Ako dlho vydržia pivonky bez vody?

Ahojte, vo svojej kytici by som chcela pivonky, zakomponované budú aj vo výzdobe. O tie sa nebojím, tie by asi mali vydržať celý deň, ale jeden kvietok by som si chcela dať aj do vlasov (nejakú menšiu pivonku, snáď medzi objednanými bude aj nejaký nepodarok :D). Myslíte si, že vo vlasoch bez vody vydrží celý deň a bude ako tak dobre vyzerať? Ja by som to aj odskúšala, ale teraz jednu pivonku asi nikde nekúpim.. Alebo si mám radšej objednať nejaký umelý kvet?
Odpovedať
Profilova fotka
Nemam s tym skusenost po pravde, ale co viem, tak pivonky su smadne kvety, cize je potrebne aby mali dostatok vody, asi by som sa toho obavala, zopar hodin vydrzi to nepochybujem, ale cely den asi nie ;-)
Odpovedať
Kadernicka ti da pivonku do takej malej ampulky, takze si myslim, ze by pocas svadby mohla vydrzat. Treba sa popytat aj v kaderku aj kvetinarky
Odpovedať
Mali tu uz nejake baby kvety vo vlasoch a zive a pekne vydrzali tak by som riesila s kadernickou ako to urobit aby vydrzala pekne cely den.
Odpovedať
@sariuscha nebude jej to tak ampulka tahat dole a padat z vlasov? ja si to neviem predstavit. bezne sa to tak robi?
Odpovedať
Podľa mňa to bude dosť nepraktické pri tancovaní a podobne. Neviem teda ale kde ju chceš mať, ja si to predstavujem tak za uchom ako keby a tam to asi nebude veľmi dobre držať a ešte keby to malo byť v nejakej ampulke s vodou tak to už vôbec nie
Odpovedať
mna by zaujimalo, aky budes mat uces a ako si predstavujes vlastne umiestnenie kvietku vo vlasoch. to ci je to prakticke alebo nie vo svadobny den je na uvahu, kedze mi sa kvoli krase vieme celkom dobre zapriet a vydrzat aj trocha nepohodlia ;-)
Odpovedať
ak s ampulkou tak by som to dala radsej niekde dozadu do drdola, to tam zapichnut a velmi dobre zafixovat. ako to vlastne chces ty?
Odpovedať
Finálny účes ešte doriešime na skúške účesu s mojou kaderníčkou, ale predstava je nejaká takáto, ako na obrázkoch. Buď vlasy vyčesané a mať kvet niekde z boku, alebo si nechať také polorozpustené, len vlasy spredu zapnúť dozadu a tam to dozdobiť pivonkou. @sariuscha a tie ampulky sú približne aké veľké? Nie je to príliš ťažké? :)
Odpovedať
Toto tiež vyzerá pekne :)
Odpovedať
ampulka by mala byt uplne co najmensia len tak aby sa tam zmestila voda a stonka z kvetu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@phdr Pivonka má v horúci letný deň problém aj s vodou, nieto bez vody. Zvlášť, keď na ňu svieti slnko. Ak chceš živé, tak si skôr kúp anglické záhradné ruže. Aj na prvom a treťom obrázku sú použité vo vlasoch. Odrody Queen of Sweeden, Constance, Piaget a podobne by to vedeli uhrať na pivonku. Alebo investuj do kvalitnej hodvábnej napodobeniny.
Odpovedať
@sia_s súhlasím pre pivónku je to celkom problém, ešte je možnosť s ampulkou, že by v nej bola voda, ale všetko záleží aj od vlasov, od ich kvality, od účesu, či by sa to dalo nejako dať spraviť do toho :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Prosim vas a kolko vyjde svadobna kytice z pivoniek? budete ju mat? mna kvetinarka odhovara ale chcela by som
Odpovedať
Profilova fotka
@2zuzana2 ja som chcela ale v septembri už sú príčinou pasé
Odpovedať
Profilova fotka
@2zuzana2 ja som chcela ale v septembri už sú pivonky pasé
Odpovedať
Profilova fotka
Pivoňka sa bez vody asi nezaobíde celý deň. Keď do vlasov, tak isto by som použila tie vodné ampulky, aspoň pre istotu :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?