Odstránenie znamienka pred svadbou

Profilova fotka
Davate si pred svadbou osrtranit znamienka??????? :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@pipinka2730 ahoj, ja som mala take male na tvari taku soosvicku len. a tu som si dala vybrat v oktobri.aby som uz do svadby to mala zahojene. zacala mi zavadzat aj ked mnoho ludi ani nevedelo ze som tam nieco mala. mne sa to nepacilo a nechcela som ju tam ;-)
Odpovedať
@pipinka2730 Ja sice nie ,ale ak mozem poradiť ak si chces dať tak by si to mala stihnut teraz v zime nepriatelom hojenia je totiz slničko a teplo ... mne odstranovali davnejsie lebo som mala na mieste ktore som si stále škrabala ( na krku presne kde nosim retiazky prip.trička okolo krku ) hojilo sa mi to tušim dva mesiace ( stále to bolo take červene ) a musela som si to rok chránit poriadne pred slnkom cize krem z UVF co najsilnejsí a pod.
Odpovedať
@petuska86 ako sdlho sa ti to hojilo...ako som spominala mne dlhsie ale ja som mala materské znamienko ale vačšie ako ty ...tak neviem
Odpovedať
Profilova fotka
@marika1987 dakujem,ja som si uz vyberala 2,a teraz si chcem este 2,to mam na krku na boku a v zadu a to mi tiez vadi nma retiazky,ja som chcela vediet,ze ci tu niekde v BA nieco poznas :-) asi nie,hej to vy mate zachvilku svadbu,ze? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petuska86 no ja mam svadbu v auguste,ale pojde asi co najskor a koko ta to stalo???? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marika1987 ja som to 3 dni musela mat zalepene a potom tam bola len chrasticka. ta ked odpadla mala som tam taky cerveny fliacik.ale tak mesiac a pol a uz to bolo vyhloadene a ani stopy. ale ja stale viem kde bolo. staci potom trosku ked sa mi v lete pokozka opali a bude ta tvar taka rovnomerna.ale tiez som za ze taketo veci treba v zime robit.
Odpovedať
Profilova fotka
@pipinka2730 mne to moja kozna nechcela spravit a tak som isla jednemu sukromnemu co robi aj plasticku chirurgiu a ten pytal 30 eur. vraj tak nejak by som dala aj v nemocnici na chirurgii.ale toto sa mi viac pozdavalo. objednala som sa a za chvilu bolo po tom. v nemocnici kym by som prisla na rad... :-D
Odpovedať
@pipinka2730 @petuska86 no mne to robili v Trnave stalo ma to ci si dobre pamatam okolo 50 euro
Odpovedať
@pipinka2730 no hej aj svadba bude uz o 9 dni ale beriem to s humorom :D
Odpovedať
Tiez si davam... mam dost viditelne znamienko na nose a celkom obavy zo zakroku. Nechavam si to robit v marci, pretoze ani prilisne mrazy pokozke neprispievaju. Doktorka mi slubila, ze na svadbe nic nebude vidno, tak uvidime...
Odpovedať
Profilova fotka
@marika1987 no tak to bude asi aj vsade,tiez som niekedy platila cca 50€ a ako vidim,tak stale sa to nezmenilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marika1987 fuuuha no tak to uz mas zachvilku :-) tak ti drzim palce,aby to dopadlo nad tvoje ocakavania :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@fairy83 ale jasne,spravia ti to tak,ze to nebude ani vidno,a ja ked mam panicky strach z ihly,tak je to pre mna tazke :-D
Odpovedať
@pipinka2730 ja som mohla ist lekárovi pre potrvdenie lebo poistovna by mi to preplatila kedze som to mala na kritickom mieste ale mne sa nechcelo chodit a čakať :) tak som sla rovno k sukromníkovi a doslova na počkanie mi to urobil .
Odpovedať
@pipinka2730 ja si idem dat za 3 tyzdne vybrat znamienko, a aj take tie kozky odpalit :-) kym je zima aby som bola v lete prirpavena :-)
Odpovedať
Ahojte, mne odstranili dve znamienka v chirurgickej ambulancii u milosrdnych v BA a doplacala som okolo 6 eur . Bolo to pred dvomi rokmi. Tip pre tie, ktore si nemozu dovolit ist ku sukromnikovi. Zahojili sa mi velmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ... aj ja idem koncom mesiaca ku kožnej lebo mám 3 znamienka na krku vzadu a dosť mi tam vadia, tak dúfam že ma pošle na chirurgiu a budú čo najskôr von :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som potrebovala vytiahnut jedno znamienko ktore mam na lavej strane brady, uz sa chystam tri roky a stale som sa neodhodlala, mam pocit ze sa mi za tie roky aj o nieco zvacsilo. Teraz som sa rozhodla, ze hned po statniciach mam ich na valentina, bezim ku koznej, aj ked som u nej nikdy nebola, tak ani neviem ku akej patrim :(( je to naozaj bezbolestne?? Dufam ze do svadby mi tam naozaj neostane ziadna jazvicka.
Odpovedať
Profilova fotka
@marika1987 no to je asi tak najlepsie,mas to hned za sebou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bobova to si platila iba 6€??? a to kde je ta ambulancia,nepoznam to az tak dobre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vera19 no tak to hned chod a budes mat pokoj,aspon sa ti to kludne zahoji a nebudes mat stres,ze sa ti to nestihne spravit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sany944 no tak to mas jasne,ze sa ti to zahoji superne,len chod,budes spokojna,to ti zdvihne trosku aj sebavedonie,fakt chod,odporucam,ja este chcem ist na 2 znamienka,tak to pojdem co najskor,aby som sa stihla este pekne opalit v lete :-D
Odpovedať
@sany944 ak sa ti to znamienko mení, choď ku kožnej okamžite ! ! ! Znamienka nie sú sranda ! ! ! Nechcem strašiť, ale rakovina kože je jedna z najsvinskejších, a rýchlo postupujúcich. Je jedno k akej kožnej patríš, choď ku hociktorej, každá by ťa mala vziať, ja odporúčam kožné ambulancie v Národnom onkologickom centre na Klenovej v Bratislave. Odstránenie nie je úplne bezbolestné, je to normálny chirurgický zákrok v lokálnej anestézii, a jazvička ti ostane isto..
Odpovedať
Profilova fotka
@sany944 to miesto ti lokalne umrtvi. ani som nevedela ue mi nieco robi. necitila som absolutne nic. ani ako mi sestricka lepi lepku potom na to :D keby sa na nu nepozeram ani by som to necitila :-D a este som sa ho pytala ze to tak rychlo? :-D :-D :-D
Odpovedať
Mne odstraňovali znamienka dve - jedno nad perou a druhé na krku - na plastickej chirurgii v MT, obe v septembri ešte v roku 2010. V prvom prípade som neplatila nič a druhé na krku 40euro. Žiaľ jazvičku nad perou mám ešte doteraz. minimálnu ale mám, znamienko bolo dosť veľké aj do výšky dosť vyčnievalo, tak asi z toho na krku nevidieť absolútne nič.
Odpovedať
Profilova fotka
@pipinka2730 Ahoj, mne na krku odstranili niekolko, a uz ani neviem, kde boli, nie je to vobec vidno. ale ak to chces stihnut, tak co najskor, aby to do svadby vybledlo. V BA som bola v Chirnova, aj ked tie na krku mi vyberali v Nitre.
Odpovedať
Profilova fotka
@llnnaa V Chirnova??? a to je kde,alebo co to je? :-) no mala by som ist co najskor a koko si platila?
Odpovedať
@pipinka2730 ja som si davala 3 tyzdne pred svadbou odstrnovat na tvari 2 relativne velke znamienka, odstranovali ich laserom a v den svadby nebola ani stopa po nich ;-) bola som v klinike esthetic, spokojnost velka, ale sak za tie ceny bodaj by nie :-)
Odpovedať
@zuzka38 boli to znamienka - skvrnky - alebo bradavicky? lebo mne sa to bude musiet vyrezat... :-.
Odpovedať
@fairy83 velke vystupene znamienka, pani dr. mi tam poradila, ze sa mozu aj vyrezavat ale ze lepsie a rychlejsie na hojenie je laser.. a v podstate som tam preto ani vtedy nesla, skor kvoli pleti pred svadbou a to ma ona na to nahovorila, nelutujem vobec.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?