Maskara na citlivé oči

Profilova fotka
Ahoj nevesticky, vedeli by ste mi poradit nejaku dobru maskaru na citlive oci? V poslednej dobe mi oci strane slzia ked pouzijem tu aku som pouzivala doteraz, tak som sa chcela spytat ci nemate niekto podobny problem a teda poznate nejaku dobru maskaru, ktora je na citlive oci prisposobena ale teda je aj dobra(teda najlespie nezlepuje mihalnice, predlzuje aventualne mihi vytaca pekne dohora)...no asi toho chcem uz privela:-(...no v kazdom pripade dakujem za akukolvek info ohladne maskary pre citlive oci.
Odpovedať
ahoj cestovatelka, ja mám veľmi citlivé oči. Nemám značku - teda nie je to o tom, akú značku používam skôr o tom, že nikdy nepožičiavam nikomu moju maskaru, vždy si kupujem maskaru, ktorá je v obchode zoradená medzi poslednými, používam ju max 3 mesiace a potom putuje do koša... Vyskúšané mám Max Factorky - skoro všetky, ale väčšinou si kupujem také lacnejšie (Rimmel), nakoľko dosť skoro putujú do koša, aj keď sú nevypoužívané :-) pomáha to....
Odpovedať
Profilova fotka
...no to ma nikdy nenpadlo, sice maskaru nikdy nikomu nepoziciavam ale je pravda ze ju pouzivam dokedy nieje sucha...takze vydrzi aj rok ;-) ...asi by som to mala skusit....dik za radu katrin ;-)
Odpovedať
cestovatelka: nie je začo... som čítala v nejakom múdrom časopise :-D inak, ak sa nechávaš maľovať, napríklad na svadbu - vizážistke, ja vždy používam svoje šminky... som hypoalergická a keď ma maľovala nejakými už "používanými" šminkami, veľmi som opuchla... :-| nič moc...
Odpovedať
Profilova fotka
fuha, no teda u mna to zacalo asi pred rokom lebo som sa prestala malovat kazdy den a teda teraz ked si dam co len maskaru tak za hodinu slzim ako pri cibuly ;-)
Odpovedať
Skus hladat aj medzi vodeodolnymi..
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne veľmi zle znášam práve tie vodeodolné.. teda problém mám až pri odličovaní.. neviem, či sa neviem dobre odlíčiť, alebo v čom to je, mala som už aj drahší odličovač (garnier, nivea) no vodeodolné maskary nemôžem poriadne odlíčiť a potom mi padajú mihalnice ;-( ale aj mnesa zdajú byť rimelky dobré a v podstate keď sa nalíčim každý deň, tak mi dlhšie ako tri-štyri mesiace ani nevydrží..
Odpovedať
Profilova fotka
Cestovateľka: ja mám odskúšanú maskaru na citlivé oči Oriflame... je jemná a nikdy som s ňou nemala problémy... čo sa týka vytáčania mihalníc, to sa dá s každou, treba naniesť prvú vrstvu na jedno i druhé oko a druhú vrstvu nanášať veľmi pomaly a ku koncu chvíľku podržať... mihalnice sa vlastne udržia vo vytočenej polohe...chce to chvíľu cviku, ale funguje to...
Odpovedať
Profilova fotka
vodeodolnú neodporúčam ani ja... mám veľmi zlé skúsenosti najmä s odličovaním citlivých očí po nanesení voeodolnej špirály...
Odpovedať
Profilova fotka
oooooooh dakujem madeleine ;-) ...este musim najst nejaku oriflame LADY:-), no ale myslim, ze tu vo firme jednu mame, tak sa na nu obratim...este raz velmi pekne dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
inak ja pouzivam vodeodolne maskary kvoli sosovkam a prave tie znacky odlicovacov co ste spomenuli (nivea a garnier) vobec nefunguje... takze po rokoch skusania som nasla tonajnajnaj - Dermacol s ruzovym extraktom (je to taka emulzia - pol na pol, treba to zamiesat) a ta mi to odlici asi za pol sekundy bez tretia a suchania. stoji okolo 180,- ale fakt funguje. a k tym maskaram: ja Rimmel neznasam, lebo sa mi rozmazava a otlaca na viecka. mne najviac vyhovuju Maybelline a Max Factor:))
Odpovedať
S vodeodolnymi maskarami mam podobne skusenosti, priserne sa to odlicuje. :-| Ja sice citlive oci nemam, ale mam vyborne skusenosti s AVON maskarami. Nevydrzia velmi dlho ale su efektne. Tiez Bourjous je dobra a Loreal.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, dakujem vsetkym ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tiez mam citlive oci a pouzivam Max Factor. Sice neputuje do kosa presne po troch mesiacoch, ale hned ako zacnem mat znovu problemy... cca pol roka. ;-) Zatial najhorsiu skusenost (hoci je to davno) som mala s Avonom ... odvtedy sa ho bojim aj len vyskusat. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam velmi citlive oci, mala som tu lejzrovu korekciu a odvtedy mam problem co i len sa namalovat... ale prisla som na to, ze obycajna vodovzdorna maskara (MafFacort, Rimeli) mi nerobi zle na oci, ked ju mam nanesenu a ako vravite, problem bol oci odmalovat... lenze potom som objavila Niveu na odlicenie vodovzdornej maskary a je to ZAZRAK! maju ju aj v Tescu! nanesiem na ocko, podrzim 15-20 sekund a sup a je dole... ziadne padanie mihalnic ani rozmazane oci rano... a na vytacanie mihalnic poucivam tie kliestiky a je to super! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
orchidea aj ja mám niveu na odlíčenie vodeodolnej maskary a nie som s ňou spokojná :-S na každé oko musím použiť dva tampóniky, aby bolo skutočne odlíčené.. a to si dávam len jednu vrstvu maskary :-N pokiaľ ale mám klasickú špirálu, tak je to OK, odlíčim sa - ako píšeš "šup - šup" :-D a inak - ja mám podobne ako Janka zlú skúsenosť ako s kozmetikou Avon, tak s Oriflame :-p
Odpovedať
Profilova fotka
denik, skus si dat tu niveu na tampon a podrzat pol minutky, mozno to pojde lepsie... ;-)
Odpovedať
Pri vodeodolnej spirale treba len zvladnut to odlicenie,hlavne oci nesuchat,ale tamponik chvilu pridrzat ako spomenula orchidea a bude to v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si očká odličujem vodou z Avéne... je jemná a účinná... nič iné skúšať nemienim... som rada, že mi táto kolekcia kozmetiky vyhovuje. ;-)
Odpovedať
mne prave ta nivea neskutocne drazdila oci :-|
Odpovedať
Profilova fotka
no ako som uz spominala, na mne nivea vobec ale vobec nefunguje...bohvie cim to je?? :-S
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
Profilova fotka
kozmetika Avéne je fajn, ja ju tiez pouzivam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a tu kozmetiku Avéne kde zozeniem?
Odpovedať
Profilova fotka
@lauranka Avene sa predava v niektorých lekarnach... ak ma clovek citlivu plet a oci, vzdy treba pri kozmetike davat pozor na to, aby bola neparfemovana a hypoalergenna ;) ja pracujem s kozmetikou Mary Kay a tiez ju maximalne odporucam na citlivu plet a ocka ;)
Odpovedať
http://pripravky-na-oci.heureka.sk/bo... mam citlive oci, som dlhorocny alergik, ale tato spirala je super. a na odlicovanie pouzivam na to urceny pripravok od NIVEA. treba si dat pozor a len jemne stierat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?