Svadobná manikúra. Gelové nechty v Bratislave

Dievcata viem ze tato tema tu bola rozoberana ,ale aj tak ju zacinam odznova Poradi mi niekto kontakt na kvalitne gelove nechty za dobru cenu v BA?
Odpovedať
1
2
7
a skusala si vo vyhladavaci? tam ich je dost........nenasla si tam nic? :-)
Odpovedať
skusala ale chcem nico overene
Odpovedať
Cigaretka, posielam IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky cigaretka5,uz vies kde sa daju tie nechtiky urobit? ja by som si ich tiez chcela dat spravit na svadbu....
Odpovedať
Profilova fotka
Viete mi poradit kolko dni dopredu je najlepsie dat si spravit gelove nechty a po kolkych dnoch je ich potom mozno odstranit ? Mozete mi pisat i do IP, kedze mam frmol a nestiham skoro vobec i-net. Dakujem
Odpovedať
Babulky, niekto ste mi písali do IP ešte - na kontakt na nechtíky...a ja som to nejak vymazala 8-( tak teraz neviem kto :-( sorry...ak ešte máte záujem, tak sa ozvite :-)
Odpovedať
Kocky, dajte prosim tip na nejaku babenku, co robi pekne gelove nechty. Vopred vďaka.
Odpovedať
No najlepsie gelove nechty v BA podla mna robia v Salone Rose na Racianskej..Svedci o tom uz len fakt, ze je dost problem dostat u nich termin, take to tam maju nabite..Ale robia fakt nadherne..Modelaz novych je za 900.- a doplnenie zy 500.-, tak ako skoro vsade..Odporucam ;-)
Odpovedať
ja mam z petrzalky, tiez hovorim, ze najlepsie, ale baby uz nikoho neberu :-|
Odpovedať
Ja chodim do Rose tiez a som nadmieru spokojna...
Odpovedať
ja chodím do štúdia Iduna, na Plynárenskej v biznis centre...a som fakt spokojná, aj keď mi vraj nechty rastú rekordne rýchlo...to čo iným vydrží na tri mesiace, ja mám po dvoch týždňoch vyrastené... :-S ...... robí mi nechty Monika Hrabovčáková, frajerka Pete Nagya, tak sa stále dozviem nejaké zákulisné pikošky, je veľmi ale veľmi ochotná a milá, odporúčam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte, chcela by som ozivit tuto temu.. Objednala som sa na gelove nechty k Lenke Vargovej do studia BELLANI na Rovniankovej v BA a chcela by som sa spytat, ci s nou ma niekto skusenosti, ci su tie nechty kvalitne, nelamu sa a podobne..A bola by som velmi rada, keby mi niekto napisal cenu za tieto nechty..Za nove aj za doplnenie.. Vopred dakujem ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ciusinka : tak daj vediet ako si dopadla :-) ja som obcas zasla na Znievsku a stali vtedy 800 ci 900sk ( 300 tusim doplnenie) ale bola som velmi spokojna..urcite si tam pojdem dat spravit nechty na svadbu ;-)
Odpovedať
Ahojte, mohli by ste aj mne pls poslat nejake kontakty na niekoho v BA kto spravi kvalitne nechty za nie prilis vela penazi? (hlavne aby nechty neodpadavali uz po par dnoch, neodlupovali sa a pod...proste kvalita:)...na nete je toho kopec ale chcela by som niekoho overeneho..dakujem vam kraaasne vopred :)
Odpovedať
A je tu niekto z NMnV? Kde robia pekne nechty v NMnV? =-) :-)
Odpovedať
ja som mala gelove nechty a su velmi pekne, ale uprimne nemala som cas chodit ich stale dorabat a ked som ich dala uplne dole svoje nechty som mala velmi poskodene a presla dlhsia dlhsia doba pokial sa mi uplne upravili, teraz by som si ich uz nedala, to bol len taky moj mini nazor, ved sa hovori sto ludi sto chuti......
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja si nechty robím sama :-D sice nie su az take suprove ako ked ich robim niekomu inemu ale som spokojna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja chodim na nechty do ba k petre kernovej a ja som spokojna, svadobne my vydrzali 3tyzdne, potom som si ich musela dat doplnit, lebo my vyrastli x-) Ked niekto chce mozem poslat kontakt alebo staci dat do googlu jej meno. snad som niekomu pomohla :-)
Odpovedať
mrstrue: dakujem za tip...idem si ju skusit najst na googli :-)
Odpovedať
Tak bola som vcera na tych nechtoch u Lenky a musim povedat, ze su krasne..A myslim si, ze ani nebudem mat problemy s odpadavanim nechtov, Lenka ma velmi vela klientiek a keby tie nechty neboli kvalitne, tak by tam asi nechodili ;-) a vie nadherne zdobit nechty, naozaj krasa.. Cena za nove je 33,30 €, to je vratane lakovania a zdobenia a doplnanie stoji 21,30 € aj s lakovanim a zdobenim, co si myslim, ze je dobra cena..
Odpovedať
ciusinka, tak to klobúk dolu na tú cenu. Ja som z TT a chodím celkom trnavsky oblúbenej nechtárke, ale tuším sa presťahujem od jedu do BA, tu som platila za kompletku 51,45 eur, ale asi som tam bola aj poslednýkrát :-D aj keď k nej chodím cca 2 roky
Odpovedať
stanislava, tak to je teda dost tych 51,45 EUR :-o ja som doteraz chodila k nasej susede, ktora to robi len popri robote, za nove som davala 27 eur a za doplnanie 17 eur..No lenze zasadny problem bol ten, ze kedze to robila len pri robote a nemala vela klientiek, nemala prax a trvalo jej to straaaaasne dlho..Na doplnani som byvala zvycajne tak 3,5 hodiny..A dalsi problem bol ten, ze nevedela vobec zdobit nechty, maximalne mi nalepila nejake nalepky alebo urobila francuzsku za 5 eur navyse..Tak preto som sa rozhodla ist inde..
Odpovedať
Ked som sa vydavala ja bola som u nas v Sb v nechtovom študiu na pošte zaplatila som 22€ a zdalo sa mi to tak všelijak ale ako pozeram boli ešte lacne ....ale inač ja by som taku robotu robiť nemohla ozaj musi tie baby to baviť a aj vzťah musia k tomu mať ja len ked si lakujem sama doma ruka sa mi trasie a niekolkokrat to odlakuvavam 8-( nemaju to lahke ;-)
Odpovedať
ciusinka, aj ja som bola prekvapená, nikdy som tam toľko neplatila a ani na to neupozornila a to ešte môžem povedať, že ani nič moc vzor mi teraz nerobila, aj keď tvar nechtov robí super. Teraz mám ponuku na 20 eur a tým, že na požiadanie príde až domov, tak to asi vyskúšam
Odpovedať
stanislava - Inac ja mam kamaratku z TT, ktora si tiez raz bola dat robit nechty a ze za doplnanie dali 1300 korun (to este neboli eura), no tak to som len tak kukala ako puk..Ale ze ona tiez vobec nevedela, kolko to stoji a zrazu jej povedala toto, tak ze ledva naskriabala na to peniaze, to ja by som pri sebe tolko ani nemala..
Odpovedať
caute holky, ja som tiez platila 1300 v prepocte, ale robila mi aj 3D grafiku, takze to bola svadobna cena :-D :-D :-D Mne velmi pomali rastu nechty, vydrzali mi 6 tyzdnov bez doplnania, ani sa mi ich nechcelo davat dole, ale uz boli vyrastene a nedalo sa :-S Ale zase boli robene mimo SK :-) Zavisi aj od toho, aky prestizny salon, ake mesto, aka kvalita. Mojej sestre robila jedna dizajnerka , prvykrat super krasne, druhy krat okej, 3x to odflakla, lebo sa jej dva zlomili... a si myslim, ze az tak si pri doplnani nedala zalezat. 8-(
Odpovedať
ahojte kocky...ja mam veľmi dobú manikérku- dávam si u nej zagélovať svoje nechtíky, robí aj gélové....zašlem kontakt na stránku ak by ste mali záujem....je lacná a naozaj má peknú prácu...vrelo odposúčam :-)
Odpovedať
Haloo halooo a NMnV nic? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte potrebujem takú malú radu. Ja som totiž ešte nikdy nemala gélové nechty ale si chem dať spraviť na svadbu.... No neviem ako to je keď si ich idem dať či musím si nechať odrásť nechty aby boli dlhšie a aby sa potom tie gelové lepšie prilepily alebo sa môžu naniesť gelové nechty aj na maličké nechty?
Odpovedať
evulilik, tak ja mam uplne malicke svoje nechtiky, je to tym, ze mam kratke prsty a preto to nechtove lozko mam velmi male..ked som prisla prvykrat si dat urobit gelove nechty, nemala som tie moje dlhsie ako max. 1 centimeter..a dali sa urobit v pohode ;-)
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?