Nastrek (opalenie) v KE

Ahojte, daval si niekto nastrek v KE? Ja som svetlucka, bleducka a mozno by som to skusila. ale nechcem byt nejak neprirodzene opalena, oranzova alebo s flekmi, tiez nechcem aby mi farbilo saty. Poradte kto bol, kde ake skusenosti dakujem :)
Odpovedať
Ahoj, ja som sice nebola ale podla mna nebude na skodu ak to predom vyskusas niekedy teraz v zime, uvidis ako to bude vyzerat, ako sa ti to bude zmyvat a podobne :) a ci nahodou nebudes mat nejaku alergicku reakciu :-)
Odpovedať
@miss_tins súhlas neriskovala by som to pred svadbou, radšej teraz vyskúšať keď chodíme naobliekani v zime :)
Odpovedať
Keď si prirodzene svetlučká, nešla by som do toho, dokonca ani do žiadneho iného spôsobu opálenia. Videla som už nevesty, ktoré mali svetlú pokožku a pred svadbou chodili do solárka alebo si dali tmavší make-up, len aby vyzerali opálene. No, popravde, trhalo to oči a bolo to dosť neprirodzené. Tým, že si svetlá, máš práveže podľa mňa výhodu :) neviem, aký máš odtieň svadobných šiat, ale jemnosť k neveste patrí a prirodzenosť tiež :)
Odpovedať
@sofkabarbie este mi napadlo, skus kolagenove solarium :) kedysi bolo v administrativnej budove na nerudovej pri steelke, neviem ci este funguje, ak chces mohla by som ti dat aj blizsi kontakt :)
Odpovedať
Profilova fotka
Chela by som sa spýtať, koľko tak takýto nástrek vydrží a či je ťažké, ho dať teda asi zmyť dole
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?