Aké kvety na svadbu v zime?

Ahojte, viete mi poradiť aké kvety sa hodia na svadbu v zime? Osobne by som veľmi žlté tulipány, ale nebude to hlúpe keď bude pravdepodobne vonku sneh?
Odpovedať
@sisslik24 ... chválim výber ... aj ja som za tulipány ... sú už v ponuke dokonca začína aj ich sezóna po veľkoskladoch a pod. takže sú dostupné aj v kvetinárstve :)
Odpovedať
@sisslik24 cibuľoviny sú vhodnými kvetmi na svadbu v zime, okrem toho, že sú odolnejšie voči chladu, predsa len vyzerajú prirodzenejšie ako slnečnice na snehu, prípadne tulipány v auguste ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sisslik24 v zime majú sezónu napr. ľalie, gerbery, kosatce,celoročne - ruže, frézie, klinčeky, kaly, orchidea....Každopádne dnes ja možné zohnať kvietky aj celoročne, len sú cenovo náročnejšie, ale aj ten kvietok nieje podľa mňa taký aký by mal byť...... a čo sa týka farieb, nič nieje hlúpe....ten kontrast so snehom sa da krasne využiť
Odpovedať
Krásna je napr. výzdoba z eriky v kombinácii s orchideou. Ale myslím si, že aj tulipány môžu byť pekné, bude to taká malá predzvesť jari :-D tiež mám rovnaký názor ako theunique, že kontrast snehu sa dá super využiť vo výzdobe, a krásne to ukáže aj na fotkách.
Odpovedať

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?