Naj značka rúžu

Nevestičky s červeným rúžom, viete mi poradiť dobrú značku? ktorá vydrží a neotláča sa na zuby? :-)
Odpovedať
Ak ti ide o svadobný rúž, kúp si taký ten dlhotrvajúci, čo sa neotiera, napr. Max Factor to má. Nie je to klasický rúž, ale vodeodolné dvojfázové líčidlo. Inak krásne červené a dlhotrvajúce odtiene má rad Kate Moss od Rimmel http://www.rimmel.sk/produkt/lasting-... mám č. 1, použila som na jednom plese, perfektné.
Odpovedať
Rimmel mi veľmi nerežie, ale rúž tejto značky som ešte neskúšala :-)
Odpovedať
@miminnka ja som tiez nan narazila nahodou a bol fajn. Ale fakt ak chces na svadbu, radsej ten vodeodolny... ma ho viac znaciek. Len je to take suchsie potom na perach, ale zarucene nezlezie, nezafarbi ti nic, drzi... ja pouzivam ruze velmi malo, tak nemam prehlad o znackach (hlavne tych mimo drogerii), snad este niekto napise...
Odpovedať
Profilova fotka
@miminnka @kazunomiya ja tiez pouzivam rimmel od Kate Moss..uzasne odtiene a vydrzi dllllho na perach...nie je mastny ale skor suchsi takze sa neodtlaca ani na zuby...
Odpovedať
ja som asi najspokojnejšia zatiaľ s Gosh... Pupa je moc mastná, otláča sa na zuby ale inak krásne odtiene.
Odpovedať
Profilova fotka
v dlhotrvácnsti sú u mňa favoritom matné rúž od MAC http://www.maccosmetics.com/product/s..., avšak skvelé sú aj ich lesklé či perleťové. Konečne sú to rúže, ktoré sa neotláčajú na zuboch. A s matnými sa dá dokonca aj bozkávať a na všetok rúž ostane na vašich perách a nič sa neotlačí na pery vašej "obete" :-D A taktiež sú rúže MAC vysoko pigmentované, takže super. ak máte vyšší budget, fantastické sú aj rúže od Yves Saint Laurent, tiež sú nesmierne silno pigmentované, doslova sa vpijú do pier a vydržia nesmierne dlho. a celkovo najtrvácnejšia farba na pery akú som kedy mala je Maxfactor Lipfinity Lip Color & Gloss. Je to naozaj kvalita, farba sa úplne vpije do pier, odstrániť sa dá jedine peelingom na pery alebo musíte počkať tak cca 20 hodín, kým sa vám postupne neodstráni jedením a pitím :-)
Odpovedať
@sugarfree999 ten MaxFactor som myslela, o nom viem, ze je super... tusim som ho raz aj mala.
Odpovedať
@kazunomiya @sugarfree999 vyskúšam :)
Odpovedať
baby ešte nejaké tipy? :-)
Odpovedať
Mne prepožičala vizážistka Nee
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
matny od gosh, na svadbe som si ho ani raz neobnovovala, vydrzal 2 chody aj vsetko pitie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som teraz natrafila na revlon ultra hd matte lipcolour, drzi perfektne, krasne vonia. Sice asi necha odtlacok svadobcanom pri gratulaciach :) ale mne vydrzal aj dva chody, aj umyvanie zubov, ked som ho testovala v praci a dokonca som ho mala na ustach az do vecera :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
odporúčam ružové fixky - nejdú dole, teda sa ani neodtláčajú :)
Odpovedať
@zuzula777 ale to asi tiez zalezi, ze co za fixku to bude nie? Ja som pozerala nedavno katalog z avonu a tam som taketo fixky videla, na obrazku vyzerali dobre, aj farba avsak nenabrala som odvahu si objednat. Obavam sa, ze vyschne a ze to nebude take ako ocakavam. Nemohla by si mi hodit foto ako realne na ustach vyzera prosim ta?
Odpovedať
@mishelka99 a osobne ju nemám, lebo ja s nefarbím ústa, ale kamarátka má práve z Avonu a je s nimi veľmi spokojná :)
Odpovedať
@zuzula777 ano? Tak, zeby som to vyskusala? Behnem dnes k susede co s avonom robi, ci by mi nemohla pozicat katalog a asi teda vyskusam. Akoze ved nestoja tie fixky nejako moc, ale aj tak nejaky ten strach vo mne je, aby neuschla rychlo ta fixka. Lebo napriklad aj linka, ked je len ako fixka, tak dlho nevydrzi.
Odpovedať
ja mám veľmi dobrú skusenosť so značkou Gosh, a ich matnými ružami. :)
Odpovedať
tak to rozhodne odporúčam MAC, ja mám konkrétne tento https://www.notino.sk/mac/lustre-ruz/ ... alebo potom z Pupy matný dlhotrvajúci vo forme lesku čo zaschne :) ale po dlhšom čase sa mi zvykne kvázi rozpiť a mám pocit že procha vysúša pery, ale tak každému niečo iné vyhovuje
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Max Factor je dobrý, ale dosť vysuší pery- čo nie hocikomu vyhovuje a nevyzerajú tak fresh/zdravo... Existujú triky pri nanášaní, ktoré urobia z každého rúžu dlhotrvácny (vyskúšaj pogoogliť), ale ja osobne by som aj tak siahla v takomto prípade radšej po kvalitnejších / profesionálnejších značkách, keďže sa jedná o tak významnú udalosť... Nemusí sa jednať pri tom ani o horibilné sumy. Vyskúšaj napríklad značku Urban Decay - za mňa výborná kvalita, efekt, aj výdrž a prijateľná cena. Alebo to nechaj na odborníkov a za cenu kvalitného rúžu máš už v podstate celý svadobný profesionálny make-up. Každopádne nech si tá najkrajšia nevesta, veď sa vydávame len raz ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?