Samoopaľovací nástrek Vita Liberata

Tak som sa napokon rozhodla, že nebudem s mojou pokožkou a počtom znamienok riskovať solárko a predsa len risknem nástrek. Kamarátka mi odporučila značku Vita Liberata, okrem toho, že to neobsahuje parabeny a toľko chemického svinstva, mala by som takto získať peknú farbu bez fľakov a zafarbenia vecí... Idem vo štvrtok a začínam mať trochu stres, som v pokušení to celé zrušiť a ísť pred oltár taká, ako som... Máte niektorá skúsenosti s touto konkrétnou značkou, prosím vás?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam a uplne v pohode :) treba spravit peeling celeho tela a flaky nebudu :) zoberte si aj starsie pradlo, aby vam nebolo luto, ak sa zafarbi.
Odpovedať
@dolce_vita peeling mám nejaký hydratačný, dúfam, že bude stačiť... značky Fenjal. A chcem iba úplne najsvetlejší odtieň, ja som strašne bledá a vyslovene opálená by som vyzerala neprimerane. Takže dúfam, že to nebude s prepáčením prúser :-(
Odpovedať
@dolce_vita a ešte vidím, že máte salón.... nestretávate sa s tým, že by vám od neviest prišli zafarbené kvôli nástreku? aj toho sa bojím, šaty sú síce moje, ale nerada by som si ich úplne znehodnotila.
Odpovedať
Ak mozem, tak pridam svoj nazor. Spociatku som taktiez planovala ze si dam samoopalovaci nastrek, ale po dlhsom uvazeni som dosla k tomu ze svadbu mam 1.6.2013, urcite sa budem potit, a obavam sa toho ako bude moje telo reagovat spolu s bielymi satami.... Nakoniec som sa rozhodla ze pojdem do solarka, predtym som vobec nenavstevovala solarium. Dnes som bola po druhy raz. Aspon viem ze sa nebudem musiet obavat ci by mi nastrek spolu s potom pospinil svadobne saty a tak znicil najkarasi den v zivote. P.S to je len moj nazor :))
Odpovedať
Profilova fotka
Su tri odtiene, takze mozete si dat ten najbledsi. Ja som to mala teraz na plese a mala som cervene saty. Naschval som sa pozrela, ci to nezanechalo flaky, ale nic som nevidela. No biele su troska ina kategoria. Urcite to trocha potom pusti farbu, ale spinave budu tak ci tak, ale v cistiarni to vedia odstranit. Nemam ziadne saty, ktore by boli natrvalo spinave. Zalezi len od vas ako sa rozhodnete.
Odpovedať
@rosomaaack :-) No, ja už solárko nestíham :-) Len verím, že sa v tejto kose nebudem potiť :-D @dolce_vita Och, no dúfam, že nebudem celá špinavá :-( Ďakujem za informácie :-)
Odpovedať
nebojte sa ja to robim dlho je to skvela vec.len pocuvajte vasu kozmeticku.hlavne peeling ,oholenie v podpazusi,ziadne telove mlieko úpred nastrekom a 8 hodin ziaden kontakt s vodou po nastreku
Odpovedať
@hallie
Odpovedať
zabudla som podotknut.nefarbi to saty.iba tak ako vase letne opalenie
Odpovedať
@adrianapollakova Uz je to za mnou, vsetko super, ale trosiiiicku to zafarbilo :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte baby neviete mi poradit kde v Nitre robia s Vita liberta ? piste IP, Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte baby ja som skušala nastrek FakeBake... prekvapilo ma, že nástrek som mohla zmyť už po 4-6 hodnách, nie po 16-18 ako u iných značiek.. krásna kokosová vona a super prístup. Ochrana chodidiel, vlasov, jednorázové nohavičky, špecialne obrusky na suché miesta ako kolená a lakte, ešte nejaký špeci krém na dlane :) a všetko v cene, žiadne príplatky.... pri objednaní mi všetko vysvetlili - čo mám urobit pred procedúrou. Nástrek trval cca 10 min zo všetkým, slečna prišla ku mne domov, rozložila sa a mohli sme začať.... Povedala mi ako sa o opálenie starať aby vydržalo čo najdlhšie.. Nástrek mi vydržal cca 14 dní... prvý týžden výraznejšie opálenie - stále prirodzené, druhý týždeň bledšie no žiadne flaky. Ani ked opálenie mizlo ani na oblečení.. vysvetlila mi, že "farba" ktorá ide dole pri osprchovaní po procedúre, je jediná ktorá je v nástreku FakeBake a opálenie je vytvorene prírodnými látkami v pokožke... žiadna zafarbená pokožka, len vytvorené opálenie...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
@luci1208 ahoj mozem sa ta opytat ze kde si bola na tom opaleni??
Odpovedať
Ahojte baby! Ja som chodievala na nástreky niekoľko rokov (teraz používam samoopaľovaciu penuSiennasol - jedna 200 ml pena stojí ako 1x nástrekové opálenie a mám z toho asi 6-7 aplikácií...efekt identický s nástrekom....kraaaasne opálenie, vôbec nesmrdí a vydrží ako nástrek. Tá pena sa ľahúčko rozotiera, netreba to vtierať ako krémy. Kúpila som u kozmetičky, ale našla som aj na nete. Ja som mala v cene aj peelingovú rukavicu, aj aplikačnú rukavicu, aj bariérový krém ) K tým nástrekom.....dôležitá je starostlivosť o pokožku pred aj po nástreku. Pred si treba urobiť poriadny peeling.. čím lepší, tým dlhšie nástrek vydrží a bude sa rovnomerne strácať. Kozmetička, ktorá bude robiť nástrek, vám musí natrieť suché miesta na pokožke, ako sú lakte, dlane a chrbty rúk, kolená, chodidlá, aj členky. Nástrek musí pôsobiť cca 4-6-8 hodín. Sú už dokonca aj také, ktoré pôsobia iba 1 hodinu. Keď si tú zvyškovú farbu dobre opláchnete, aj mydlom, šaty nástrek nezafarbí.
Odpovedať
ešte som zabudla.... tú samoopaľovaciu penu si kupujem odtieň 10%dha. Skúsila som raz aj 12%-nú, ale bola strašne tmavá...pekná, ale na mňa moc tmavá. A už vôbec si nekupujte 14,16 alebo 20%-nú...sú straaašne tmavé, nie sú na bežné používanie....tie sú zrejme pre fitness-ky na súťaže.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@luci1208 Môžem vás poprosiť číslo na tú pani?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
ahojteeeee - ja som si objednala tú pani ku mne domov. Nástreky fakebake maju na stranke uvedený kontakt aj všetky infošky. Skúšala som od nich aj kremiky na doma. Som spokojná... aj s prístupom pani, čo ma prišla nastriekať aj s nástrekom, opálením - teda odtienom opálenia.... prišla - rozložila si všetky veci, taký stan + prístroj a kozmetiku. dokonca mi dala aj čosi na chodidlá, aby sa mi nezafarbili zospodu :-N takže sranda. Objednala som si nástrek domov a super služba... Keď si už aj kaderníčku či vizážistku objednáme domov, prečo nevyskúšať aj opálenie :) Určite doporučujem, akurát si svedomito vyberte značku, z ktorou striekajú. Fakebake poznám už dlhšie, používam od nich aj samoopalovacie mliečka, preto ma potešilo, že ma môžu prísť nastriekať ku mne domov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?