Aký je váš názor na stravu v PKO v Nitre?

Ahojte,chcem sa spytat ci ste niektora mala svadbu v PKO v Nitre v poslednom obdobi, planujeme tam mat svadbu a nedavno som pocula velmi zly nazor na jedlo, tak sa chcem spytat ci ste vy boli spokojne? dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, v septembri sme tam mali svadbu a o tom jedle sme ešte dlho počuli od hostí. Vynikajúci vývar, naozaj výborný, hlavné jedlo som si vymyslela, nebol problém a chutil skvelo. Švédske stoly plné, bohaté a veľmi chutné. Mali sme od nich aj pečené prasiatko a tiež samé chvály naň. Čiže od nás za jedlo v PKO 1* :-) :-) Boli sme tam viackrát na svadbe ako hostia a nikdy neuvarili zle :-)
Odpovedať
dakujem velmi pekne za nazor. Tiez som tam bola na svadbe a nepamatam si nic zle. Toto mal byt vianocny vecierok a vraj bolo jedlo studene, maso nedopecene a zemiaky ako z predchadzajuceho dna. Tak som z toho bola zaskocena, zlakla som sa. Ale okrem tohto nazoru som ine zle hodnotenia nepocula. Mozem sa spytat ake hlavne jedlo ste mali? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme zemiaky + ryza, masko na prirodno s omackou z korenin a obalovany rezen plneny nivou a spenatom :-) v jednom tanieri. mnam, hned by som so dala. Polievka klasicky vyvar :-)
Odpovedať
znie to super :-) a vo švédskych stoloch ste mali čo všetko?
Odpovedať
Profilova fotka
@majka5151 napis mi internu spravu :-)
Odpovedať
Dievčatá prosim vás viete mi povedať cenu ako sa to pohybuje v PKO na osobu Dakujem velmi pekne
Odpovedať
http://www.pkonitra.sk/index.php?page=38 tu nájdeš presný rozpis
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Bolo to OK. Dovoľte nám ponúknuť naše služby. Sme z Nitry a prenajímame krásne kvetinové fotosteny a zásteny za mladomanželský stôl. Našu prácu si môžte pozrieť v našich albumoch🙂. Ďakujeme
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?