Svadobná manikúra - gelové nechty v Košiciach

Profilova fotka
Ahojte. Hľadám tu tému o gelových nechtoch ale v KE.Nejak som nenašla nič také čo hľadám tak sa obraciam na niekoho kto robí môže byť aj doma u seba kvalitné gelové nechty.Ďakujem za každú odpoveď :-) .
Odpovedať
1
2
sajuri77: máš IP ;-)
Odpovedať
chcela by som sa spytat ako si mam dat dole gelove nechty.....ci to neboli alebo ci to neposkodi moje nechty prosim odpiste potrebujem to vediet dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,,,,ak je dobrá nechtová dizajnérka tak ta nič nesmie boliet....určite na sv.deň si daj nechtíky máš úplne iné ruky.....
Odpovedať
Profilova fotka
caute kocky - tak pre istotu davam info i sem v albume to este nemam cele napisane aale oplati sa skusit porcelanove ;-) nadherne urobia na moyzeske, salon Bellisima sa to cele vola ;-) julianasalon pracuju s catherine, takze tam mate zarucenu hygienu a dobru care o nechtiky jedine minus je cena :-N vyssia ako gelovky - ale oplati sa ;-) su tak skvele kocky - secko vysvetlia, poradia to je vlastne info i pre teba leni - porcelanove su setrnejsie ako akryl a gel ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
atinkaa a prečo sú porcelánové šetrnejšie???Aký je rozdiel medzi gelovými a tými porcelanovými???
Odpovedať
Profilova fotka
prepacte ze vam sem tak vstupujem, len by som si dovolila komentar k tym porcelanovym nechtom. kazdy salon uprednostnuje material s ktorym pracuje a vyzdvihuje jeho kvality a kazdy chapeme preco. ale porcelan je skodlivejsi na prirodzeny necht,nez akryl.nehovorim to ako laik,ani ako zaciatocnik.
Odpovedať
Profilova fotka
Metylmetakrylan je chemická zložka, ktorá je súčasťou tekutého priméru a monoméru používaného pri akrylovej a porcelánovej metóde modelovania nechtov. Pri dlhodobom pouzivani mma latok v nechtovom odvetvi moze dojst k trvalemu poskodeniu nechtovych lozok,poskodeniu organov. /pri aplikovani mma latok na plochu platka prirodzeneho nechtu dochadza k ich presakovaniu do organizmu a pri ich dlhodobom a pravidelnom aplikovani su skodlive! Len tolko v kratkosti pre info zo skript , ktore pouzivam ako lektorka v rekvalifikacnych kurzoch.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
kocky napisala som to, co som sa dozvedela..nerobim tu nikomu reklamu smudlinka sa pytala kde najde dobry salon, that´s all mne sa na catherine paci ich pristup, hygiena, vlastny pilnik...atd. dla nehtarky v prahe a ke - sa pri porcelanovych pouziva najnizsi koncentrat kyseliny...teda sa nechtik rozlepta najmenej...tot vsjo k dovodom preco som napisala to, co som napisala inak nerozumiem, preco stoji porcelan 1800.-, gel 800 a akryl ani netusim kolko ked je porcelan detto co akryl ako tvrdis ty lolo spytam sa na to slecny este raz..ked pojdem priste na nechty, doverujem jej a neverim, ze by za salon pisala nejake bludy len tak zatial kopirujem z ich stranky - aby to znova neznelo reklamne Catherine pracuje podle uceleného sofistikovaného systému se špičkovými produkty. Catherine Vám zajišťuje mimořádný servis (hygiena, péče, přípravky, pilníky). V Catherine se využívají propracované postupy zdobení a lakování nehtů (Permanent servis), které dodají nehtům (gelu) požadovaný odstín. Catherine nehty jsou perfektně lesklé a hladké. S tímto systémem prodlužujeme nehty tzv.“celogelovou modeláží“ - tedy tou, která je k přírodním nehtům nejšetrnější. Na každou modelaci používáme nový pilník, který si odnášíte domů. Klientům dopřáváme nadstandardní péči. RÁDI VÁM UKÁŽEME, ŽE NEHTOVÁ MODELÁŽ NEMUSÍ ZNAMENAT „ZNIČENÉ NEHTY“. UV gely Catherine jsou k Vašim nehtům mimořádně šetrné. Výhody CATHERINE nehtů: · Extra lesk · Perfektní přilnavost k přírodnímu nehtu · Servis (vždy nový pilník, hygiena) · Díky plánu máte nehty pod kontrolou · „Barevné možnosti“ - permanentní zdobení nebo lakování nehtů · Materiály pro všechny typy přírodních nehtů · Šetrná metoda prodloužení · Přirozený vzhled · Zvýhodnění pro klienty, kteří nehty pravidelně doplňují to, ze je to skodlive pre nechtik tak ako tak...tomu rozumiem skor z hladiska mediciny, kde sa viac pohybujem ak ma cosi nieco rozleptat..a potom ma na tom rozleptanom iny material drzat...tak to tak ci onak posobi skodlivo..to je snad kazdemu jasne
Odpovedať
Profilova fotka
ju a ak by som mala cosi odporucit za seba - tak su to vlastne nechtiky a Jessica, ktora ma laky snad na vsetky nechtikove neduhy ;-)
Odpovedať
konecne s tebou suhlasim - jassica je naolzaj velmi kvalitna a dobra značka. no pri gele snad t olko že sa tam nič nelepta- primer ma 0,2 % kysel. alebo je uplne bezkys. l
Odpovedať
Profilova fotka
jo jo, gel ma podiel kyselin od 0,08 do 0,2 a akryl a porcelan maju podiel kyselin 70 az 90%! co je moooc vela. 1800sk je az prilis premrstena cena za porcelanove nechty. v pripade spominaneho salonu je cenovy rozdiel mozno preto, ze gelovy material na nechty kupuju ovela lacnejsi v porovnani s porcelanom. inak - porcelan a akryl /velmi obdobny material/ je v rovnakej cenovej urovni co sa tyka nakupu materialu , ale vsetko zalezi od znacky. su gely,ktore stoja 600sk a su aj za 2000sk. to iste je aj v dalsich materialoch.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
atinkaa este raz som si precitala co si tu napisala..... najprv si hajila porcelanove nechty,ktore su udajne najsetrnejsie.... potom si tu od toho isteho spominaneho salonu vlozila popis, kde vlastne spominaju najsetrnejsi material a to prave celogelove nechty. takze v podstate sa ten salon stotoznuje celkom s tym mojim nazorom - gelove nechty su najsetrnejsie. :-N .
Odpovedať
Profilova fotka
lolo nic nehajim napisala som, co som pocula...velmi tomu nerozumiem a nemam cas to nejak extra riesit... svoje som vysvetlila catherine jak nechtarka v ke, tak v pha oznacila ako porcelan a ako najsetrnejsiu metodu...i ked sa pise, v popise, ze ide o metodu pouzivajucu gel....co a kolko je na tom pravdy neviem, ale opytam sa cena netusim ci je premrstena - na nechty som chcela ist mimo catherine salon raz.... a bola som v soku, cim mi pani zlata chcela pilnikovat nechty! v oboch salonoch je cena porovnatelna...nepatrala som - ale myslim, si ze ak je z dvoch koncov eu temer rovnaka, tak asi ani inde to za catherine nebude ine..... a podotykam, ze uz len pre hygienu, ktoru dodrzuju sa to kazdej dame oplati co sa tyka podielu kyselin...nech je akykolvek minimalny...musi byt nejaky! musi na nom totiz drzat to, co na poleptany nehet chcete dat! a je fuk, ci to ma byt gel, akryl alebo porcelan...to vysvetli i medik - zubar v 2.rocniku, u bielych vyplni je princip rovnaky! netusim, co ste sa tak do mna pustili...ked toto cele ma byt o moznostiach kam na nechty v ke...nie o tom, co robite, co hajite vy obe! pride mi to uplne zbytocne...vacsina ludi i tak pojde na gel nechtiky uz len kvoli cene...tak toho nechajte!
Odpovedať
ati tak ja som isla na gel nechtiky nie kvoli cene, ale kvoli tomu, zevraj niekto povedal, ze su setrnejsie, ale vazne neviem co je natom pravdy :-D :-D a ani to nemenim skumat :-D :-p :-p a o porcelane som v zivote nepocula :-N iba teraz od teba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
yvettka neboj, gel je naozaj najsetrnejsi material na prirodzeny necht. ;-) porcelan je velmi zriedkavo pouzivany material,preto o nom tak malo pocut.
Odpovedať
Profilova fotka
atinka,je mi luto,ze ta to urazilo. ja som tu chcela len vysvetlit,aky rozdiel je medzi materialmi pouzivanymi na nechty. nic viac,nic menej. ja som si svoju pracu obhajila uz davno a nepotrebujem tu nebodaj aj hadkou riesit taketo cosi. v tejto oblasti mam vela skusenosti,taktiez aj zo zdravovedy a hygieny,kedze som tieto veci vyucovala.Kazdy si svoje vedomosti hajime a mozno aj radi prispejeme cennou radou,ked to ma niekomu pomoct.
Odpovedať
Profilova fotka
lolo neurazilo...len mi pride ze dokola vysvetlujem,..co uz som vysvetlila a ze som chcela len poskytnut dobry kontakt na nechtiky v ke...that´all by the way...ani po tvojom vysvetleni nie som mudrejsia..ako to s tym gelom a porcelanom je... takze ak by si sa chcela rozpisat viac...klido len ber zretel i na ludi uplne out of tento biznis! a zas ako cloveku, ktory sa pohybuje vo vede mi veta gel je lepsi nestaci.... chcelo by to citat, autora, vyskum...dla coho to je...to budem chciet na najblizsej navsteve salona od slecny ku ktorej chodim co sa tyka prispevku kiky...tak uz len vzhladom k info z mediciny ktore mam ja...tak nem suhlasim s tou 0 kyselin...lebo na com by potom drzal ten gel :-N ...ved je to predsa ina struktura..ktora sa da na poleptany necht...od ktorej ocakavame, ze na nom bude drzat....a to je chemia a fyzika a ta moc na nulu nepusti ;-) ani u gelu, ani u catherine - ci uz je to porcelan alebo gel alebo cokolvek!
Odpovedať
zadaj si do vyhladavača bezkysel. primer a uvidis najmenej 20 značiek ktore ho robia. mala by tam byt aj catherin. je to pre ludi s alerg.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mozem odporucit nechtove studio v Jumbe, je na tom poschodi ako kino Capitol, len som meno zabudla, nechty mi vydrzali 2 mesiace bez nalomenia, nastiepenia atd...co sa mi pri inych salonoch nestalo, niektore mi opadavali uz po tyzdni...:(((
Odpovedať
Profilova fotka
kiki tak ok este raz..i ked uz to tam odznelo za mna 2x asi robis nechty, prepokladam a mas naucene veci ohladne toho, co to obsahuje, jak je to setrne nie je strne u metody, ktoru pouzivas - presne ako pisala lol - aj teba to predpokladam ktosi ucil a obvykle ten co certifikuje, tak ponuka i pomoc, poradenstvo, vyrobky.... myslim, aspon co to volnym okom sledujem, tak to funguje presne ako farmaceuticky priemysel a ich lobby v medicine....to bliziace sa k nule beriem, ale nula? cim dosiahnes ze ten gel potom drzi na nechte? uplne sedliackym rozumom - na comsi ti to musi drzat - ten povrh si musi pripravit - to je to obrusenie, zdrsnenie....a niecim musis ten gel podporit....inak by na nechtiku nedrzal... ako som uz pisala - chemia, fyzika...nic viac, nic menej...rovnako ked ides k zubarovi a dostavas bielu hmotu ako vypln - robi presne to iste...to ze existuju i speci hmoty, pre alergikov je jasne...ale isto to nie je tou 0...to pardoon, ale toto by som neverila ani svojej slecne na nechty!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
tak mne drzali gelace tak po svadbe,ze som sa ich nevedela zbavit :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak yvett, aj ja som mala problem, po 2 mesiacoch som si ic poodstikavala a cele zbrusila... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kattya12 suhlasim
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
jarkary • Včera o 18:47 Ludkovia prosím vás o radu...Kde v Košiciach robia kvalitne nechty do 30 euro? Prosím a ďakujem vopred
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ak ma niekto zaujem o nechty rada Vam poradim kde a za kolko.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?