Moja svadobná kytica

Ahojte nevestičky :) Mám takú dilemu ohľadne svadobnej kytice. Veľmi sa mi páči látková kytica z ruží. Len teraz neviem do akej farby ju mám zvoliť. Svadba bude v máji, výzdobu budeme mať bielo - bordovú, ale pravdepodobne ju nebudem ladiť do tej farby. Šaty budú: sukňa saténová a korzet čipkovaný. Tak skúste poradiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sslniecko1 ahoj:) a nechces radsej kyticku zo zivych kvetov?
Odpovedať
@kava333 pacia sa mi aj tie, aj tie. Len na latkovych uprednostnujem to, ze vydrzia :-)
Odpovedať
no, záleží od typu kvetov, také ruže a gypsomilka vydržia veľmi dlho; ja som kyticu vyhadzovala až týždeň po svadbe... ak už teda chceš ruže, to sú jedny z tých trvácnejších kvetín; a kedy inokedy mať celý deň pri sebe krásnu vysnívanú kyticu, ak nie na vlastnej svadbe @sslniecko1
Odpovedať
Profilova fotka
@sslniecko1 len si vezmi,ze ti bude akurat zapadat prachom niekde v sekretari. Na ktoru si uz o par rokov ani nespomenies ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat tiez kyticu zo zivych kvetov ( ruze ) a nebudem ju vyhadzovat dam si ju vysusit. :-)
Odpovedať
@sslniecko1 ahoj,ja mam tuto a je nadherna :-) http://www.sashe.sk/BouquetsByLucia/d...
Odpovedať
Profilova fotka
Vobec nemusi tvoja kytica ladit s kvetmi,kt.mas vo vyzdobe. Ci uz druhom alebo farbou. Skus este popremyslat nad zivou, ma svoje caro :) a v maji je tolko kvetkou za lacny peniaz k dispozicii ze by ta kyticka tolko nevysla :) ja osobne som skor za jemnost tak nie nejaka vyrazna farba ;)
Odpovedať
Prave ze po svadbe bude na nu sadat prach a vyhodit ti ju bude urcite luto. Ak si vyberies drahe kvety tak das za kyticu aj 80-100€. Ja mam kyticu 3mesiace po svadbe stale doma a bola ziva a cast z nej stale zije ;) spolu s kvietkom pre manzela a malou kytickou z gypsomilky nas vysla na 35€. V strede kytice som mala sukulent ktory som si nasadila a duuuufam ze sa rozrastie 😂 Druha cast je uz uschnuta ale ta pojde tiez casom do kosa. A to som si ju dala robit v ZA vo flore kde su najdrahsie kytice.
Odpovedať
keď tak rozmýšľam, okrem obrúčok v podstate všetko, za čo na svadbe zaplatíš, ti "nevydrží a neostane".. jedlo sa zje, torta tiež, šaty vrátiš (výnimka, ak sú tvoje a predáš ich)... ale kytička ti naozaj vydrží (studená voda s ľadom) aj týždeň... a ten pocit, držať v ruke kyticu zo živých kvetov a mať ju stále pri sebe - je to tvoj doplnok :-) a ak nie si alergická, tá vôňa - na nezaplatenie.. nemusí byť obrovská, radšej menšia a jemná, ale živá :-)
Odpovedať
Kamoška má kyticu ešte rok po svadbe stále doma usušenú a je pekná aj keď ju zabudla nalakovať a sadá na ňu prach ale to jej neubralo na kráse :-) hovorila mi že nebolo krajšieho momentu ako keď na fotení mala kytičku a že cítila ako vonia a tak, niečo živé čo mala v ten deň so sebou :-) žiadna umelá to nenahradí
Odpovedať
ja som si svoju nenechala ale bola som rada ze som mala zivu to si ani neviem predstavit s latkovou alebo umelou :-D lebo tie nevonaju a podla mna to neni ono bez zivych kvietkov :-) ale videla som aj krasne latkove co vyzerali ako zive :-) to by som oklamala nejdeneho hosta ze je to zive :-)
Odpovedať
@sslniecko1 mas pravdu ze latkove vydrzia ale vies si predstavit ze ked si ju aj doma vystavis tak bude na nu sadat len prach a po case ju aj tak len vyhodis. Podla mna by si si to mala premysliet a zvolit radsej kyticu zo zivych ruzi, je o vela krajsia takato kyticka
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mia_miuska presne tak.. vyhodíš nakoniec obe, jednu neskôr, druhú skôr ale bude živá, naozajstná a oveľa krajšia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?