Svadobná kytica - kvietky modrej farby v septembri?

Ahojte, chcela by som poprosiť o radu. Svadbu máme na konci septembra. Chcela by som všetko ladiť do pastelových farieb a kyticu niečo podobné, ako táto fotka. Tak isto kvetinovú výzdobu. Neviem sa však dopátrať informácie, či budú na konci septembra dostupné nejaké kvietky v modrej farbe. Ak by som si aj túto kyticu zakúpila ( je umelá) bojím sa, že nebudeme vedieť doladiť kvety v sále. Už mám vybraté takmer všetko ale nič kúpené, lebo sa neviem pohnúť kým nemám túto informáciu. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@monika2508 a keby si do saly dala ine kvietky nie modre? vsak v tejto kytici su ako vidim aj biele ruze trosk zafarbene, tak keby si dala take nieco?
Odpovedať
@strakuska ďakujem, konečne sa mi to podarilo cez víkend doriešiť, vraj budú k dispozícii modré hortenzie. A ja už mám fakt takmer všetko vybraté, oznamká sú modro-ružové, menovky sú modré, nálepky na flaše, servítky, ozdôbky na darčekoch pre hostí, doplnky pre nevestu...proste všade tú ružovú dopĺňa modrá farba, vyberala som to vyše mesiaca a už nemám chuť všetko odznova, tak snáď ma nesklamú...
Odpovedať
Profilova fotka
@monika2508 hortenzie su pekne :-) bude to dobre neboj sa.. mozno by si sa mohla informovat u viacerych predajcov kvetov ako to maju v tom obdobi ci mavaju nejake modre kvietky
Odpovedať
@acerka5 áno hortenzie sú fajn, mám ich aj doma ružové a fialové a sú moje oblúbené. Florista sa vyjadril, že v septembri budú iba nejaké jej odrody k dispozícii, aj také s dlhšou stopkou, s ktorou sa dá pekne pracovať. A vraj kvietky na foto vyššie ani neexistujú (vraj ako druh, neviem) , sú to umelé kvety s textilu vytvorené alebo skôr vymyslené na mieru tak, aby ladili do kytice...
Odpovedať
Profilova fotka
@monika2508 tak snad nie, treba verit ze nie:-) Vsak potom ked tam popridavaj nejake fotky po svadbe ako ste to nakoniec vsetko mali:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monika2508 kvietky na foto neexistuju? a pritom su take krasne je to skoda. Ale urcite sa nieco najde a budes mat krasnu kyticku. Verim tomu. Este sa tu s nou budes pysit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! často krát sa nám stáva, že nevesta si praje farbu kvetov, ktorá nie je v danom období dostupná to sa týka hlavne modrej farby. Našli sme riešenie! Používame do živej kytice aj drobné umelé kvietky, ktoré vyzerajú prirodzene. Je to efektívna a lacnejšia alternatíva. Podobne je to asi aj na fotke, ktorá je uvedená v príspevku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?