Látková kytica + pierko pre ženícha + pierecka pre svadobcanov

Zdravím, Chcela by som sa opýtať či máte skúsenosti s kyticou z látky na svadbu a čo to tak asi stojí. Prípadne ma poteší aj doporučenie na niekoho kto vie takéto niečo zabezpečiť. Dá sa vyrobiť aj kytica z látky aby vyzerala ako lúčne maky? Ďakujem za informácie.
Odpovedať
taktiež by som sa rada spýtala, čo si myslíte o látkovej kytici na svadbe? Osobne by som asi skôr uprednostnila živú, len problém je, že svadobné fotenie nebudeme mať v ten istý deň, možno na druhý deň, alebo až víkend po..... a nechcem 2-krát platiť svadobnú kyticu, príde mi to neekonomické |-| (asi ťažko by vydržala týždeň, sestre vydržala 3 dni) svadbu budeme mať v zime....
Odpovedať
@bafka ja budem mať látkovú - ruže. mne sa to veľmi páči, vyrábam si ju sama, čiže cena okolo 10€. ale mám ju malú, dajú sa vyrobiť aj väčšie (čiže aj väčšia cena + za robotu). páči sa mi, že mi vydrží navždy "čerstvá". ale aj tá cena je super :) btw fotenie máme tiež v rozdielne dni :)
Odpovedať
nevidela som este veru taku , skus na MK skupina kandashi tam ti kocky poradia. @bafka tak ekonomicke moc nebude ani to ze ti bude robit druhy krat makeup a vlasy niekto :-(
Odpovedať
@kubena toto mám vyriešené tak, že moja naj spolužiačka z výšky je profi vizážistka, tá ma bude líčiť a na fotenie buď zas ona, alebo iná kamoška, ktorá vie tiež dobre :-) a vlasy.... to zas ja nechcem nejaký profi účes a kadejako vypnutý.... takže nebude až taký veľký rozdiel, keď mi ich len doma mamina alebo sestra natočí kulmou, nejak pripne a bude :-) videla som veľa fotiek tak, že na svadbe mali drdol a na fotení rozpustené vlasy a krááásne to tak pristalo.... a môj účes nebude až taký rozdiel na svadbe a na fotení :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?