Ako vyhrať svadobný dar 1 000 € od Poštovej banky?
- z
- 4
@pabk_eva kedy je uzávierka súťaže? Podľa čoho rozhodnete o víťazke?
20. sep 2012- PRO
@orgovan , dobré otázky
súťaž trvá počas našej kampane na mojasvadba.sk, od 20. 09. 2012 do 10. 10. 2012. Každá súťažiaca, ktorá splní podmienky, bude zaradená do žrebovania.
20. sep 2012 - Sponzor fóra
@patricia33 ani mne to nejde...
@pabk_eva20. sep 2012ani mne..mám výkričník pri mene...a ako sa bude vyberať víťaz?
@pabk_eva20. sep 2012@patricia33
@riana12 kočky, ani mne to nejde odoslať, už sa Vám to podarilo?20. sep 2012@snehulienka_majuska mne teda nie..............
20. sep 2012@felinda ja pri mene aj pri prihlasovacom mene na MS
20. sep 2012@snehulienka_majuska no mne len pri mene....neviem, dajú to sem a hned je to pokazené....
20. sep 2012nemoze byt ani diakritika, ani cisla v mene a prihlasovacom mene.. ..takze chyba formulara
@pabk_eva20. sep 2012@felinda
@princess86
@majusqa77 no mne to potom robí ten podtržník v prihlasovacom mene.... tak neviem, ked ho nedam, tak neskontroluju, ci mam ten album spraveny, nie?20. sep 2012- Sponzor fóra
@snehulienka_majuska však ťa bude kontaktovať predajca...tak mu to povieš
inak dobrý trik na získanie nových kontaktov...ešte keby sme vedeli, podľa čoho bude vyberaná víťazka...
to by bola iná parádička
20. sep 2012- PRO
@felinda vďaka za upozornenie, textík je už upravený
20. sep 2012 - PRO
@patricia33 @riana12 @snehulienka_majuska @terezka245 dám vám vedieť, keď pôjde všetko ako má. Ďakujem za pochopenie.
20. sep 2012 - PRO
@felinda , do žrebovania bude zaradená každá z vás, ktorá vytvorí fotoblog a vyplní formulár. Výherkyňu budeme losovať zo všetkých, ktoré splnia tieto dve podmienky. A následne jej budeme telefonovať na číslo, ktoré uvedie vo formulári. Verím, že je to už jasnejšie.
20. sep 2012 @pabk_eva ok, ďakujeme
20. sep 2012@pabk_eva no dobre, už chápem....
20. sep 2012@pabk_eva v poriadku
dakujeme
20. sep 2012mne to tiež ukazuje výkričník pri mene a mene na Mojasvadba.sk
20. sep 2012- PRO
Ahojte, externí programátori našej podstránky už pracujú na tom, aby ste mohli v kontaktnom formulári do políčka s prihlasovacím menom použiť aj iné znaky, ako len písmená. Najneskôr v priebehu zajtrajšieho dňa by to malo byť v poriadku. Určite vás budem informovať. Albumy však samozrejme môžete vytvárať bez obmedzení. Tie, ktoré som si stihla preklikať, sú krásne
Svadba je naozaj jedna z najkrajších udalostí v našom živote
20. sep 2012
- z
- 4
Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Svadobné dary k sobášu patria. A my sme sa rozhodli jednej z vás urobiť radosť a darovať jej 1 000 €.
Ako ich získať? Jednoducho:
Držíme palce!
- vytvorte fotoblog na tému "Keby som sa mohla odviazať, moja svadba snov by vyzerala takto..." a ako prvý použite náš obrázok
- vyplňte kontaktný formulár na www.postovabanka.sk/sk/sutaz-o-svadobny-dar
a ste v hre o 1 000 € na Neviazanom termínovanom vklade od Poštovej banky. Ak máte otázky, pýtajte sa
Úvodný obrázok do vášho Fotoblogu: