Svadobné líčenie a účes. Skúška dopadla hrozne

vcera som bola na skusku licenia a ucesu na svadbu a dopadlo to katastrofalne. Ta vizazistka ma tak namalovala, ze som vyzerala ako upir. Bolo to nieco strasne. A uces ani nehovorim. Ak ma niekto zaujem, mozem to blizsie okomentovat. Chcem sa spytat, ci je vhodne, aby sa nevesta malovala sama? Uvitala by som prakticke rady, pripadne typy na dobru vizazistku a kadernicku v BA. Dakujem
Odpovedať
1
2
17
Profilova fotka
Ahojky lilli... no tak vidim ze takychto pripadov je tu viac. Ja mam tiez dilemu, ci sa nalicim sama alebo sa necham u vizazistky....Sama sa licim uz niekolko rokov, a vsetci su na mna tak zvyknuty...takpovediac nechcem svojim makeupom sposobit nejaky sok. Zrejme tiez pojdem na skusku ale ak to dopadne katastrofalne, tak to vsadim na seba. Ved to robim kazdy den ;-) Inak mohla by som ta niekde vidiet? Mas nejake fotky?
Odpovedať
Profilova fotka
lili, poslala som ti v IP kontakt aj nazor...
Odpovedať
Baby, ja som sa na svadbu malovala sama, aj uces som si sama robila. Kaslem na nejake povery, alebo ci sa to ma alebo nema. Tiez sa cely zivot pacim sama. Asi mesiac pred svadbou som si spravila skusku a vsetkym sa to pacilo. Tak som si povedala, ze velke prachy nevyhodim, ked to iste aj sama dokazem. Sak si skuste spravit doma skusku a potom sa ukazte, nech to okomentuju. ;-)
Odpovedať
Ahoj xrumka, mam dake fotky s toho licenia, ale nerada by som ich zverejnovala, lebo fakt to nieje pekny pohlad. Bola som s toho nalicenia a uces uplne v soku, vyzerala som o patnast rokov starsia. A zvyraznila na mne vsetko to, co mala potlacit. Mam malicke oci a velmi jemne mihalnice a ona mi urobila okolo linku a mihalnice mi vobec nenamalovala, cize som vyzerala ako bez oci. A s nalepenim trsov mihalnic vobec nesuhlasila.
Odpovedať
Profilova fotka
mohla by si aspon jednu na dianka@hrdina.org ? ja ju nebudem zverejnovat...
Odpovedať
Profilova fotka
Lilli, ty sa licis kazdy den? Alebo len sporadicky....?
Odpovedať
Lilli poslem ti IP - mna licili v Pierote aj cesali a dopadlo to podla mna super ;-)
Odpovedať
lilli Aspon, ze si bola na tej skuske. Si predstav, ze by skusky nerobila, lebo nie kazda robi.
Odpovedať
Ja som na skuske vobec nebola a uces aj makeup dopadol nad moje ocakavania :-D
Odpovedať
xrumka, ja sa licim kazdy den. Niekedy viac, niekedy menej. Ale vacsinou je to len zaklad mihalnice a obcas sa prepudrujem. samera, keby ma takto nalicila naostro, tak by som asi skolabovala. lubkamik, kde Ta licili a cesali?
Odpovedať
Lilli poslala som ti IP - licili ma v salone Pierot v Carltone ;-)
Odpovedať
lubkamik, sorry neskoro som si vsimla. Inak ked som si pozeral albumy, tak si bola, alebo ste boli jeden s parov, co sa mi velmi pacili. Myslim, ze si bola velmi pekne nalicena. A mala si nadhernu kyticku. Co Ta vysla? Mala si z Orchidei pozicanu aj kyticu na auto?
Odpovedať
Článok sa načítava...
lubkamik, ta bambula mala kedy svadbu, rada by som si to pozrela.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ja som na skúške nikdy nebola ani účesu ani vizáže a dopadlo to tak ako som chcela. Baby a za tie skúšky aj niečo platíte, alebo nie?
Odpovedať
bambula mala svadbu 29.10.2005 ;-) Mozes si to dat vyhladat podla autora...tam hore ;-) Kytica ma vysla 2500 Sk aj s 2 pierkami lebo sme sa fotili v piatok. robili ju v orchidei. Na auto sme mali zive kvety - dala som ich robit na Mileticke :-D
Odpovedať
lubkamik: a ku komu si sa objednala??mala si na nich odporucanie alebo si to riskla??posles mi to do IP/aj cenu/??dakujem..
Odpovedať
Lia posielam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
inak, tiež mám overenú kaderníčku, ktorej hlavu vložím pod nožnice kedykoľvek a vždy to dobre dopadne... líčila ma sesternica, toto poznanie ma ale stálo cez 5000 a vyskúšanie naozaj obrovského množstva vizážistiek... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja mam dnes prvu skusku vizazistky tak uvidiime :-D dufam ze to dopadne ok ..pri mojom stasti na kaderniicky ]-(
Odpovedať
myslite, ze daka vizazistka by pristupila na kompromis, ze pouzijem vlastnu spiralu, ze si oci nalicim sama a tiez by pouzila moj puder? Ona by urobila podkladovy zaklad a zbytok by som dorobila ja.
Odpovedať
Profilova fotka
uricte ano ved ty si sef no nie?? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lilli: je otázne, či to vizážistka povolí, niektoré sú dosť ješitné...kebyže máš svoju, tak si to viem predstaviť, ale u novej, no neviem... rozhodne by si však mohla prinieť svoj púder s vyhlásením, že na tento nie si alergická... že ti púdre robili v poslednom čase problém, detto vlastne i s maskarou... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lubkamik, poprosím ťa aj mne pošli cenu za vizáž. Ďakujem :-)
Odpovedať
Alin1 posielam ;-)
Odpovedať
dakujem lubkamik :-) ;-)
Odpovedať
neni zaco :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj te dievcata , precitala som si vase prispevky, to vazne su na sk take hrozne vizazistky, ja ked ma nenalici ta ako chcem taj k nezaplatim a hotovo, a ked chcem svoju spiralu tak mi ju da, ved ja som zakaznik JA PLATIM, nie je tak? treba sa len ozbat a nie ticho sediat a potom odpadnut.Keby mna tak nalicila ako dakeho strasiaka tak je fakt nezaplatim a poviem jej nech ide este raz na preskolenie a ku ocnemu, nezabudnite ze VY PLATITE.
Odpovedať
no hej, ale ci sa to moze?
Odpovedať
Mozt sa moze vsetko ale pochybujem ze ti niekto znizi cenu len preto ze si si priniesla svoju spiralu alebo makeup :-D
Odpovedať
1
2
17
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?