Vodeodolný rúž alebo lesk - poradíte nejaký?

Ahojte, skusala som Pupa made to last lip tint waterproof, je to skor ako nejaka farba na pery (ani ruz, ani lesk) a drzi ako pribity, ledva ide dole aj s vodeodolnym odlicovadlom. Nemam pocit suhych a napnutych pier ako pri dlhotrvajucich matnych ruzoch. Dokonca nezlieza ani ked si po case nan nanesiem balzam. Maju vsak velmi uzky vyber farieb. Viete mi nieco podobne odporucit? Dakujem. :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam teraz oblubeny od dermacolu ten 16h, tiez fajn drzi, je to skor ako leskt, teda das si farbu a potom ked zaschne a pretries leskom priesvitnym a tiez netaha. raz som s nim isla aj spat a rano vyzera tak ako vecer a ani vankus nebol zababrany. ale potom sa tiez dost tazko dava dole. ide mi to iba riadne mastnym kremom a drhunut riadne. ale tiez nemaju moc tych farieb, neviem aky odtien by si chcela.
Odpovedať
Mne kamoška spomínal, že nejaký z avonu je dobrý ale ja si to neobjednávam takže ti neviem presne povedať, ktorý to je. Skús sa nejakej baby čo to predáva opýtať.
Odpovedať
Profilova fotka
minule som niekde videla taký fixátor vďaka, ktorému by mali lepšie držať prakticky každé rúže ale osobne to odskúšané nemám :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám tiež od dermacolu 3 a som s nimi veľmi spokojná...A majú 11 či 12 odtieňov takže to nie je až také zlé podľa mňa :) keď si dáš do Googlu dermacol 16h líp colour, tak to nájde obrázky...Jedna baba ich všetky vyskúšala a nafotila tak skús pozrieť :)
Odpovedať
Kamoska lici v casopise, nedavno sa dala na Spartana - isto to uz kazdy pozna, dala si ruz a ako vyrazila, tak aj dorazila - ako s cerstvo naruzovanymi perami :) mala ten dermacol 16h a to plavala a cela bola od blata aj :D takze odporucam, tiez sa chystam kupit si .. alebo potom ozaj nejaky ten fixator, ja mam z notina fixator ale na ocne tiene, dostala som od sestry a ked sa odlicujem, ledva idu dole tie tiene :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tie fixatory su ale vseobecne pokial viem, teda vacsinou sa nastriekaju na tvar ked uz je cely make-up hotovy a mal by zafixovat vsetko, nie len ocne tiene. Ale samozrejme treba mat kvalitny ruz aby to nieco vydrzalo.
Odpovedať
@mielena ano, tak to aj je. Potom by mal makeup v pohodke vydrzat aj cely den. Ja by som takyto svadobny makeup nechala len a len na vizazistku. Nejak by som neriskovala samoskraslovanie :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?