Nevesta bez kytice

Ahojte, existuje nevesta, ktorá nemala svadobnú kyticu? Totiž mne to príde, že ju treba len cestou k oltáru aby som mala čo robiť s rukou potom ju budem dávať len preč lebo bude zavadzať. A ona stojí dosť peňazí. Takže existuje ešte nejaká revolučná nevesta? Alebo nejaká alternatíva? Diky Diky :)
Odpovedať
ahoj, ja len na margo tej ceny, moja kytica stojí 15 ečiek, takže netreba hneď dávať za ňu horibilné sumy
Odpovedať
@mimsc Ahoj! :) ja mám veľmi podobný názor! :) :) :) ja tiež odmietam dávať 60€ za kyticu s pierkom ktorá mi bude len zavadzať....buď to vyriešim žiadnou kyticou, alebo takou že nakúpim nejaké tie kytice v tescu alebo lidli a urobím si sama z toho alebo si kúpim len jednu modrú ružu a s tou pôjdem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si robila kyticu sama, kvety z velkoskladu. alebo som pocula ze nevesta mala len jeden kvet v ruke. alebo co takto susena kyticka, hm?
Odpovedať
Profilova fotka
@mimsc ja som mala kyticu a aj ostala v kute vo vaze. vôbec som ju nemala na obrade pri sebe a ani mi nechybala, to ze ju nemam som si vsimla az na fotke :) Jedine miesto kde si pamatam ze som ju este mala bolo fotenie pred obradom, ale potom nic... podla mna je to len daco co zavaddzia...
Odpovedať
moj problém je, že vobec nesom tvorivá.....keď kvet tak živý určite ...a nad tým jedným rozmýšľam....alebo malilinkou kytickou z piatich kvietkov @demeterka presne to čakám, že niekde ju zabudnem :D alebo ju furt budem dávať niekomu, že na podrž
Odpovedať
@mimsc ja som mala kyticu pripravenu, ale poviem ti spomenula som si na nu az ked mi ju do kostola pocas obradu priniesla dekoraterka. Vobec mi nechybala a mala aom ju v ruke iba pocas obradu a cestou spät na miesto oslavy a putovala do vazy.. Iba to zavadzia, keby som vedela, ani ju neobjednavam ;-)
Odpovedať
ja mat kyticu bude a ano stoji nemale peniaze, i ked si myslim ze bude tiez cely cas v kute....ale to je jedina vec pri com som mala jasno co chcem a ako chcem....skor za zaobidem bez inych veci....a rozmyslala som ze ju dam potom tatinovi na hrob aj s ostatnymi kvetmi mozno trochu morbidny napad, kedze sa zial nedozil svadby a viem ze napriek vsetkemu by bol velmi rad pritom ked sa budem vydavat...., ale takto aspon niekde neostane zabudnuta a uschnuta v kute....
Odpovedať
ja som kyticu chcela a v podstate teraz je vysusena a dam si ju ako dekoraciu doma v byte, aj pierko som vysusila. Ako stoji vela... teda ako ktora. a ja som mala vyhodu ze mi ju robila svagriná kvetinarka, ale si myslim ze je to pekne, a aj take ozivenie... zenam patria predsa kvety. a svadba je len raz... treba sa buchnut po vacku. My sme nemali profi kameramana a aj to uz lutujem. takze nevahaj... a daj si kyticku :) aj ked susenu, ale daj... :) ale samozrejme je to tvoje rozhodnutie
Odpovedať
@macka164 planujem urobit to iste :)
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja som rozmýšlala aj o kytičke len na zápästí pripnutý kvietok
Odpovedať
ja tiež nebudem mať kyticu,šetríme kvôli peniažkom a budeme mať malinku svadbu, mne chýbať kytička nebude :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimsc Ahoj, mne sa nechtiac stalo, že v tom strese a v zhone som na moju vysnívanú kyticu zabudla v izbe, čiže ja som išla bez kytice. :-D Mala som ju len na fotení. Nikto z hostí si to "nevšimol" a neriešil, čiže je to v postate jedno.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som za kyticu, mala som za 50 eur aj pierkom, s mojich vysnívaných kvetov, všetci ju obdivovali, a počas zábavy som ju mala ako dekor na hlavnom stole, ale každý nech si urobí podľa seba, ak nechceš nikto ťa nútiť nemôže
Odpovedať
Ja som si dala urobiť látkovú aj to iba kvôli foteniu...vyšla ma 18€ aj s pierkom...svadba bude v januári a bála som sa že živé kvietky by mi mohli zmrznut....a takto budem mať aj pamiatku :-)
Odpovedať
prečo majú nevesty kytice resp. kvety ? z histórie - v minulosti sa ľudia neumývali tak často, skoro vôbec. kvety mali nevesty aby prekryli pach tela.
Odpovedať
Ja som mala moju počas obradu v ruke, a potom na svadobnom stole namiesto tych skaredych velkych ikeban. Stala 80€ a tom mala zlavu a nelutujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marrie5385 @mimsc vies co, doteraz mi to ani nenapadlo, ale ked tak nad tym rozmyslam, mas uplnu pravdu, co sa tej kytice tyka.. su hrozne predrazene a v podstate je to zbytocnost :D takze ak si si ista, ze ju nechces, podla mna sa na nu s pokojnym svedomim uplne vykasli. netreba sa za kazdu cenu "buchat po vacku", najma ked ide o nieco, co v podstate na svadbe podla vlastneho nazoru vobec nepotrebujes ;) potom to tak aj dopadne, ze ludia daju 7000eur za svadbu pre 50 ludi :)
Odpovedať
@viki7 súhlasím, je to každého osobná vec :-) ak má byť naozaj zbytocnostou, tak radšej nie. Ja som Z nej mala radosť, preto som ju chcela...ale žiadnu obludu, takú šikovnú do ruky :-)
Odpovedať
@viki7 ja takto pomaly polovičku vecí vyraďujem :D rozhodnutá nie som, budem to riešiť až keď sa rozhodnem, či budú kvety na stoloch a tak @jonkaamisiko ja už od decka strácam všetko, čo sa nosí v ruke :D dáždniky, tašky, voda...preto sa mi to zdá zbytočné :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Nikdy by som si nepomyslela, ze mi nieco take napadne, ale asi 10 minut som premyslala nad tym, ze ziadnu kyticu za predrazene peniaze nechcem.... potom mi napadlo dalsie riesienie.... spravi mi ju moja maminka :-D vzdy bola sikovna do aranzovania (aj ked amatersky), ale ja chcem malicku kyticu, par ruzi a lalie mozno, nieco zelene...to zviaze hocikto a dovolim si tvrdit, ze ma to vyjde podstatne lacnejsie (dufam)...a navyse mi bude o to milsia :-) ..
Odpovedať
Profilova fotka
@mimsc ja asi tiez nebudem mat kyticu nie urcite na urade to mame iny den ako v kostole, ale neskor v kostole asi ano.To som sa este nerozhodla, ale mi budeme mat oslavu doma nie v sale cize asi mi bude iba na ozdobu a skoda penazi.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimsc Z profesionalneho hladiska, ako fotograf som este nezazil nevestu bez svadobnej kytice počas svadby.
Odpovedať
Ak nechceš kyticu,tak si ju nedavaj,nie je to nieco co musis mat. Jedine by som rozmyslala nad tym ak budes mat biele saty,zavoj,topanky atd,tak kytica je vacsinou jediny prvok,ktory tu celu bielu rozbije a konecny efekt je podla mna vacsinou lepší.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimsc mne kyticu robili baby z kvetín čo sme mali natrhané na výzdobu sály + gyspomilka. takže sa dá aj lacná varianta. alebo ten jeden veľký kvet. a tiež som na začiatku omše kyticu strčila segre do ruky a vzala si ju na konci. ešte aj podpisovala sa s ňou (svedok) ona a nie ja :-D a potom bola na našom hlavnom stole, k výzdobe :) ale myslím že to ťa to oživí, a aj na fotkách to bude vyzerať dobre :) a budeš mať čo žmoliť v ruke, keď budeš kráčať do kostola (keby nemám nič, asi neviem čo s rukami, aspoň nebolo vidno v akom strese som) :-D ale ak nechceš nič, neber 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Svadobne kytice mali v minulosti funkciu, boli viazane z aromatickych bylin a kvetov, aby odplasili zlych duchov a prekryli "vonu" hosi, co sa nestihli pred svadbou vykupat :) je to tradicia baby, ked aj nie kyticu ale aspon jeden kvietok v tej ruke urcite maj :)
Odpovedať
@bridalicious na tradície kašlem :-D ale nakonec si asi dajakú kvitku dám, len v kvetinárstve neboli nadšení, že chcem jarné kvety a trávy, a nemám ľudí takých, čo majú talent na to, že by mi zrobili :-D @al_al podujmeš sa? :-D (vtip) @evkapudlikova hej šak, ja totiž som nevedela, čo dať na hlavu, okrem vlasov, tak asi kvety, ta sa aj hodí kytica :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mimsc ja som na to mala lidi :-D kľudne, len by asi po ceste do vašich ďalekých končín skapala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mimsc treba, co ak sa nahodou niekto z hosti nestihne umyt? :)
Odpovedať
@mimsc a čo tak kvet iba tak na ruku, teraz to dosť letí :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?