Svadobná kytica - ruže a tulipány

Ahojte dievcata, chcem Vas poprosit o nejake skvele tipy. Chcela by som svadobnu kyticu: kombinacia ruze + tulipany. Co myslite, moze byt?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ja si myslim ze urcite moze.Dobra aranzerka dokaze zazraky.Nemam ziadne foto...skusim nejake najst s touto kombinaciou.Ja chcem mat len cisto tulipany,...zatial...mozno to este stokrat zmenim, tak ako saty :-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... mam len kaly s ruzami ale mysli ze kludne mozu byt namiesto kal tulipany :-)
Odpovedať
Profilova fotka
...skús sa spýtať v kvetinárstve, či môžu ísť ruže s tulipánmi dokopy. mám pocit, že tulipány by mohli ružiam uškodiť, ale nie som si istá
Odpovedať
zuha, posli mi mail, poslem ti obrazok mojej, biele, resp. atke smotanove, ruze s tulipanmi
Odpovedať
ja som chcela tiez cisto tulipany,ale poevdala mi,ze tie tuli sa rychlo rozvijaju, tak som pristupila na kombinaciu,ale myslim, ze kludne mozu byt aj tupipany same, musi to byt kraaasne:)
Odpovedať
tulipany,nie tupipany :-D
Odpovedať
:-) myslim že može byt, viem si to aj predstavit, vela štastia.....
Odpovedať
Profilova fotka
hm, ak použiješ puky ruží i tulipánov, môže to byť zaujímavé, napríklad ružové ruže a biele tulipy... alebo, otvorené ruže a zavreté tulipány... to by mohol byť trochu problém, kvôli rozloženiu kvetov... zavreté tulipány by cez tie ruže nemuselo byť vidieť. ... ale treba sa s tým vyhrať... choď do kvetinárstva a nechaj aranžérku sa s tým chvíľu hrať... uvidíš, či sa ti to bude páčiť, či ti niečo napadne... závisí i od toho, či chceš mať bouquet, previsnutú, alebo veľkú kyticu...
Odpovedať
alebo to vyries ako madeleine cistu kyticku z tulipanov latkovych ja sa tiez na to chystam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
rozhodne je to riešenie na celý život... nikto mi neverí že sú umelé... dokonca šéf mi povedal, že boli také jemnučké a prirodzené, ako by ani iné kvety pre mňa neboli... keď som mu povedala, že boli umelé, tak sa normálne urazil, že si z neho robím srandu... potom sa ma pýtal, či mám usušenú kyticu... povedala šom mu že nie, že je umelá... hádam už uveril... :-D
Odpovedať
no ja ju sice doma nemozem nechat aspon nie dlho aj ked na nejaku chvilu si ju domov asi zoberiem som alergik tiez ale okrem ineho mam alergie na roztoce a tie su v prachu a umele kvietky ho pohlcuju ale chcem ich venovat sestrenici ktora sa nedozila veku aby sa mohla vydat a tam to bude tiez fajn ked vydrzia dlhsie ako tyzden :-)
Odpovedať
zuha,mrk na album:http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vAlbumID=3476&vOffset=0&vReferer=
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte, ja som mala tiez tulipany...ale take drobnucke chutnucke...tulipany boli vzdy moja srdcova zalezitost tak nebolo co riesit....a preto som ich ani nekombinovala s inymi kvetmi aby vynikli...
Odpovedať
Profilova fotka
zuha1 ak chces mat zive tulipany, daj si pozor, aby si sa trafila so svadbou do sezony - po juni-juli VRAJ byva s tulipanmi na Slovensku problem. Aj ked tomu trochu nerozumiem, lebo tu, v Holandsku, odkial sa dovazaju skoro vsetky slovenske tulipany ;-) som ich videla este tak pred dvoma tyzdnami normalne v predaji... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ikke: tulipány majú svoje sezóny... jedna je apríl - jún a druhá sept - okt... či tak nejako... kvetinárka to bude vedieť...
Odpovedať
Profilova fotka
myslím, že s tou sezónom tulipánov to nebude až také zlé, ja som dostala práve minulý týždeň od svojho snúbenca kyticu z krásnych tulipánov a to máme už november :-). Mylsím, že teraz sa už dajú zohnať po celý rok ;-)
Odpovedať
jaaty daju len ceny su rozdielne
Odpovedať
Profilova fotka
jaaty: ale dať za tulipán 7 sk a dať za 40 sk... no vieš... :-D
Odpovedať
ahojte, ja som mala v októbri kyticu z ruží a z tulipánov. Takže podľa mňa závisí len od šikovnosti kvetinárky, či ich dokáže zohnať alebo nie. Ruže aj tulipány boli žlté. Kytica bola krásna, aj keď som sa zhrozila, keď som ju večer pred svadbou videla :-o. Kvety boli ešte zelené, ale do druhého dňa krásne zožltli :-) A myslím, že na to, že to bola svadobná kytica, nebola až taká drahá (na bratislavské pomery, keď len za slovo svadobná kytica zaplatíte 500-1000 Sk ]-( ) . Stála max. 1000,- Sk. Neviem povedať presnú cenu, lebo sme platili ešte dve ďalšie kytice.
Odpovedať
Profilova fotka
nemáš nejakú fotku? prilož si ju do albumu a pridaj sem link... nech má zuha inšpiráciu... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie som sice katrin,ale tu je(ceni sa aj rychlost?): http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
fuu.. liška, si rýchlejšia :-) Ale tu je fotka, na ktorej to vidno najlepšie: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
:-D tú som našla aj ja... chcela som, aby našla nejakú detailnú... ;-) ale cení sa... 8-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D
Odpovedať
sorry, nemám naskenovanú:-(
Odpovedať
Profilova fotka
s tou sezonou - kedysi v maji som sa pytala, ci mi mozu urobit kyticu z tulipanov na konci jula - v jednom velmi renomovanom bratislavskom kvetinarstve mi povedali, ze to nevedia, lebo si nie su isti, ci este bude sezona, lebo ze to je kazdy rok inak. To iste mi povedali aj v dalsich dvoch kvetinarstvach. Lenze tu, v NL, boli tulipany aj v juli, aj v autuste a myslim si, ze budu aj na Vianoce ;-) Ale ked si v Blave budete na Vianoce pytat v kvetinarstve tulipany, budu na vas pozerat ako na chudatko Marusku ;-) Tiez by mi logika hovorila, ze by nemal byt problem zohnat skoro akekolvek kvety kedykolvek (aspon tu, v "kvetinovej zahrade sveta" to tak vyzera), aj ked za viac penazi, ale odporucam si to overit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ikke: ja mám kontakty v jednom kvetinárstve, kde dovážajú kvety na želanie... je to veľkoobchod a tiež mi doviezli tulipány z holadnska... tulipány síce došli, ale boli také chabé... mali nádhernú farbu aj krásne voňali, ale boli slabunké... a keďže dovážali na žiadosť, niektoré lístky boli zničené... viezli ich medzi ružami a kadečím iným... ;-) čiže dovezú ich aj na vianoce, otázne je, či to bude stáť za to...
Odpovedať
Profilova fotka
zuha1: našla som pár obrázkov, aby si mala predstavu... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... a ďalšie
Odpovedať
Ja sice nemam obrazky kytic (ruze+tulipany), ale myslim si, za tato kombinacia moze byt. Inak dobry napad :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
@madeleine Ahoj, mala by som zaujem o ifno kde si zohnala umele tulipany na svadobnu kyticku:) Mozes mi podat info a taktiez aj poslat fotku ako to vyzera?:)))) bojim sa, ze tulpany mi celu svadbu nevydrzia hlavne mojmu nastavajucemu to pierko, tak neviem, bojim sa toho, ale chcem urcite tulipany:)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?