)
Odpovedať
hľadám kaderníka a vizážistu v jednom, mesto Martin termín 10.11.2012 :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ponúkam voľné termíny líčenia dňa 3.11.2012, 24.11.2012, rúž k líčeniu zdarma ako darček :-o
Odpovedať
Ponúkam voľné terminy Hair stylingu - svadobných a spolocenskych ucesov dňa 2.11 , 3.11 , 9.11 a10.11, ceny uvádzam po vzajomnej dohode a podla poziadaviek zlozitosti ucesu. Bratislava a okolie- som ochotna prist aj k vam domov. Kontaktné informácie najdete v profile profesionála .Teším sa na Vas.
Odpovedať
Profilova fotka
Kadernička vizažistka v jednom z Trenčina na den 15.06.13? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ma este niekto volny termin na vlasy a make-up pre neverstu na april ? Bratislava dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zoh2011 april mam este volny...ale len vizaz :(
Odpovedať
Profilova fotka
Je niekto volny poobede 2.2. v SC alebo TT na spolocensky uces a makeup? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo ahoj, ja som priamo zo senca...venujem sa make-upu...
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo a hlavnu message som vynechala :D ten termin mam este volny :D
Odpovedať
Profilova fotka
uvolnil sa mi termin 11.5.2013, v pripade zaujmu piste prosim na mail, dakujem :-)
Odpovedať
dobry den.. hladám vizážistu/ku a kadernika/kadernicku na 13.7.2013 na 13 hodinu. ďakujem
Odpovedať
1
2
12
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?