Vlastné nechty na svadbe a lak Eveline

ahojte dievčatá, budete to mať niektorá tiež tak, že vlastné jemne upravené nechty? :-) lebo ja si budem asi pripadať ako mimozemšťanka, keďže 99% neviest som videla s gélovou francúzskou manikúrou :-) ale na mne si iné ako jemné pastelové farby a krátke nechty neviem predstaviť, asi budem "vytŕčať z davu" :-D a skúsenosti s lakom Eveline? kúpila som si ten 8v1 - zatiaľ sa mi zdá, že funguje, ale používam ho necelé dva týždne - používate ho niektorá dlhšie? :-)
Odpovedať
aj ja chcem mať svoje nechty jemne upravené, a o tom laku som nepočula, čo je to zač?
Odpovedať
@fiancee19 ono je to v podstate kondicionér na nechty - samá chvála je na neho na nete - je v podstate na všetko - krehké, štiepajúce sa nechty, lámavé, drsné = po pravidelnom používaní vraj nechty skoro ako gélové (pevné a vyhladený povrch) - tak že či to niektorá dlhšie používa a vidí výsledky :-)
Odpovedať
Ja si určite gélové nechty robiť nedám:). Tiež budem mať svoje a nie extra dlhé.. pravdepodobne si dám gél-lak a je to :)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa vlastné upravené nechtíky páčia najviac :) ja si také nemožem dovoliť, mám na nich biele fliačiky... :-| ale to vyrieši nejaký pekný, jemný lak :-D
Odpovedať
@yakina niekedy sa vravelo, že biele fliačiky sú nedostatok zinku a vitamínov - samozrejme je to len pridaná hodnota, keď sa zaradia do jedálnička, no biele fliačiky (leukonýchia) sú v podstate "modriny", poškodenie nechtového lôžka v rastovej fáze.. spôsobuje to nekvalitná manikúra, alebo príliš častá manikúra, zlá reakcia na nejaký lak/nekvalitný lak, buchnutie sa.. môžeš vyskúšať ten lak Eveline (nie že by som mu robila reklamu, ale je naozaj super :-D ) a uvidíš, či sa to nezlepší :-)
Odpovedať
ahojte, to som rada, ze nielen ja som mimozemstanka :-D pokial clovek nema naozaj extremne lamave alebo nekvalitne nechty, tak s vlastnymi pekne upravenymi sa citi urcite prijemnejsie, nic sa neodlupne a neodleti :-p a peknych lakov na nechty existuje more, takze si uz si len vybrat ten svoj jemny odtien... ps. u mna to dopadlo takto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliennka na manikure som nikdy nebola, mám pekné a pevné nechty, takže som si ich vždy len lakovala :-D . Fliačiky mám od malička a nikdy mi nezmizli ]-( takže neverím, že krátkodobé uživanie vitaminov mi pomože :-S Ale v živote mi neprekážaju, som na ne zvyknutá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som zase raz uzivala nejake lieky co mi mali pomoct na spevnenie nechtov a ked som ich uzivala to bolo este horsie ako predtym.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som mala normálne "svoje" nechty a s nikým som to ani neriešila. Panebože však načo?! 😀 Pár dní pred svadbou som si ich upravila a večer pred svadbou nalakovala tým lakom s gélovým efektom Sally Hansen 😊 A vybavená vec.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj aj ja sa pridávam budem mať svoje nechty, krátke, jemne upravenè. Nie som fanúšikom umelých nechtov, nejako ma to nikdy nechytlo. Tak isto ako @dominicam odporúčam aspoň za seba laky a spevňovače od Sally Hansen. Som na materskej čiže moje nechty nič moc :-D ale tento lak mi ozaj pomáha a keď si nim upravîm nechty vydržî mi aj skoro týždeň
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat tiez uurcite svoje nechty... mne sa strasne nepacia vyumelkovane nechty s kadejakymi nezmyselnymi aplikaciami :D staci nejaky pudrovy odtien a je to :) niektore baby si myslia, ze cim viac gelu maju na nechtoch tym to je krajsie mam pocit :D ale kazdeho vec :)
Odpovedať
Profilova fotka
Za mna jedine "normalne" nechty, ked vidim tie tragicke pazury s vselijakymi 3D maslickami a kazdy prst iny a podobne, tak sa mi zaludok pretaca :-) Cize za mna urcite nieco take ako na fotke:
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zuzuliennka ja som sa tiež bála, či som nejaká vadná alebo čo. Teraz obvolávam nechtárky a všetky len gélové nechty! Ja proti nim nie som, kedysi som si ich dávala robiť.. Ale potom som mala úplne zničené nechty, nepomohlo ani to, že mi vyrástli nové. A skúsila som ten lak Eveline. Používam ho asi tak od leta a neviem si vynachváliť! Mám pevnejšie nechty a vôbec sa mi nelámu. A to už ho ani nepoužívam tak pravidelne, ale teraz, pár mesiacov pred svadbou, asi preventívne začnem :) Zo začiatku ma niekedy zvykli nechty páliť, nebolo to často a prešlo to. Teraz už žiadny problém nemám :)
Odpovedať
@mimca77 och tak táto farba je dokonalosť sama!! takú chcem! :-)
Odpovedať
@monika_d ďakujem za info, ja som zatial len krátkodobý používateľ, ale už sa teším na "výsledky" :-) toto je totiž maximálna dĺžka, akú si môžem dovoliť aby sa mi "neohli" konce.. nezlomia sa, len sa spraví taká akoby puklinka, konce nemám tak pevné a dúfam že tento lak pomôže :-)
Odpovedať
Ahojte, ak vám môžem poradiť, nepoužívajte lak Eveline 8in1. Áno, kým lak budete používať, bude účinný, nechty budu spevnené a krásne dlhé a naozaj budú vyzerať super.A však akonáhle ho prestanete používať, nechty budete mať ešte v horšom stave ako ste mali. Hrôza des!!! Nechty sa budú odlupovať po častiach a dlho sa nebudú vedieť z toho spamätať.Budete mať čo robiť, aby ste ich dali dokopy. Po použití laku ma veľmi boleli a pálili nechty. Tá bolesť bola neznesiteľná, ale vydržala som to, veď pre krásu sa trpí, však? Zle skúsenosti s týmto lakom majú aj moje sestry a mamina. A mimochodom, jedna, ale veľmi dôležitá informácia. Lak obsahuje 2% formaldehydu, čo je dosť nebezpečné, ak plánujete bábätko. Môže to spôsobiť poškodenie plodu a nedajbože postihnutie. Tento lak je naozaj dosť nebezpečný. Hneď ako som to zistila, som lak vyhodila do koša.
Odpovedať
myslím, že je to indivudálne.. to pálenie po použití spomínajú, neviem či si si predtým mala gélové, alebo používaš na svoje vlastné.. mňa nepálilo nič.. tri moje kamošky ho používajú už vyše roka, aj s prestávkami, a nemajú žiadne problémy a ani sa im nič neodlupuje.. nie je to bežný lak, takže sa nenosí nonstop, je to kondicionér.. a aby som sa vyhla formaldehydu, už by som si musela prestať kupovať všetku kozmetiku, takmer všetky laky na nechty, vlasy, tužidlá, nachádza sa tiež v lacnom nábytku, v drevotrieske, v oblečení v obchodoch, v očkovacích vakcínach...
Odpovedať
ja osobne si nemienim davat gelove, umele, ani nic podobne... upravim si pekne svoje nechty, len si budem davat vacsi pozor, aby sa mi pred svadbou nepolamali... za mna su top laky na nechty Sally Hansen - s gelovym efektom bez pouzitia uv lampy, skvelo a hlavne dlho drzia... urcite pojdem do prirodzenej pudrovej farby... pripajam aktualnu foto - takto drzi lak po tyzdni bez toho, aby som si davala pozor... robim vsetky prace bez obmedzenia ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som mala svoje Pred par rokmi lamave stiepiace sa a dopestovat dlhe bolo nemozne Zacala som vzdy ako podlak pouzivat Hodvabny gel spevnujuci bieliaci a jedine to mi pomohlo a chodila som na japonsku manikuru teraz uz rok a pol len obyc. Manikura a tento lak Ziadne 15in1 ani 3in1 mi nepomohlo
Odpovedať
Profilova fotka
@lkt nad tymi lakmi som uvazovala. Ako sa davaju dole? Normalne len odlakovacom? :)
Odpovedať
@monika_d áno, úplne obyčajným odlakovačom a dokonca ide lepšie dole ako bežný lak, po ktorom sa mi stávalo, že mi zostali nechty alebo koža zafarbena (pri cervenych odtienoch)... laky su sice drahsie, ale na nechtoch mi vydrzia takmer bez poskodenia dva tyzdne a tak uz ine ani nepouzivam :) uz len najst nejaky pekny jemny odtien na svadbu :) a neuveritelne rychlo schne, takze cele lakovanie - dve vrstvy farby a jedna "gelu" mi trva cca 20 min. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 preeesne aj ja somtohto nazoru :D
Odpovedať
Profilova fotka
@lkt a neosuchava sa ti rychlo ten lak?
Odpovedať
@svetlanna5 klasicky lak sa mi zvykne osuchat z koncekov pomaly uz na druhy den, ale tento mi drzi velmi dobre, spomedzi bezne dostupnych lakov najlepsie, je to taka prijemna alternativa, ked nechces riesit umele ci gelove nechty... ale asi treba vyskusat, u kazdeho to moze byt individualne...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@zuzuliennka Určite sú krajšie ako gélové umeliny, ktoré na môj vkus pôsobia až príliš vulgárne. Svadba má byť o slušnosti a elegancii a vkuse...istej zrelosti ženy, čo sa prejavuje aj na takom detaile, ako sú nechty.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, necitam vsetky prispevky, ale napisem svoje skusenosti. Ja som vzdy mala dlhe, pevne, biele nechty, no minule vianoce sa mi z nicoho nic zacali stiepit. Zrazu som sa citila, ako bez prstov, kedze sa mi uz v polke nechta nalomil, az do ziveho. Evelyn som sporadicky pouzivala aj predtym, no vtedy som zacala pravidelne. Zo zaciatku ziadna zmena, jeden sa mi stale stiepi, ale uz su opat dlhe a pevne. Sice ich mam s tym lakom 8 v 1 zltsie, aj ked ich odlakujem, ale nechty su pevnejsie, ked su nalakovane s Evelyn, tak sa tak nelamu. Takze odporucam minimalne kvoli tomu. :)
Odpovedať
ja napíšem svoju skúsenosť teraz po dlhšom čase - vôbec nie je pravda, čo píše januellla - že po dlhšom čase nechty úplne zle - vôbec nič sa mi neodlupuje a nechty mám super a vôbec nie sú žlté - mala som po asi 3mesačnom používaní teraz cca 4mes pauzu - nechty sú super a opäť som si dala tento evelyn teraz - jednu 4dňovú kúru (zajtra odlakujem) - a potom zas až v stredu pred svadbou - sobota bude 4tý deň - akurát bude jemná biela mliečna farba 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?