Nechty Zilina

Zienky kde v Ziline robia pekne a kvalitne gelove nechty? Poradite prosim dobre nechtove studio v Ziline?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola v Mirage. Ale to len z núdze. Moja povodna nechtarka na mna zabudla, a týžden pred svadbou bolo ťažke sa objednat niekde inde . Všetko mali plne. Ceny na moj vkus drahe, ale nechty vydržali fakt dlho . A pekne mi ich spravili. Strašne jednoducho ( na moj štýl ) Nechty som mala klasiku, ale s menšou obmenou, jeden prst fialový, na nom čipka a kryštáliky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala taketo krasne nechtiky, od Majky: https://www.facebook.com/pages/G%C3%A... velmi sikovna baba,fakt odporucam! ked mne robila nechty, este mala studio v jednej dedinke pri ziline, ale od zaciatku maja sa mala stahovat niekde na solinky.jej cislo je na jej fb stranke, tak skus zavolat :-) @amelly_e
Odpovedať
@najinka Ďakujem veľmi pekne!
Odpovedať
@fantaghiro21 pravdupovediac ja som to doteraz neriešila, až keď som na fóre videla že sa rieši aj toto - chcela som len nabehnúť do nejakého centra 3 dni pred svadbou..by som dopadla asi :-D ja som strašne háklivá na nechty - neznesiem ani dlhé ani krátke - musia byť akurát a tobôž niečo na nich nalepene, potom neviem vôbec fungovať.. tak musím vyskúšať dopredu aby som si zvykla :-D Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@amelly_e spravia ti nechty podla tvojich predstav , aj dlžku ti spravia taku, aku chces :-) Co len chces. A na nechty su roznne pečiatky , ktore ani necítiš. treba sa len popýtať a dohodnut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@amelly_e ja tiez nikdy nemam dlhe nechty, kvoli praci, preto som si dala urobit len take kratsie :-) a tato baba tie ornamenty maluje rucne na nechty, nic tam nemas nalepene :-)
Odpovedať
Konkrétne gélové nechty neviem, ale pochodila som viacero nechtových štúdií v Žiline - kvôli japonskej manikúre. Najspokojnejšia som bola v salóne Dione na Národnej a naopak NEODPORÚČAM Beauty Elegance salón tiež na Národnej, kde sa mi teta "mäsiarka" postarala o zdravotný problém, keďže svojou brutalitou a bolestivou "technikou" mi posnula nechtové lôžko, už niekoľko týždňov tam mám vzduchovú bublinu a podliatinu..
Odpovedať
Urcite ti odporucim Salon Allegria-kukni na FB. Ja k nej chodim a som max.spokojna. Najskor som chcela len na svadbu-no vyzera to tak,ze si ich necham aj po ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?