Vizážistka Erika Grunwaldová na svadbu - skúsenosti?

Profilova fotka
Zdravím baby, nemáte náhodou nejaké skúsenosti s touto kočkou? na Fb som našla ako nádherne líči, cenník má celkom prijateľný a aj dochádza k vám domov, ale nejaké skúsenosti by neboli zlé :))
Odpovedať
@nikus296 ja len viem ze rezervacie na 2017 berie az od decembra ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mna licila minuly rok na kamoskinu svadbu. bola som spokojna, ale na moj vkus lici velmi vyrazne, aj ked som jej povedala, ze chcem jemne licenie. ak ti vsak taketo licenie vyhovuje tak potom smelo do toho :) navyse pouziva licidla, ktore kupis bezne v drogerii, co sa mne osobne nepacilo. samozrejme, nie len tie, ale ma aj take. licila ma proste tym, co mam bezne doma v kozmetickej taske.
Odpovedať
@rmnka vela produktov z drogerii je porovnatelnych so znackovymi ;) Napriklad Loreal vlastni znacky ako Lancome, Giorgio Armani, Shu Uemura, YSL a je tam velka podoba nie len v baleniach ale aj to vyrabaju rovnako len cenovka je vyssia ;-) Takze ak vie vizazistka rozpoznat kvalitu produktu bez ohladu na znacku tak to je profik nie ze nakupi vo Fann to najdrahsie a teraz sa ma kazdy zblaznit z toho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka zdielam tvoj nazor, to ze lici licidlami z drogerie mi nevadi vobec, sama ich pouzivam, som na ne zvyknuta...raz som presla na isty cas na inu kozmetku, drahsiu, velmi preferovanu, nechcite vediet co mi to porobilo s tvarou...:/ cize nieje to len o znacke a cene :)
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka @nikus296 ja som to nemyslela v zlom, mne osobne to nevyhovovalo, pridala som len svoju skusenost. ja mam osobne mastnu plet amne to nevyhovovalo, nakolko som sa po chvili leskla. tak som na svoju svadbu zvolila ineho vizazistu. ale presne, kazdemu vyhovuje nieco ine
Odpovedať
Profilova fotka
@rmnka jasne jasne, ved ani ja nie v zlom :) ja som praveze rada ze tu vidim pozitivnu skusenost, ja sa licim tak neutralne vacsinoou a na svadbu mi nebude vadit vyraznejsie licenie...len chcela by som od nej aj vlasy, uvidime ci bude schopna nieco vykuzlit :)
Odpovedať
@rmnka hej tak to netrafila typ make upu zial.. ale to by sa mohlo stat aj pri drahej kozmetike.. inak aj ja mam Borisa booknuteho na svadbu ;-)
Odpovedať
My mame super skusenost s erikou :) licila aj cesala nas na kamoskinu svadbu nedavno, prisla nacas, robila vsetky druzicky, svadobnu mamu aj nevestu, vsetky sme boli velmi spokojne :) ja som sa vzivote necitila tak pekna a to ma uz licilo niekolko vizazistov tu na svk a aj pristup velmi prijemny uplne normalna baba :) a urcite sa jej zverim do ruk znova ked pojdem v zime na ples.. Och a ozaj, velmi som ocenila jej hygienicky pristup ku kazdej z nas, davala si zalezat aby vsetko bolo ciste vydezinfikovane stetce, to robi maloktory vizazista az takto detailne co som ja zazila.. Aj mne osobne velmi ochotne poradila co sa tyka makeupu, povedala mi aky makeup z macu na mna pouzila a poradila aj drahsiu aj lacnejsiu variantu, comu sa tesim :) Na spravy niekedy neodpise hned v ten den ale co som aj na svadbe videla tak stale jej pipal mobil kym nas robila tak sa ani nedivim ze to nestiha reagovat :D Takze za mna (nas) urcite ano :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Tiez sa pridam, mna lici uz od svojich 18 rokov ked bola v zaciatkoch, takze dobrych 6 rokov a nedam na nu dopustit ;) svadbu sice este za sebou nemame, este len planujeme termin, ale pre mna jasna volba.. Volam si ju pravidelne ked chodime s priatelom na akcie kazdy mesiac a aj na fotenia.. Par krat sa stalo ze mala plno a fakt nemohla (aj ked kolkokrat spravila vynimku a prisla za mnou aj o 10-11 vecer ked som velmi potrebovala a raz aj o 6 rano ked sme cestovali mimo).. A ked nemohla som skusila par inych, ale poviem vam- to sa neda porovnat.. Takze ak velmi potrebujem nalicit licenie co vydrzi a ona nemoze, tak ja radsej ani nikam nejdem :-D Co som zazila pri inych vizazistoch - dali mk priliz bledy makeup aj ked som opaleny typ, nevedeli mi nalepit cele umele riasy max trsy a tie ja nemam rada , mam rada vyraznejsie a od inych sa mi odlepovali na koncoch.. Spinave stetce u niektorych vizazistov a este sa divili ked som im na to nieco povedala , ako keby to bolo uplne normalne.. Ved clovek moze chytit nejaky ekzem herpes vyhadzat sa, fuj..na to si velmi potrpim ja osobne.. Takze ja na nu nedam dopustit :) pouziva velmi kvalitne veci a aj niektore bezne dostupne co ma overene a kolkokrat mi vzdy poradi co si mam kupit, aj ma vzala na nakup kozmetiky a vybrala mi spravny odtien makeupu :) sme si aj robili srandu spolu, ze termin svadby budeme konzultovat aj s nou aby mala hlavne volno, nakolko aj priatel mi vravi ze od nej vyzeram najkrajsie.. Pekny dnik, Lelka
Odpovedať
@lelka_c prosim, kolko u nej vyjde licenie + uces na ples alebo podobnu prilezitost? dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?