Unavené oči

Profilova fotka
Chcela by som sa opýtať, bola som na líčení, namaľovali sa mi oči a teraz mám ich ustaté a ako keby sa mi chcelo spať, čo s tým robiť, veď keď budem mať svadbu pohroma budem ospalá nevesta.
Odpovedať
ahoj, ja mam podobný problém a dôvodov môže byť viac, jeden z nich je, že ti dala vela maku upu na tvar a hlavne vela očných tienov a tiež krémy su problémové. S pravedpodobnosťou máš alergiu na niektorú zo zložiek, ktoré sú obsiahnuté v kozmetike, co ti dala na tvar. odporucam zmeniť znacku kozmetiky, vyrába sa kozmetika, ktorá je pre citlivé oci, samozrejme je drahsia. ja mam odskusanu kozmetku lancome ocne tiene aj spirala mi nerobia problemy. mna malovali aj znackou mary key, ze dobra prirodna kozmetika ani dve hodiny som s nou nevydrzala, muselo to ist cele dole :-( a najhorsie na tom bolo, ze aj potom mi slzili oci, pomohlo jedine cez noc, aby si oci oddychli
Odpovedať
Profilova fotka
oci nastastie neslzia len su take na spanie, ze najradsej by sa zatvarali, ja sa moc nemalujem max spirala a ak tiene tak iba jedny. Raz sa mi stalo ze som si kupila volaky podklad pod tiene aby lepsie drzali a robilo mi to iste, tiez mi zatvaralo oci, mozno su nezvyknute na malovanie alebo co.
Odpovedať
presne tento problem mam aj ja ked sa namalujem :-| rozmyslam ze pred svadbou sa budem priebezne malovat aby som si zvykla :D
Odpovedať
to bude naozaj najskor alergia na nejaku zlozku, ktora je bud v kreme alebo v makeupe. Ja ked sa idem dat nalicit, beriem si vsetko svoje, skus to aj ty tak, ze si vezmes vlastnu kozmetiku, ktoru mas odskusanu. Neriskus zbytocne, budes mat z toho zly pocit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?