Svadobná kytica. Koľko vás stála?

Ahojte, zaujimalo by ma, kolko vas vysli svadobne kytice - ja mam ponuku za 2 285 Sk (vratane pierka pre zanicha) a zda sa mi to velmi vela. Pritom je to vcelku jednoducha kytica :-(
Odpovedať
ahojcek:), ja si mylsim ze to mas celkom fajn cenu, teda podla toho z coho mas kyticku. Mna vide okolo 3000 a mozno aj viac podlo toho kolko mi tam da kvetov, mam kaly oranzove a 1 vide na 200 Sk.
Odpovedať
Ja som mala tiež kaly, 9 ks + 1 na pierko, smotanové a celé nás to vyšlo do 1000,-. Mne sa tá cena zdá dosť prehnaná.
Odpovedať
Profilova fotka
loginko takúto cenu za 1 kalu mi povedali tiež v jednom kvetinárstve... a je to totálna blbosť.. chcú na tom len dobre zarobiť... pobehaj po viacerých kvetinárstvach.. určite nájdeš inú cenu... Ja som nakoniec našla jedno kvetinárstvo, kde ma vyšla kytica zo 17 tmavobordových kál + 1 na pierko cca 1.800,- Sk.. ;-)
Odpovedať
Mna vyšla kytica (19 bielych kálií + pierko pre ženícha a dve pierka pre otcov + rozmarín pre hostí) 1500 Sk
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) mna aranzerka upozornila pri vybere kytice na dve veci:kvety, kt. su mimo sezony mozu byt horibilne drahe a nech si nevyberiem len efekt, ale hlavne take, kt. vydrzia :-) Celkom neviem, s akou sumou mam ratat, lebo ceny vraj kolisu podla trhu v Holandsku, odkial aj ona objednava resp. z velkoskladov. Dufam, ze kytica bude okolo 2000 Sk. Kaly su inac fakt drahe, lebo tie male - biele alebo aj farebne su z Holandska. Ja som ich v kvetinarstve videla po 90 - 100Sk a preto 200Sk za jednu sa mi zda trosku nenormalne.
Odpovedať
Loginko, i me sa zda cena za jednu kalu 200Sk priiiliis vela. Ako Cappy pise, dovazaju ich z Holandska a ja mna jedna vyjde 70sK.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja mám kytičku z ruží, tá vyjde okolo 1600 sk, inak všetko nás výjde do 6000 sk, a v tom je kytica na auto, dve kytice na stoly ako dekorácia, kytice pre svadobné mamy, pierko pre ženícha, svedkov a svadobných otcov, tak ani neviem, či je to veľa alebo málo:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :-) Ja som mala kyticu zo smotanovych ruzi, bolo ich 15 + manzelove pierko a platili sme nejakych 1200. Co ne je podla mna vela, ale zase ja som z Trnavy... :-D
Odpovedať
ahojte, tak naša kytica je z modrych ruží a bielych frezii, pierko, moja kytica cca 9 ruží, ikebana na stôl cca 9 ruží + dozdobenie a ešte 3 vázičky na bočné stoly po 3 ruže a dve kytice pre maminy za 2500 - 3000 sk, podľa ceny ruží. myslím že fajn cena
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa vyšla kytica(frézie+tulipány) a pierko pre ženícha 2700Sk u Orešku v Nitre.
Odpovedať
tak mne v kvetinárstve povedali, že tri kaly oranžové bude ks/120,- a tak som sa rozhodla, že radšej nech mám skôr ružičkovú (v albume mám tú kytku), lebo dať za kyticu cez 2000,- je trošku moc, aj tak zvädne, tak mi tetuš vypočítala, že bude stáť do 1200,- to je už také normálnejšie. A určite tá kytka bude nádherná aj iná ako tá čo som chcela (obrázok si nechala a bude sa snažiť urobiť podobnú), pretože tam sú strašne šikovní aranžéri :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja svadobna kytica stala 1400 aj s pierkom pre zenicha....celkovo aj s kyticami pri mamy, pierkami pre svadobnych otcov a 10 pierkami pre hosti to bolo 2100 Sk...kyticu mam aj v albume (Janka a Otik)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
BTW....stale este vyzera cerstva :)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Baby, je normalne, ze netusim, aku kyticu chcem? Teda viem aku chcem. Chcem aby mala ohnive farby. Davali ste si niektora robit kyticu na trhu na mileticke?
Odpovedať
ja si dam robit v trznici. sesternica tam robi aranzerku v jednom stanku a je veeeelmi sikovna
Odpovedať
nevies nahodou kolko by tam vysla kyticka pre beznych smrtelnikov?
Odpovedať
fu neviem, este som sa nebola pytat na ceny.. ale ked chces, niekedy cez tyzden tam skusim skocit a popytat sa. Ale to by asi bolo najlepsie,keby si sla so mnou. a ona ti povie moznosti, alebo ty jej predstavis svoju predstavu...
Odpovedať
poslala som ti cislo do ip.
Odpovedať
nas vysla kytica z ruzi plus pierko plus kyticka pre druzicku plus pierko pre druzbu na 1350,- Sk
Odpovedať
tak to je slusne. ale tiez zalezi od toho co si clovek do tej kytice vyberie. ja tiez chcem len klasicku ruzickovu - kombinacia biele a marhulove ruze
Odpovedať
mne ich robila sesternica takze som mala trosku zlavu - nejakych par stoviek :-) obrazky najdete v mojom albume - rebeka tiez som mala taku ohnivu :-)
Odpovedať
tak to som zvedava aku kyticku budem na koniec mat... Trosku ma to stve, lebo som chcela podla toho ladit vyzdobu a kym neviem ake ruzicky tak netusim co mozem kupovat.
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat kaly normalne stoji kus okolo 50,-Sk ale kedze je Valentín ]-( ]-( tak bude stat kus 95,- Sk ale aj tak to bude lacnejsia zalezitost kedze budem mat jednoduchu kyticu :-N
Odpovedať
to je strasne... to je skoro dvojnasobna cena!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, verte mi tie ceny o ktorych sa rozpravate, ze su na Valentína nie su vymyslom kvetinarstiev. Moja maminka ma totiz kvetinarstvo. Strasne sa vcera rozculila, ked bola vo velkosklade nakupovat kvety, vsetky isli takmer o 50% hore. :-. A teraz ma na tom ovela mensiu marzu ako normalne, kedze nechcela, aby bol aj pre zakaznika ten rozdiel taky velky. A co sa tyka tych kal tie maju v roznom obdobi tiez rozne ceny, lebo maju svoje vegetacne obdobie, niekedy ich kupite za 50,-, ale stane sa ze niekedy su aj po 150,-. Kazda jedna kvetinarka Vam musi presne vediet povedat, kedy maju ktore kvety vegetacne obdobie. Ale ked budete mat ruze nic nepokazite a kvetinari ich zozenu lacno po cely rok (ak nie je Valentin alebo iny sviatok pre zeny:-) ).
Odpovedať
hmm, na sviatok prace sa nezvyknu davat kvety, vsak? :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Vtedy urcite nie. To by musel byt nejaky zensky sviatok :-D
Odpovedať
Profilova fotka
rebeka, mileticku by som asi neriskovala. pytala si sa, ci robia aj svadobne kytice? to totiz treba tie kvety do niecoho namocit, stonku tusim do vosku, aby dlho vydrzali cerstve...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som si dala včera spraviť predbežne cenovú ponuku na moju vysnívanú kyticu, a naviše tam mám špecialnu ponuky, jedny kvietky mi budú prestrekovať na modro. Chcem biele ruže s tým modrým, perlišky na drôtiku, naokolo listy a chcela som tyl, no poradila mi takú krajšiu vraj modernejšiu látku. No a k tomu pierko pre ženícha a víjde ma to 1.600,- korún a to je podla mna fajn cena.
Odpovedať
azalka: v jednom stanku som sa pytala tak zbezne. Takze uvidim. Nechce sa mi za to platit zbytocne vela. Aj tak tych kvetov bude na svadbe neurekom.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?