Kedy mi ma dat zenich kyticu, ak sa uvidime az pre oltarom?

Moze mi ju dat niekto iny? Posle ju po druzickach? Odobierku nechcem. A rovno dalsia otazka, keby ma odoberal, musim uz mat saty?
Odpovedať
Profilova fotka
@andietafel je to uplne na tebe ako to chces mat. Nikde nie je napisne ze ti ju musi dat zenich, vacsinou sa to davalo pri odobierkach ale ked ju nemate mozes ju mat rovno doma a prist s nou na obrad... Ja som dokonca kyticu nemala ziadnu, lebo som ju zabudla doma :) podla mna to len zavadzia a to ze ju nemam som si vsimla az na fotkách z obradu :) nejako mi ani nechybala :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiez nebudem mat odobierku takze ma snou zenich bude cakat pri oltari:) presne ako demeterka vravi nech mi nezavadzia, budem mat co robit so satami a s nervami:)
Odpovedať
@andietafel My síce odobierku budeme mať no každý zvlášť a u nás je zvykom že po nevestu ženích vyšle prvého družbu, ktorý jej zároveň aj donesie kyticu od ženícha :-)
Odpovedať
Dakujem dievcata, posleme teda druzbu
Odpovedať
Ak mate svadbu v kostole tak ti ju moze dat pred kostolom, alebo ako uz tu baby spominali budes ju mat doma a prides uz s nou, na odobierke je uz nevesta v satach..
Odpovedať
My sme odobierku nemali,stretli sme sa az pri oltari v kostole a kyticu mi doniesol tatino...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?