Odporučte nástrekové opálenie v Prešove

Ahojte mam problem s opalenim podla tricka a ani solarko nepomohlo. Ktory salon v PO je dobry a budem spokojna s nastrekom bez ohladu na cenu Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
to uz aj taketo vymozenosti funguju??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Nevestičky, v Prešove robia nástrekové opálenie v soláriu Choco Sole. Počula som, že aj niekde inde v PO už ponúkajú túto službu. Googlila som, ale nenašla som nič. Viete niektorá o tom? :)
Odpovedať
Choco Sole
Odpovedať
@martinkas17 Áno, viem, že tam je, ale či ešte niekde inde v PO. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hugo1511 daj si len pozor, aby si nemala nastrekove opalenie zakazane pri poziciavani siat. :) Ja som to tak napr. mala a ani by mi to nenapadlo, ze to moze byt problem (a to take opalenie ani nechcem).
Odpovedať
@naposledygeskovka Toto je jeden veľký mýtus. :) Ak sa veľmi spotíš, môže sa nástrek otlačiť na šaty, ALE nástreková látka sa vyperie. Netreba dokonca ani špeciálne prípravky na vybielenie, ktoré by šaty poškodili. Neviaže sa na textil, ale na pokožku. No požičovne sa boja alebo s tým nemajú skúsenosť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@naposledygeskovka Nevieš v ktorom salone spoločenských šiat je zakazané nastrekové opalenie?
Odpovedať
@veronikaa006 V žiadnom salóne ho nemôžu zakázať, pretože nástreková látka sa viaže na pokožku, nie na textil. :) Je pravda, že keď je čerstvo aplikovaná, tak sa otlačí na textil, ale je ľahko prateľná. Niektoré salóny však nemajú poriadne info o nástreku a zo strachu nechcú nevestám požičať šaty.
Odpovedať
@jackiedanielsova Bola si v saloné Choco sole na nástrekové opalénie alebo nevieš o niektom kto bol? Rozmášlam že by som šla, no bojim sa ako to bude vyzerať...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?