Solárium pred svadbou - áno či nie? Poraďte mi!

ahojte, tak sa opät pytam.. ako vidite, slniecko nam toto leto moc nesvieti a ked svieti, som v praci :-( 1.oktober sa blizi a ja biela ako stena.. ;-( a pritom sa dokazem rychlo a krasne do cokoladova opalit.. myslite, ze solarium je to spravne riesenie? Tam som bola naposledy pred dvoma rokmi a nejako ma to tam neopalilo.. asi skusim turbo, co poviete? :-)
Odpovedať
1
2
13
ahojky, viem, že solárium škodí, ale dúfam, že pár krát, keď sa pôjdeme opáliť do svadobných šiat, sa nič nestane. dúfam. ja som trochu opálená od mora, ale do októbra to musím doplniť.asi tak.....
Odpovedať
....a, čo sa týka typu solária......ja len turbo..... :-)
Odpovedať
masa a v com je to turbo rozdielne?
Odpovedať
Ja tiez nie som veliky zastanca solaria, ale povedzme si pravdu, co dnes neskodi... Ja som dlhodobo brala betakaroten, tak som asi pokozku na to dobre pripravila, lebo uz po troch navstevach som pekne opalena, a asi viac-krat asi ani nepojdem, snad len v posledny tyzden pred svadbou... Tak pekne opalovanie... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tiez navstivime solarko, obaja...aby sme neboli moc biely. A nevesticky urcite nechceme v tych bielych satach zanikat nie? Slniecko nam nedopraje, takze to budem riesit takto. Bola som v solarku minuly rok a uz za dva tri tyzdne mate krasnu farbu. A s podporou betakarotenu treba len suhlasit. Cubatour, ked pojdes na turbo, tak zacni tak iba s troma minutkami, podla typu pokozky a potom to zvysujes, ale nikdy tam nebudes trebars 20min. ako v normalnom solarku. Ja som vzdy zacinala od 3 az na 9 - 12 min. a stacilo to.
Odpovedať
dakujem za rady. Juj ja uz chcem mat peknu snedu farbuuuuuuu.... kolko krat do tyzdna tam mam ist aby to bolo 1.oktobra cool? :-) supit sa nebudem ze nie? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslim, ze ked zacnes tri tyzdne pred tak to staci. Prvy tyzden tam chod kazdy druhy den (3-4 krat v tyzdni, ale len na par minut) a v solarku ti tiez urcite poradia. Dalsi tyzden tiez tak 3x ale uz dlhsiu dobu, no a nakoniec staci 2x alebo raz do tyzdna, zalezi na tebe ako sa budes citit, kedy zacnes, ako dlho a tak. Supit sa urcite nebudes, mozno ta bude prvy tyzden troska svrbiet koza a hlavne sa treba potom poriadne nakremovat a urcite budes spokojna :-)
Odpovedať
dakujem ikka, si moc zlata.. pripadam si ako trafena, ale fakt sa nemam kedy venovat aj sebe a tak som si povedala DOST a zacinam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no jasne to je spravne, ale na tom sme vsetky asi rovnako... :-) prijemne opalovanie! 8-)
Odpovedať
baby myslite ze jevelky rozdiel ked sa opalim od slnka a zosolarka? mame totiz dvor a som myslela ze za tie 9-4 tyzdne sa opalim postupne aj slnieckom, alebo to nebude take pekne? fakt neviem, aj too stoji peniaze a skodi to tiez........staci mi slniecko alebo mam hned zajtra nabehnut do solarka?
Odpovedať
to malo bt 3-4 tyzdne :-)
Odpovedať
ja osobne si myslim, ze od slnka je clovek opaleny trosku inac.. ale v podstate je to to iste, no nie? myslim teda farebne a odtienovo, nie zdravotne.. alebo ja uz neviem.Nakolko mi nic ine neostava a chcem v svoj svadobny den vyzerat tute bene, tak to dobehnem v solarku.. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Medzi slnkom a solarkom asi nebude moc velky rozdiel...obe je svojim sposobom skodlive, ale zas s mierou sa to da. Farebne je to podla mna podobne, to zalezi na type tvojej pokozky. A hlavne najma je tu jeden rozdiel, zo solarka nie su nikde ziadne pasiky a neopalene miesta ;-) a to potrebujeme!
Odpovedať
ked sa opalujem u nas na dvore tak tiez nemam ziadne pasiky, nic na sebe nemam :-D
Odpovedať
to je vyhoda, ze mas vlastny dvor :-) sice ja mozem vyliest na strechu panelaka :-)
Odpovedať
tak co ta farba? bolo by to krajsie keby som isla do solarka?
Odpovedať
ja som sice so solarkom skoncila, odkedy som videla jednu reportaz, ako to velmi skodi, ale musim priznat, ze zo solarka som bola opalena krajsie ako zo slnka. Som velmi bleda a slnko ma chyta do cervena a o par dni niet po opaleni ani stopy, ale solarko ma chytilo skutocne krajsie a aj mi to dlhsie vydrzalo.
Odpovedať
ja som mala opacny problem ako matja. Mna normalne slnko opali uz za pol hodinu do hneda a do solarka pred svadbou som musela chodit 2 mesiace, aby som bola aspon trosku sneda. :-(
Odpovedať
Ja som tiež strašne biela a rozmýšľala som, že pôjdem do solárka hoci som proti. Iné mi neostáva.
Odpovedať
ja sa tam tiez chystam, iba pred svadbou a potom uz nie ;-) nemam cas sa chodit niekam opalovat a ako tak pozeram vonku, mam dojem, ze leto uz je za nami. Takze ostava mi tato jedina moznost, tak ju vyuzijem, aby som aspon trosku bronzu chytila do tych siat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez za solarko aj ked viem ako to skodi ale aspon troska ked nas osmahne taak sa citime hned krajsie no nie? :-D a este ako nevesticcky eej to bude nadhera :-) zalezi od typu pokozky ak sa opalis pekne dohneda aj zo slniecka tak si myslim ze staci aj tie dva tyzdne ked budes chodit kazdy druhy den...len aby si nebola zase moc cokoladkova 8-) ja som nahovorila aj mojho kedze on je "bledší typ" tak sa potesil ked bol troska kakaovy 8-) a ja tiez aby nebol moc velky kontrast ;-)
Odpovedať
ja sa na slnku opalim v pohode, rychlo do hneda, ale tento rok nebolo kedy ani kde, vsetky financie zozerie svadba, dovolenka bude asi az v zime :-( este som nikdy nebola v solarku a chcem byt na svadbe sneda, tak poradte ako vyberat solarko, naco dat pozor, kolko to asi stoji, ako postupovat :-D aby som nevyzerala hned medzi dverami jak motovidlo :-D pripadne dajte tip na solarko v ba
Odpovedať
emjee, este doplnim tvoje otazky o moju :-) V com je turbo solarko lepsie?
Odpovedať
matja tak to viem :-D turbo je rychlejsie, miesto 20 minut lezania /co ja teda nemusim, cas je drahy :-D / tam travis 2 minuty jaj a chcem samozrejme vertikalne solarko v ktorom sa stoji :-D nech som komplet zo vsetkych stran opalena :-D
Odpovedať
Profilova fotka
emjee ja chodim do len do ergolinu je to naj solarko aspon podla mna ma vela solarii a mozes si vybrat a su tam zlate baby co ti poradia do ktoreho solarka a a kolko by si mala ist nemusis sa bat ... :-) ale myslim ze v kazdom solarku by ti mali baby poradit ..a na zaciatok by som moc turbo solarko asi neskusala to radsej asi po tych nejakych par navstevach ked uz budes mat zaklad 8-)
Odpovedať
KLAUDIA a kde v BA je ten ERGOLIN???
Odpovedať
uz som to nasla ak je to na MICHALSKEJ v starom meste a co tam stoji minuta???
Odpovedať
Profilova fotka
ajuska zalezi o ake solarko ide ...minimalna cea za minutu je tusim 7sk to je to najslabsie aj ked to najslabsie ma teraz nove trubice takze to uplne staci na zaciatok ... a potom ti uz oni poradia ... ja chodim na "stojaka " na take 4 -8 minut ako kedy..ale to je to najsilnejsie a to idem raz za cas.......... ano je to na Michalskej vedla benettonu v takom dvore po schodoch hore... 8-) ;-) tak daj vediet ako si dopadla....
Odpovedať
a treba sa nejak dopredu objednavat alebo pridem a idem? :-D ake pravidla treba dodrzat? myslim tym napr. nemat cocky, dezodorant, byt cerstvo vypeelingovana alebo nieco take?
Odpovedať
EMJEE prave som tam volala, netreba sa objednat, staci prist. Ja tam idem dnes prvy krat tak uvidim.
Odpovedať
1
2
13
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?