Ako vyhrať svadobný dar 1 000 € od Poštovej banky?

14. nov 201296

Svadobné dary k sobášu patria. A my sme sa rozhodli jednej z vás urobiť radosť a darovať jej 1 000 €. 🙂 Ako ich získať? Jednoducho:
- vytvorte fotoblog na tému "Keby som sa mohla odviazať, moja svadba snov by vyzerala takto..." a ako prvý použite náš obrázok
- vyplňte kontaktný formulár na www.postovabanka.sk/sk/sutaz-o-svadobny-dar 
a ste v hre o 1 000 € na Neviazanom termínovanom vklade od Poštovej banky. Ak máte otázky, pýtajte sa 🙂 Držíme palce!

Úvodný obrázok do vášho Fotoblogu:

• @pabk_eva  kedy je uzávierka súťaže? Podľa čoho rozhodnete o víťazke?

• @orgovan , dobré otázky 🙂 súťaž trvá počas našej kampane na mojasvadba.sk, od 20. 09. 2012 do 10. 10. 2012. Každá súťažiaca, ktorá splní podmienky, bude zaradená do žrebovania.

• nechce mi odoslat udaje 😞

• Sponzor fóra
  • @patricia33  ani mne to nejde... 😐

@pabk_eva  

• ani mne..mám výkričník pri mene...a ako sa bude vyberať víťaz?
    @pabk_eva

• @patricia33  
    @riana12   kočky, ani mne to nejde odoslať, už sa Vám to podarilo?

• @snehulienka_majuska   mne teda nie..............

• @felinda  ja pri mene aj pri prihlasovacom mene na MS

• @snehulienka_majuska   no mne len pri mene....neviem, dajú to sem a hned je to pokazené.... 😃

• vykricnik mi zmizol, ked som pri mene nedala interpunkciu... ale pri nicku som nic nevyhutala 😐

• Ani mne nejde odoslať formulár

• Kočky mne to šlo až keď som si z nicku vymazala číslice a bez diakritiky, len bez tých čísel, dúfam, že nás identifikujú 🙂

• nemoze byt ani diakritika, ani cisla v mene a prihlasovacom mene.. ..takze chyba formulara 🙂
    @pabk_eva

• mne to už odoslalo....a potom tam ukáže toto :
    Ďakujeme,
    Vaša správa bola odoslaná. Do 24 hodín budete kontaktovaný naším predajcom.

S pozdravom Poštová banka.

A baby, keď nezdvihnem, tak budem vyradená zo súťaže, či ako???? 😃

• @felinda  
    @princess86  
    @majusqa77   no mne to potom robí ten podtržník v prihlasovacom mene.... tak neviem, ked ho nedam, tak neskontroluju, ci mam ten album spraveny, nie?

• Sponzor fóra
  • @snehulienka_majuska  však ťa bude kontaktovať predajca...tak mu to povieš 😃 inak dobrý trik na získanie nových kontaktov...ešte keby sme vedeli, podľa čoho bude vyberaná víťazka... 😃 to by bola iná parádička

• V prihlasovacom mene mam aj cisla a koli tomu mi to nechce odoslat a v kolonke je vykricnik, mozem to odoslat aj bez cisiel v prihlasovacom mene??

• Ahojte, mrzí ma to. Kontaktný formulár troška štrajkuje. Už to riešime. Dám včas vedieť. Ešte raz sa ospravedlňujem!

• @felinda  vďaka za upozornenie, textík je už upravený 🙂

• @patricia33  @riana12  @snehulienka_majuska  @terezka245  dám vám vedieť, keď pôjde všetko ako má. Ďakujem za pochopenie.

• @felinda , do žrebovania bude zaradená každá z vás, ktorá vytvorí fotoblog a vyplní formulár. Výherkyňu budeme losovať zo všetkých, ktoré splnia tieto dve podmienky. A následne jej budeme telefonovať na číslo, ktoré uvedie vo formulári. Verím, že je to už jasnejšie.

• @pabk_eva  ok, ďakujeme

• @pabk_eva   no dobre, už chápem.... 🙂

• @pabk_eva   v poriadku 😉 dakujeme 🙂

• ani mne neslo sa zaregistrovat tak budem cakat az to pojde 🙂

• mne to tiež ukazuje výkričník pri mene a mene na Mojasvadba.sk

• ani mne to nejde 😞

• @kiwik10  @ane6 , už sa na náprave pracuje. Keď to bude v poriadku, dám vám vedieť. Ďakujem za trpezlivosť.

• Ahojte, externí programátori našej podstránky už pracujú na tom, aby ste mohli v kontaktnom formulári do políčka s prihlasovacím menom použiť aj iné znaky, ako len písmená. Najneskôr v priebehu zajtrajšieho dňa by to malo byť v poriadku. Určite vás budem informovať. Albumy však samozrejme môžete vytvárať bez obmedzení. Tie, ktoré som si stihla preklikať, sú krásne 🙂 Svadba je naozaj jedna z najkrajších udalostí v našom živote 🙂

• Ja mám výkričník pri mene a priezvisku!

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém