Kvety na svadbe - kde všade a pre koho?

Profilova fotka
Kočky, možno blbá otázka, ale fakt neviem - kde všade na svadbe treba kvety. Samozrejme svadobná kytica, kvety na hlavný stôl, na ostatné stoly, pierko pre ženícha, kvety na auto či do kostola... Kde ešte? Majú aj družičky alebo svedkyňa kvety (nemám družice na Amerika style - nikto nebude so mnou vpredu stáť)? Prípadne kvety pre svadobné mamy? Vďaka za rady :)
Odpovedať
myslím, že to je len a len na tebe komu a kde dáš kvety. Nemyslím si že je potrebné aby mal niekto ďalší kyticu okrem teba, rodičom by som dala nejaké väčšie pierka a to isté aj svedkom. Kyticu len tebe. A k stolom, tak jasné na hlavný a na ostatné podľa dĺžky, ale z osobných skúsenosti sa dávajú len po jednom kvete do vázy, pri dlhom stole 3 - 5, pri krátkom 1. Ale záleží na vás.
Odpovedať
Profilova fotka
čo sa týka sály, tak tam som mala aranžérku na výzdobu (v rámci výzdoby boli kvety na hlavný stol aj na všetky ostatné také menšie, samozrejme zdobila aj auto), kostol treba, ale to sa radsej spytaj farára, či nemajú niekoho na výzdobu, alebo ci si kazdá nevesta robí pred svadbou svoju vlastnú. ja som mala potom kyticu pre mna a pierko pre ženícha. maminám sme pri odobierke dali dakovné kytičky (pozostávali z jednej cervenej ruze ozdobenej tými zelenými listami). otcom sme dali iba vačšie pierka (vid album - a takto to vyzeralo - je tam fotka pierok) - im sme tam kvety nedávali (dôvod: sestra mala aj pre otcov v pierku ruzu a bolo to dosť ťažké, tak to stále padalo), ani družičky nemali nijaké kytice. ak budete mať odobierku u vás doma aj s kamerou, tak je pekné mať na stole nejakú kyticu (ale to pokojne môžeš využiť aj gratulačné - ja som na jednom stole mala kyticu, ktorú mi potom pred kostolom dali rodičia a na druhom stole bola kytica, ktorú som potom dostala od starkej)
Odpovedať
U nás budem mať kyticu len ja. A možno niečo dáme na stôl.. uvidíme :-)
Odpovedať
Záleží to aj od zvykov u Vás. U nás budeme mať okrem kvetov na výzdobu, pierok a kytice pre nevestu aj kyticu pre prvú družičku, ktorá je zároveň naším svedkom a kytice alebo darčekové koše budeme dávať svokrám pred redovým tancom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?