Svadobná kaderníčka a vizážistka z Humenného

caute baby, poradi mi, prosim niektora dobru kadernicku a kozmeticku v He? Ja som sice objednana do salonu Marta v budove chemlonskeho internatu, ale neviem, ci to bol dobry tah. Mam obavy, lebo ani nechce, aby som sla na skusku ucesu a licenia, vraj to bude v pohode. Kadernicka sa vola tusim Janka a vizazistka asi Marta. Nemate s nimi niektora skusenosti, ze ako cesu a licia? Fakt neviem, ze ci si mam najst niekoho ineho alebo sa mozem spolahnut na kvalitu... :-(
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
mmatulienka aj ja som 1.8. na účes idem tiež do chemlonského, len na 4 posch. k mojej kaderníčke Agátke, kaderníctvo LUNA a ku kozmetičke Gabike do Biznis centra...
Odpovedať
ja osobne mám výborné skúsenosti aj čo sa týka účesu i líčenia s babami čo robia v salóne pri bývalom hoteli Karpathia (ide sa tam zboku po takých kovových schodoch) ... síce nie priamo ako nevesta :) ale česali a líčili ma už pri 3 príležitostiach a vždy to dopadlo nad moje očakávania ... a tiež sa tam nechali upravovať moje 2 kamošky keď sa vydávali a obe boli maximálne spokojné (obe boli pred tým aj na skúške)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte, nevedeli by ste mi poradiť dobrú vizážistku v HE, ktorá by bola ochotná prísť na svadobný deň ku mne domov mimo HE?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@brixy ahoj prosím ťa dala by si mi tel.číslo na tu babu čo líči pri hoteli karpatia? ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@brixy ahoj, ja som sa objednala tiez pri hoteli karpatia, ale neviem ci som spravila dobre...ty si mala ktor babu, lebo viem ze su tam dve?
Odpovedať
bola som pri obidvoch a bola som rovnako spokojná
Odpovedať
Profilova fotka
@matulika ahoj ja som tam bola tiez teraz na moju svadbu a musim len chvalit. Bola som velmi spokojna aj s ucesom aj s licenim. Co sa tyka kadernicky, bola som pri tej takej tmavovalsej, myslim ze sa vola Martina. Urcite odporucam. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
ahojte pridavam svoju skusenost mozno sa nejakej buducej neveste zijde. isla som bez skusky do karpatie na svadobny uces aj na svad.licenie. co sa tyka ucesu, super, ukazala som fotku, pani taka ciernovlasa bola uzasna, urobila presne taky uces prisposobila ho este mojej tvari, doriesila moju ofinu s ktorou som vzdy pri ucesoch bola bezradna, kedze som nemala zavoj na hrebeni, pripla mi aj ten, drzal naozaj perfektne, uces drzal este druhy den, ludia chvalili.. co sa tyka licenia v karpatii, tak tu som az taka spokojna nebola, make up mal drzat matny az do rana - omyl, hned co som sa trocha spotila tak doslova zliezol z tvare, uz poobede som bola v podstate bez make upu bolo vidno vyrazky, teda make up za mna v karpatii urcite nie.. ale aby som len nehanila, co sa tyka kozmetiky pacili sa mi nalepene prirodzene urobene trsy a tie ozaj drzali dlho dlho potom este a pekne upravene obocko (trhanie a farbenie)..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý večer, má niekto kontakt na kaderníčku pri hoteli Karpatia?
Odpovedať
@matulika dobrý deň,máte na tu kozmetičku a kadernìčku pri hoteli Karpatia kontakt? Ďakujem pekne
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?