Akú svadobnú kyticu poradíte na jesennú svadbu?

Ahojte baby ...prosím o radu a odporúčanie ...keďže máme svadbu 21.10. A je to čas jesene...aké kvety alebo aky typ kvetu do kytice by ste poradili v tomto období...a tiež aby zároveň boli kvety ktoré dlho vydržia počas celej svadby ...? Chcem živú kyticu...Dakujem pekne .
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som mala biele a ružové ruže s fréziami. To je taká klasika. Sesternica sa vydávala tiež v októbri, mala krásnu farebnú kyticu - fialová, ružová, modrá tuším a z takých nezvyčajnejších kvietkov a nie okrúhla, ale tak voľnejšie zviazaná. Neviem aké to boli kvety, ale tie fialové mali taký trochu strapcovitý tvar. Možno sa dostanem k fotke niekedy. :-D
Odpovedať
@zuzanka135 Máš skvelú príležitosť na krásnu farebnú kyticu. Jeseň je čarovná :) Pokojne môžeš ku kvietkom zakomponovať farebné listy zo stromov a nejaké bordové kvety. Hoci aj ruže, gerbery, alebo rôzne iné. Prikladám foto dvoch kytíc v jesenných farbách :)
Odpovedať
Ja som si vybrala kyticu z veľkých bielych kálií. Niečo na štýl ,, palice ,, :-) Ale už teraz prichádzam nato , že tie veľké je celkom ťažko aj zohnať. Páčia sa mi keď sú nahrubo zviazané a preložené cez ruku. Kamarátka mala ničo podobné , lenže zo slnečníc a vyzeralo to aj na fotkách dobre. Kyticu po obrade hádzať nebudem - chcem si ju nechať oschnúť a nejako zakonzervovať ale to musím ešte domyslieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka135 ja som mala svadbu 1.10. a mala som kyticu z bielych ruží a modrofialových bodliakov - eryngium, vyzeralo to super a aj vydržalo :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala kaly a boli top :-) iné by som si nezvolila a mala som svadbu 1.10
Odpovedať
Profilova fotka
@webca nemáš foto? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jeepgirl mám doma, pošlem poobede :)
Odpovedať
prikladám fotku mojej kytice...poprípade pozri môj album.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jeepgirl lepšiu asi nemám :) biele ruže, modrofialové bodliaky a jedna slnečnica + modrá stužka
Odpovedať
@zuzanka135 poradila by som ti kyticu s ruzi..tie su krasne v kazdom rocnom obdobi si myslim, teda aspon pre mna..a su najviac take ze romanticke a na svadbu ako vysite..ja tiez planujem mat svadobnu kyticu z ruzi, asi kombinacia biele a ruzove:-)
Odpovedať
My máme svadbu v decembri a vybrala som kyticu s červenými gerberami, taký kontrast červenej s okolitou bielou. nech to nie je celé také jednoliate biele. Záleží na tom aj aký tvar kytice chceš. Veľkú, malú, dlhú, z koľkých druhov kvetov..Je toho strašne veľa ale moc by som sa ročným obdobím nezväzovala...niekde som videla aj kytičku zo skalničiek čo je teda nie všedný nápad..
Odpovedať
@tixy tak to je skvely napadik. A hodi sa ta farba k zimnemu pocasiu :-) @zuzanka135 na jesen by som nedavala chabe farby, nieco zivujuce by som zvolila ako jesen je pekne rocne obdobie ale aj sem tam pochmurne :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@noij ta je pekna, tiez som mala podobnu kyticku. snazila som sa ju zladit ku jeseni, kedze som mala svadbu na prelome jesene a zimy a v strede kytice som mala bielu ruzu. Mozno si povies, ze sa to tam nehodi ale mne sa to tam pacilo, lebo biela ruza znamena vernost :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň @zuzanka135, kvetov, ktoré majú sezónu na jeseň je naozaj veľa, ide hlavne o to, akú farbu by ste chceli, ale tak, ako písala @noij, je to obdobie krásnych farieb. Čo by som Vám odporučila sú určite slnečnice, ak chcete mix kvetov, určite by som išla do mini slnečníc, ktoré sa dajú kombinovať s čímkoľvek, majú priemer cca 5cm a menej a cena sa pohybuje okolo 2 eur za kus. Ďalej by som kombinovala s Anemonkami, Eryngium(fialový bodliak), Limonka, Tanacetum(kamilka), Solidago, je ich naozaj neúrekom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
dakujem pekne žienky....no ja sa velmi nechcem viazat k obdobiu jesene.....som skor za romanticky styl viac menej na bielu farbu, pripadne nejake veci mam co maju nejake doplnky inej...zakomponovanu mam pri bielej aj zlatu farbu....cize maximalne možno niečo do vanilkovej este.....ale nechcela by som nič farebne...dakuejm za rady, ....hlavne vo farbach a typu kvetu, nie kazdy kvet je v roznych farbach a odtienoch......:)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka135 ahoj, ja som mala kyticu z gypsomilky a mala som tam uviazanu kremovu stuhu a kamaratka čo ju chytila mi po týždni napísala, že je stále ako čerstvá ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, keďže moja svadba bude v októbri a veľmi by som chcela biele tulipány no viem, že sezóna týchto kvietkov je na jar, myslíte, že to bude problém?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?