Make-up, ktorý vydrží a zabráni lesknutiu

Ahojte,tie,ktore ste sa licili v svadobny den,aky makeup odporucate?Chcela by som sa nalicit sama , len mam problem s makeupom a pudrom,este som nic take nenasla co by mi vydrzalo 3-4h bez lesknutia.
Odpovedať
1
2
Tazko poradit, zalezi na type pleti, a taktiez dlhotrvaci efekt ti nezabezpeci iba dobry make up, ale I celkova priprava pleti pred licenim, fixatory, zmatnujuci krem.... najlepsie by bolo sa poradit a vyskusat konkretne pripravky na sebe.. Ja pracujem s kozmetikou Mary Kay a som spokojna, ale aj tu e viacero vyrobkou, takze treba vybrat na dany typ pleti...
Odpovedať
Urban decay all nighter je taky suchší a vhodnejší na mastnejsiu pleť. Mac robi skvely podklad pod make up ktory je matujuci a zabraňuje lesknutiu. Inak mam vo všeobecnosti dobre skúsenosti s MACom v ba v auparku ti urcite poradia ktory je na tvoj typ pleti najvhodnejší. Ja na ne nedam dopustiť a to licim rôzne typy pleti. Kocky ta makeupom aj nalicia mozes si ho nechat na pleti a otestovať ho pred kupou, popripade pytaj vzorky a testuj doma ;)
Odpovedať
ako dievčatá písali, záleží aj od pleti aká je, aj podľa toho si treba vyberať, dôležitý je aj podklad pod make up, ja som ako podklad pod makeup mala Revitalizér z damašských ruží a makeup som si dala Annemarie Börlind Anti-Aging makeup, používam ho už nejakú dobu a mojej pleti vyhovuje, tak som nechcela zbytočne pokúšať. Dosť dlho mi trvalo, kým som našla nejaký, čo mi bude sedieť, tak špekulácie šli bokom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja napríklad robím tak, že skombinujem BB krém s hydratačným telovým mliekom. Vytlačím si kúsok z každého na prst a zmiešam. Pekne mi zocelí farbu a vyzerá veľmi prirodzene. Potom ho už len zafixujem transparentným púdrom. Ak potrebuješ silné krytie, tak ti to ale nepomôže.
Odpovedať
Profilova fotka
@ajush5 K MAC sa pripájam aj ja :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sia_s Kedysi som aj ja skusila parkrat tuto znacku, avsak vyhadzala som sa zakazdym a trvalo mi dost dlhu dobu, kym som sa z toho spamatala. Odvtedy len cisto prirodnu kozmetiku pouzivam a vdaka nej sa mi plet zlepsila, kazda plet potrebuje nieco ine, takze podla mna je potrebne si vyskusat, co bude jej pleti sediet :-)
Odpovedať
@sia_s s tým krytím je to veru riziko, keď sa zmiešava s mliekom a celkovo vraj aj menej vydrží, keď sa to takto mieša, ale neviem nemám to osobne oskúšané :-) @striebren_ka každá pleť je iné, takže je to možné, že ti to nesedelo, čo si sa vyhádzala alebo aký problém si mala, že si zhodnotila, že niečo nie je ok?
Odpovedať
Profilova fotka
@izinka12 Vyhadzala som sa, to bol taky ten prvy moment kedy som si povedala, ze asi nieco nie je ok. Zostali mi aj cervene miesta na pleti akoby podrazdene, ale vtedy som netusila, ze co by to mohlo byt tak tomu som nejaku dolezitost neprikladala. No dnes uz viem, ze netreba sa nejako s chemiou zahravat, tak radsej budem pri prirode 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nre223 Ja najviac odporúčam STUDIO FIX make-up od MAC , majú aj púder a fakt Ti to vydrží celý deň/ celú noc a vyzerá krásne na fotke aj kamere, presne ako spomínala @ajush5 zájdi si a vypýtaj vzorku ak si z BA a presne kľudne ho možeš vyskúšať aj rovno na pleť aby si videla aj odtieň atď. Vždy keď líčim svadbu používam tento make-up ...
Odpovedať
Profilova fotka
@izinka12 na tento make up od Annemarie Börlind som dostala tip od kamarátky, ktorá už dlhšie používa túto značku a chváli si ju, keďže ona má veľmi citlivú pleť a nesedí je bárčo, no budem musieť aj ja pomaly už poskúšať, aby som bola pripravená keď príde svadba, lebo ozaj by som nechcela pred svadbou riešiť, že sa vyhádžem alebo niečo podobné ;-(
Odpovedať
@striebren_ka to áno, to keď takto pleť reaguje, tak je jasné, že niečo nie je v poriadku, netreba to siliť, skôr treba hľadať, či by jej mohlo pomôcť dať sa dokopy :-) @renatisa ja som s ním v pohode, môj názor je taký, že si treba vyskúšať, čo ti bude vyhovovať, lebo každá pleť je iná, jedinečná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@izinka12 to áno, to som si aj ja istá, len ma potešilo, že aj ty si s ním fajn, ja som ešte nepozerala celú ponuku tej kozmetiky, ale chcela by som už niečo vyskúšať vybrať aby som na ten môj deň D bola pripravená na sto percent :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@izinka12 Ja som najskor aj rozmyslala, ze ci si len plet nepotrebuje zvyknut, ale ked som videla akym sposobom protestuje, tak som si tu prvotnu myslienku hned zahriakla, tiez moja tvar nie je pokusny kralik a dobre si treba rozmysliet co na nu davame 8-)
Odpovedať
to si celkom zle rozmyslala @striebren_ka, ale tiez som taka bola :-D :-D ti poviem, ze moja plet si so mnou uzila kym som pochopila, ze nie je cesta nutit tu plet aby nieco prijala, ja som dlho pouzivala make up, ktory mi vyhovoval po tej stranke, ze dobre kryl, ale mojej pleti nerobil dobre a ja som ho aj tak nadalej pouzivala a potom zacali problemy :-x odmalovana som nemohla ist uz dokopy nikam |-| ale nastastie som sa poucila a uz riesim ine veci pri vybere make upu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@paulusa007 Ale tak ja som nevedela, chapes, s niecim takym som sa predtym nestretla, tak som myslela, ze plet proste reaguje nejako na zmenu alebo neviem co, no uz aspon viem na co si dat pozor a ze nemam spekulovat a zbytocne vymyslat :-D :-D
Odpovedať
ja mam dobre skusenosti s loreal paris true match. nedam na neho dopustit...
Odpovedať
Ahojky, ja sa budem tiež licit sama, ale tak trochu sa tomu aj mimo prace venujem. Ak. Môžem poradiť profi make up jednoznačne Estee lauder - double wear, s ním budeš mat pleť ako bábika a make up ti vydrží do rána, a to zaručene. Stojí ale okolo 30-40 eur je to celkom investícia ale stojí to za to. Pripadne lacnejšia jeho verzia je make up od Catrice fuuha neviem presne ako sa vola tuším HD je v sklenenej fľaštička s pumpickou a ten je tiež úžasný a stoji okolo 8 eur, tiez sa zaručujem zaňho. Ale základom je aj podkladová báza tu je toho mnoho... Púder ja používam Laura Mercier ten urobí krásny finiš čiže za fixuje make up... Ale tiež drahší hmm, ale opäť skus kľudne od Catrice je to kozmetika ktorú bežné nájdeš v DM ;-)ak by si mala ešte najem otázky, kľudne napíš 😉☺️
Odpovedať
chapem a ani nevies ako @striebren_ka ti hovorim, ze ja tiez som si tym presla a vyskusala toho pomerne dost az kym mi niektore veci zacali davat zmysel :-D pre mna je dolezite to aby to zlozenie bolo kvalitne a hlavne prirodne 8-)
Odpovedať
@renatisa viem ako to je pred svadbou, že chceš všetko na 100% :-) Pozri si ponuku a uvidíš, že aký make up alebo či skôr bb krém alebo čo sa ti bude najviac pozdávať. Ale myslím, že je podstatné aby to malo prírodné zloženie aby pleť mohla dýchať a netrpela :-) Ako už aj @paulusa007 ;-)
Odpovedať
Ahojte, nakoniec som vyskúšala makeup Revlon Colorstay a musím povedať že je úžasný, ešte ideme 2x na ples takže to môžem vyskúšať na ostro či to drží,ale zatiaľ som veľmi spokojná
Odpovedať
Profilova fotka
@izinka12 už som pozerala, v nedeľu poobede som mala trošku voľnejšie, tak som si pozrela a včera som si objednala cez internet nejaké tie veci, som celkom zvedavá, že kedy mi to príde, lebo veď pred samotnou svadbou musím urobiť ešte nejakú tú skúšku ;-)
Odpovedať
@nre223 tak takto si sa rozhodla? No uvidíš sama či ti bude vyhovovať, ale urobíš dobre, že si ho najskôr vyskúšaš to som si istá ;-) @renatisa rovnako čo som písala aj pred tebou kočke, je fajn si to skúsiť, lebo budeš vidieť ako pleť reaguje na tú značku, na ten make up a budeš sa vedieť ešte zariadiť podľa toho, či ti bude alebo nebude sedieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-S teraz mi dievky poraďte, dávate si pod make up niečo? nejaký krém alebo niečo nejaký podklad? mňa by zaujímalo či je to nejako potrebné, ja som si doposiaľ dávala buď krém čo som mala doma alebo nič a neviem či tým pleti nejako neškodím
Odpovedať
Profilova fotka
@klariena určite áno - ráno si pleť vyčistiť, dať krém a pod make up ešte bázu :-) ja používam od Revlonu a je 👌😊
Odpovedať
Profilova fotka
@michaelka1826 ráno si pleť vyčistiť? to som bežne nerobila, nikdy v podstate a to teraz akože prichádzam na to? :-x takže budem musieť svoje zvyky zničiť a vybudovať si nové :-x
Odpovedať
@klariena jasné, je veľmi dôležité aby si pod make up mala nejaký podklad, má to svoje opodstatnenie, ja používam ako podklad a aj na svadbe som to tak mala Revitalizér z damašských ruží, vyššie som to písala :-) Čistenie pleti je nesmierne dôležité! :-x To nezanedbávaj ani náhodou :-) Posielam ti aj fotku podkladu, ktorý si dávam pod make up :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@izinka12 musím začať pracovať na týchto veciach, neviem ako som to mohla zanedbávať, ale toto čo si mi pridala fotku tak to nie je krém, ty si dávaš len toto? nemáš problém, že by ti to nejako pleť vysušovalo?
Odpovedať
@klariena áno áno, toto :-) Práveže vôbec nie, pleť super regeneruje a spevňuje, čo je podľa mňa dôležité. Keby mi pleť vysušoval, tak ho používať nebudem, už som si prešla tým, že mi kozmetika pleť vysušovala a robila šupky a už nikdy viac. Toto je o inom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@izinka12 už mám balíček, čo som si objednala doma a čo je ešte lepšie, že už som aj vyskúšala všetko čo mi prišlo a nie len raz :-D :-D :-D vidím to tak, že do svadby ešte aj miniem, čo som si teraz objednala a budem si objednávať opäť :-D
Odpovedať
@renatisa to sa teším s tebou :-) Tak sadlo ti to? Ale veď dobre nie? Aspoň teda ja som bola rada, že mi konečne niečo zapasovalo a nespôsobovalo mi to nejaké problémy s pleťou chápeš. To, že si budeš musieť objednať ešte raz tak to je to najmenej, podstatné je aby ti pleť vydržala celý deň pekná, svieža a bez problémov 8-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?