Svadobná kytica k bordovej výzdobe. Aká?

Profilova fotka
Ahojte, potrebujem poradiť. Kedže naša sála je v bordovej farbe tak je nutné mať bordovú výzdobu. Mne osobne sa kytica z červených ruží nepáči. Chcela by som nejakú pestroružovú no v tom prípade by to už nevyzeralo pekne, nebolo by to doladené. Ešte by som brala možno biele tulipány, ale aj tak chcem ružovú. Myslíte, že by som mohla mať ružovú kyticu a nejako doplniť ešte aj ružové doplnky na hlavný stôl? no ikebany budú biele. A čo potom s výzdobou auta a kostola?? Dakujem za rady
Odpovedať
a moze byt aj nieco take? namiesto ruzovych srdiecok by boli biele kamienky alebo priesvitne ... staci, ak by si na hlavny stol dala nejake ruzove lupienky ... alebo kamienky (podla vyzdoby) ... auto - v albume mas, pod tou fotkou napisane, ze sa to pokusite urobit ... kytica aspon vynikne pri ikebanach ... a kostol? staci, ze stuhy z kyticiek na okrajoch lavic budu v kombinacii biela-ruzova, alebo biela-bordo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som myslela skôr. celu ružovu, posielam na foto, myslela som, že by som k tomu dala nejake ružove sviečky, dekoračne gule ružove a organzy by ostali bordove. a auto by som chcela iba s ružovou organzou len potom neviem či by to nebolo take v nejakych detailoch že bude vidno tu červenu a nebude to pasovať a kostol tiež do ružovej. kedže si robim vyzdobu sama tak rozmyšlam nad rôznymi variantami :)
Odpovedať
Profilova fotka
foto
Odpovedať
@ichem skus google ale nie slovensky ale anglicky.. hladat napr pink wedding flower :-)
Odpovedať
osobne by som kombinovala farby... bielu s ruzovou alebo takou tmavsou ruzou a ikebany by mohli byt biele hoci doplnene nejakymi ruzovymi perlickami alebo drobnymi kvietkami:-)
Odpovedať
@ichem noooo, my mame tiez bordovu salu, so zlatym... takze vyzdoba bude zlato-bordova, pricom bordove budu iba kvety. ale co sa tyka kytice, tak ta bude ruzovo-smotanova. na co ladit kyticu so salou? ved si ju urob ako chces. ved nebudes tancovat s nou :-D ta zostane uz len vo vazicke na hlavnom stole, takze ti to nebude absolutne "kazit". taktiez kostol.. ten nejdeme velmi zdobit, iba biela organza na lavice. a auto? tiez len biele stuhy a srdce zo zivych kvetov (to este neviem v akej farbe). ale urcite je podla mna zbytocne ladit svadobnu kyticu, ktora ta ma doplnat, teda saty, a cely tvoj look, so svadobnou salou. ide o to, aby sa tebe pacila, mala ju taku aku chces, a aby aj dobre vyzerala na fotkach. ked nechces bordovu, tak si ju urcite nedavaj :-)
Odpovedať
@ichem alebo som to cele zle pochopila a pytas sa, ze ake kvety pojdu do saly na stol? :-D x-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ankajocka dakujem za radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@princess007 tak najskôr tak ako hovoriš na fotkach mi zaleži hlavne na kytici ako na nepodstatnej sale a vyzdobu dam asi tiež do ružovej farby nech je všetko ružove okrem tej saly. ta bude bordova a bude tam akurat žiariť ružova kytica a par drobnosti v ružovej :)
Odpovedať
@ichem pomohlo aspon trosku? :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
ja som na jednu oslavu ladila bordovú s marhuľovou a biele drobnosti, ružová mi viac ladí s červenou ako bordovou, porovnaj si napr. farebný papier ktorá farba s ktorou ti ladí, aj ked kvety sú niečo trochu iné, pohľadaj si dobré kvetinárstvo a pozri si farby tam, myslím že bordová by stačila len trochu , napr. bielo-marhuľové kvety a do kytičky 3 bordové ruže, bordová stuha, lupienky , pierka,a pod. iba môj typ - srdiečko ti napovie, ale pozri si osobne , nielen fotky a obrazovka....
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat bordovu svadbu, uz mam kadeco bordove nakupene :) a kyticka budu bordove kaly :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
takuto :)
Odpovedať
@cacianka prosim ta nemas nahodou fotku takej kombinacie alebo vyzdoby, kt. si robila? chcela by som presne taku kombinaciu...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@petikmir to bolo už dávnejšie a nemala som dobrý digitálny foťák. ked sa pozrieš niekde v papiernictve, možno nájdeš na jednom mieste obe farby na porovnanie. Ja som takúto výzdobu robila mame na 60. a najviac to obdivovala starý deduško, že ako som to pekne ... :-D Pozvánky som urobila 1/3 papier z A4 - stredne tvrdý podklad, na to marhuľový kancelársky s textom a na vrch pauzák so samolepkou ružičky, papiere som zlepila mierne postupne. Na stole boli dvojmo servítky - zvrchu bordové a zvnútra vykúkali marhuľové. takisto menovky - na bordovom spodku nalepené na marh. papieri natlačené mená, v kombinácii s ružičkami-na samolepke, tie som tiež kúpila v papernictve. kúpila som rôzne veľkosti marhuľových sviečok - iba na maličké tanieriky z kávového servisu som ich dala, podložila som ich , aby zakryli vzorku, papierovými rozetkami - tiež som kúpila marhuľové a bordové, kvapkou vosku som zboku dole nalepila marhuľové pierka. Stužky som kúpila obyčajné úzke "vajíčka" a také zvlnené z rolky som ich naaranžovala do stredu stola po celej dĺžke(robilo to efekt girlandy,) jemnej, aspoň som ušetrila na organze, ale sa dá skombinovať napr. na biele obrusy dať do stredu bordovú organzu/vlákno a na to marhuľové lupienky, kamienky, pierka... Kvety so narýchlo nezohnala marhuľové, tak boli biele, s kúskom bordovej servítky a marhuľovou stuhou, kokosovým vláknom a pierkami. Bordovú by som použila ako drobnú doplnkovú, aby nebola ťažká výzdoba, a pre mladé baby by som použila viac bielej a marhuľovej. Ale každý si musí urobiť po svojom, podľa svojej potreby, predstavy a ako to cíti. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?