Farebné nechty pre nevestu - inšpirácie

Chcem sa spýtať, či ste už niektorá ako nevesta mala iné nechty ako francúzsku manikúru :-) stretli ste sa s tým už? Nechcem by divná na svojej svadbe ale ja by som prijala radšej nejaké nechty inej farby ako francúzsku manikúru. Chcem síce nejaké jednoduché šaty aj účes, jemný make up, nič výrazné...ale nechty rozmýšľam, že by som mala jednofarebné nejaké tmavé, je to blbosť? vďaka za názory
Odpovedať
Profilova fotka
Videla som nevesty, ktore mali nechty doladene k vyzdobe, videla som aj nevestu, ktora mala nechty v tmavocervenej farbe (myslim ze je to burgundi) a stale to vyzeralo vkusne. Urcite si daj take nechty ako budu tebe vyhovovat, aby si bola s nimi stotoznena. :)
Odpovedať
@knatinka vobec to nie je divne, pokial sa to tebe paci, tak si to tak daj :-) je to tvoja svadba, nezabudaj! :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že ak budú tie nechty jednofarebné, nebude to nejaká kriklavo zelené alebo čo, a bude napríklad doladená tá farba k výzdobe tak prečo nie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala matne svetlo ruzove 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiež videla nevesty s červenými alebo ružovými nechtami a mne osobne sa to veľmi páči :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala jemné ružové a na prstenníkoch kamienky strieborné, aby to pekne ladilo. Podobný odtieň ružovej som mala na kytici - ruže a tiež farba rúžu bola v podobnom odtieni. Dôležité je, aby toho celkovo nebolo moc - bohato zdobené šaty, doplnky, zložitý účes, výrazný makeup atď, to je najhoršia katastrofa potom :D
Odpovedať
Profilova fotka
@knatinka vôbec nemusíš mať francúzsku manikúru. Ani mne sa to moc nepáči, že si všetky baby len tú dávajú alebo ten babyboomer (či ako sa to píše). Kľudne si daj aj výraznejšie nechtíky ;-) :-)
Odpovedať
ďakujem Vám za dodanie odvahy ;-) tak sa nemám čoho báť dám si také aké sa budú páčiť hlavne mne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@knatinka presne tak, super rozhodnutie! :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@qtheresa čo to je?
Odpovedať
nebála by som sa ísť aj do iných farieb. akú budeš mať výzdobu? možno by si ich mohla kombinovať aj s tými farbami z výzdoby. @marekmata babyboomer je zjednodušene taká rozmazaná francúzska :)
Odpovedať
jemnou ruzovkavou, by sa tiez namalo co pokazit, ta sa hodi ku vsetkemu
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja si dám niečo takéto... ale iba na pár nechtov :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?