Latková kytica verzus živá kytica

Profilova fotka
Priatel na stránkach našiel látkovú kyticu v našej farbe a zamiloval sa do nej... - čo je netradičné asi, ale je tomu tak... povodne sme chceli živú klasiku z kalou, ale teraz je to tak 60% pre látkovú a 40% pre tu živú... čo vy na to? Viem, že živá je živá, ale ani tá látková nie je k zahodeniu a hlavne xxx rokov vydrží...
Odpovedať
1
2
mne osobne sa viac páči živá :-) rozhodnutie je na tebe, vyber si takú, ktorá sa tebe viac páči :) :-)
Odpovedať
@kotatko201 ukáž, akú ste našli :-) ja som za látkovú, pozri u mňa v albume.
Odpovedať
ja mam látkovu :-) živú by som v tej cene nezohnala :-( a ostane mi ako dekorácia, alebo ju predám :-) ale aj mojmu sa veľmi páči kytica, čo som si vybrala :-) okomentoval mi ju, že je krásna, že dobre vybral a kúpil :-D
Odpovedať
Profilova fotka
riešime tu istu dilemu a tiež sa nevieme rozhodnuť....cca koľko stojí živá svadobná kytica ??
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež riešim tuto dilemu, čo som pozerala latkove kytice tak som videla pekne po 50 eur a to je dosť čo už aj živu za tolko kupime, tak neviem sa rozhodnuť. dajte tu baby nejake fotky ak máte tých svojich :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacenka9583 napísané úplne presne, len ste to nedokončili, cenovo sú kytice rovnaké, len s tým rozdielom že tá živá, akoľvek by ste chceli jednoducho zvädne, usuší sa...už z nej nikdy nebude rovnaká , ako na svadbu, takže tu stojí otázka: dať 50 € za živú a o týždeň, tých 50 € hodiť do smetí, alebo dať 50 € za látkovú a tešiť sa z nej ešte na dôchodku? Nepíšem to preto, lebo sama látkové vyrábam, rovnako viažem aj kytice zo živých kvetov, takže mne je to v konečnom dôsledku úplne jedno akú si nevesta objedná... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa tiež neviem rozhodnúť... :) http://www.mojasvadba.sk/blog/vlcik1/...
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte mi nedá dievčatá a "poradím" , keď sa rozhodnete pre látkovú, dobre si všimnite koľko kvetov je v nej použitých a informujte sa či má aj podkladové kvety, je to dôležité, záleží od toho veľkosť. Je mi jasné , že nájdete kyticu za 30 € a poviete si Wáááu, len 30 €, ale keď kytica príde zistíte, že jej veľkosť je žalostne malá...Ja používam 10 podkladových kvetov a 30 - 35 vrchných kvetov a niekedy sa mi stále máli :-) , @vlcik1 toto ma napadlo pri Vašej fotke, kytička je pekná, ale je to len kytička, nie kytica, jej veľkosť zodpovedá kytičke pre družičky, nie svadobnej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mullerova ďakujem za radu :)
Odpovedať
ja som mala latkovu a nemenila by som za nic na svete:-)a mam pamiatku na cely zivot:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby minule davali v telke ,že jeden salón robí saténové kytice v Michalovciach a ja som si pozrela ich stránku na fb a robia fakt krásne kytice ale asi lacne isto nie sú. Mne osobne padla do oka veľmi táto...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem tiež určite voliť látkovú kyticu. Kamarátka sa nedávno vydávala a za živú kyticu z tulipánov dala skoro 70,-, ktorá jej dlho nevydržala. Tie ktoré ste dávali sú krásne, ja by som tiež chcela ladiť do cyklaménovej farby :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lucia243 @danka1608 Túto kyticu máme aj v našej ponuke za 50 €
Odpovedať
Profilova fotka
toto je naša, cena 50 €
Odpovedať
problem latkovej kytice je, ze sice vyzera zdialky ako kytica, ale zblizka to vyzera len ako zhluk pohuzvanych, pokrcenych latok... :( A ze ostane na cely zivot? Ale naco by mi bola na cely zivot? Len na nu bude sadat prach a bude ju treba donekonecna utierat a starat sa o nu. Ved kyticu budete mat na fotkach a na videu, naco ju doma drzat navzdy? Navyse, latkova nikdy nebude vonat tak ako ked si privonias ku cerstvym kvetom. Ako pozeram, cenovo su uz na rovnakej urovni, takze ani v tom nema vyhodu.
Odpovedať
@erika04 pretože niektoré nevesty chcú mať túto pamiatku, neznamená, že keď je to tebe na záťaž, že to tak vnímajú aj ostatné ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem veľmi pekne všetkým za vyjadrenie... živá je proste živá, ale ani látková nie je na zahodenie... každá má svoje čaro... a s priateľom sme sa rozhodli pre látkovú... aj kvoli tomu, že si ju chceme dať za vytrínku a utierať z nej prach!!! Takže pani mullerova tešíme sa na spoluprácu... :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som najskor rozmyslala o papierovej. ale chvala bohu ma to preslo :D :D :D kedysi som si robila papierove ruze, kvety, a z nich vyzdobu izby, ale ze pekne ;-) Tak ma to tak napadlo. Teraz som uz aj ja na pochybach.. som myslela ze som jedina co nechce zive. Tiez som za odlozenie svad. kytice, a poviem vam. prach z takych srandiciek staci odfuknut :D :D @jaja59 uuuuplna nadhera. asi cosi odkukam, len sa musim dohodnut s nastavajucim na farbe vyzdoby. Ako mu mam vyhovorit tu cerveno bielu??
Odpovedať
@mullerova toto je asi prva latkova kytica, ktora mi nepride vyslovene otrasna :) velmi je podarena :)
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kotatko201 aj ja :)
Odpovedať
Živá kytica je najkrajšia na svete! Látková je na môj vkus trochen gýč :-N ..Dnes to nie je práve in.. ;-) Myslím si, že látková sa živej ani zďaleka nevyrovná.. ;-) to je môj názor :-)
Odpovedať
@evitoki a presne to čo ty si myslím aj ja,že živej sa nič nevyrovná a som si vedomá,že aj moja kytica sa zďaleka všetkým hosťom nepozdávala,ale teraz som šťastná,že som sa takto rozhodla a kytičku mám za sklom spolu so svadobnými pohármi a figúrkami z torty a vždy keď sa na to zadívam,spomeniem si na atmosféru toho dňa a nie je mi potom ľúto,že som odolala kráse živej kytičky..
Odpovedať
ozaj a stála ma 37 eur aj s pierkom.Robila mi ju Lucka Kohútová.
Odpovedať
živej kvetine sa žiadna látka nevyrovná :) ale je to predsa subjektívny výber
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiež mala na vlastnej svadbe látkovú kyticu, ktorú som si vlastnoručne vyrobila a takmer nikto si nešimol, že nie je živá, práve naopak, aaž keď sa zbližša na ňu pozreli zistili, že živá nie je a všetkým sa to páčilo.
Odpovedať
Profilova fotka
Takéto som robila ja - cyklámenová pre kamošku, modrá na netradične modrú svadbu pre najlepšiu kamarátku a oranžová na svadbu v decembri pre sestrinu známu a všetky nevesty boli spokojné.
Odpovedať
@evkasto táto oranžová je veľmi pekná
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?