BOHO WEDDING

Profilova fotka
Mali ste alebo plánujete niekto svadbu v štýle Boho?
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa to strašne páči,rada si pozerám fotky z týchto svadieb, je to niečo iné ale ja sama som si na to netrúfla. Aj keď mi to možno niekedy príde ľúto zase som rada, že som mohla mať moje vysnívané "princeznovské" šaty :D
Odpovedať
Profilova fotka
@tinashe toto je moj sen a vystihuje to aj moju osobnosť. Ale mám problém to dať dokopy tu na slovensku. Ale asi aj preto, že napriek tomu, že veľa času trávim na svadbách kedže som fotograf s týmto som sa ešte nestretla čiže niesom vobec rozhľadená. Nájsť ideálny priestor a hlavne aká hudba k tomuto štýlu? Určite chcem živú hudbu k obradu gitaru alebo husle ale nezabijem to tým keď budú ľudové kolá pre staršiu generáciu? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@domidori Tak na toto by asi bolo najlepšie mať termín už nejak začiatkom leta aby ste to mohli mať niekde vonku. Nie je nejaká možnosť, že by ste to mali niekde na záhrade? Normálne iba stoly, stoličky niekde pod stromom? Výzdobu na konároch a tak? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano planujeme boho svadbu na plazi v Australii 💕 Miesto kvetov listy eukaliptusu, na hlave 'mermaid crown' cize korunku z morskych musiel a plazove saty. Recepciu mame v surferskom klube na plazi kde na stoloch budu eukaliptusy a na stolickach vela vankusov atd. Ja som skor za minimalizmus takze nasa boho svadba je taka viac jednoducha a nie mat 1000 veci naplacanych na seba.
Odpovedať
@domidori Ahoj boho svadby su krasne a na slovensku mas viacere moznosti kde ich spravit, napriklad svadba v stodole vyzdobenej do boho stylu je krasna moznost. Mozes sa s priestorom pohrat a mat vsetko von v pripade dobreho pocasia alebo vsetko dnu, alebo aj aj, tooolko moznostii. Co sa hudby tyka, nejaku tu 'boho' mozes vyuzit na obrad, napriklad ta gitara by bola skvela a pripadne na podmaz hudbu, pri jedle, pri vstupe a podobne, ale inac by som to az tak neriesila, dolezite je aby ste sa vy a hostia zabavili, takze vobec by som sa nebala tych ludovych kol, ludia aj tak nebudu riesit ci sa hudba hodi k stylu svadby ;) vela zdaru v planovani :-)
Odpovedať
ja planujem ciastocne boho styl, tiez sa mi velmi paci :)
Odpovedať
Profilova fotka
v stodole ako spomínala bebepecik by to bolo dokonalé! úplne to vidím s tým drevom zmiešané s nejakým tým natural štýlom! :) ak to zrealizuješ tak sa neskutočne teším na tvoje fotky zo svadby!
Odpovedať
Profilova fotka
@mina22 len najst vhodnu stodolu na svadbu bude trochu narocnejsie :-D :-D mne sa inak tiez paci tento styl, je to teraz taky trend poslednu dobu. hlavne to je pre mna ocarujuce, ze na vsetkych svadbach v boho style je vela zivych kvetov a tie ja veru mozem, aj vo velkych mnozstvach :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatiana Presne to mám problém. Stodolu už pomaličky vylučujem a čakajú ma obhliadky rovnako krásnych priestorov. Verím len, že cena ma nezničí :-D
Odpovedať
Profilova fotka
na tvoj popis mi úplne sedí Ranch 13 v Nemšovej..:)
Odpovedať
@baluinka @domidori Presne tuto som mala na mysli, pokial viem je podobnych na slovensku viac, ale samozrejme zalezi aj v akom okoli hladas ty :) a aj aky je rozpocet.....taktiez aj stany su super pre boho styl ale koniec koncov premyslenou vyzdobou mozes zmenit hocijaky priestor na boho ;) aj obycajny kulturak moze byt boho ked chces. Ja som chcela industrialny priestor, bohuzial nevyslo, tak som si industrialny nadych doniesla a dala porobetonove tehly na stoly :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tento Ranch 13 má priestory náádherné, rovnako výzdobu, ktorú ponúkajú... tiež sme zvažovali tento priestor, avšak pre nás je trochu cez rozpočet.. :-| niečo podobné (viď foto) sa ešte vraj nachádza v Bošáci, chceme to ísť omrknúť :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@bebepecik Skvele na takejto svadbe je, ze to mozes spravit hoc kde, aj niekde na zahrade pod stromami a zozerie to zaroven aj malo z rozpoctu, len najst spravne miesto. :-D :-D ani kulturak nieje zly, ked mas dobru vyzdobu, aj ked mne by sa viac k tomu ziadal ten vonkajsok :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@baluinka NEODPOVEDAJÚ NA MAILY.
Odpovedať
Profilova fotka
@baluinka uno tu máme dohodnutú obhliadku bud. tyzdeň. Ale o cene ani len netuším. Ty vieš priblížne?
Odpovedať
@romcitka Asi by som si netrúfla spraviť svadbu v takomto štýle. Aby to vyzeralo dobre aj na fotkách, aj hostia by museli prísť do tohto štýlu oblečení a to je ťažké na organizáciu, a neviem, či by boli z toho dvakrát nadšení. :-) :-) Priestory v stodole sú krásne, tie by som využila aj na normálnu svadbu nielen na boho.
Odpovedať
Profilova fotka
@domidori na mail neodpovedá Ranch 13 či to v Bošáci? ohľadom ceny na Ranch 13 píšem správu...;)
Odpovedať
Profilova fotka
@hurarka18 asi by som si nerobila s tým starosť, ako prídu oblečení hostia. hlavne nech družičky a družbovia ladia, ostatné je už vedľajšie. teda aspoň podľa mňa. je to krásny štýl svadby, teraz veľmi populárny. príde mi, že sa s tým teraz vrece roztrhlo, s týmito Boho svadbami. ženy už nechcú vyzerať ako princezné ale ako víly :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@frenerika Ja som každý víkend takmer na svadbách ako fotograf a veru Boho nevestu som ešte nemala. Podľa mňa sa u nás toho ešte dosť boja. Všetky skôr ako cez kopirák:) Ružové výzdoby, krajkové veľké šaty a pod. Tak ak je tu nejaká užívateľka, ktorá takúto svadbu mala, rada si prezriem album, načerpám inšpiráciu a pokochám :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domidori ja čo poznám takéto nevesty, každá z nich mala svadbu v zahraničí. jedna pri mori, druhá v rakúsku. :-) :-) skúsim vypýtať fotky pre inšpiráciu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@frenerika Ďakujeeem:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domidori ak ešte nemáš priestor tak som minule na internete náhodou narazila na stodolu v oslanoch, to by malo byť niekde pri prievidzi ale presne by si si to už musela nájsť lebo sa tam nevyznám. ale videla som nejaké fotky kde to mali do takého natural štýlu vyzdobené a super sa to tam hodilo, skús pozrieť :)
Odpovedať
@mina22 kamarátka tam mala v máji svadbu a bolo to super, veľmi príjemný areál a nie je až tak drahý.
Odpovedať
@mina22 áno, je to Stodola Ľubianka, majú na facebooku stránku, máme tam svadbu budúci rok + aj obrad vonku ;-).. a tiež to chcem viesť skôr do takeho prírodného štýlu (sedliackeho) :D tortové princeznovské šaty veru mať nebudem, po tom som nikde netúžila ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala na svadbe niektore elementy z tohto stylu ako je svadba vonku, "netortove" svadobne saty a hostina bola stylom koktejlu, cize nikto nemal miestenku, ludia sa presuvali, rozpravali a miesali a mys me chodili pomedzi nich. Fakt je, ze svadba nebola na Slovensku, ale urcite sa aj u nas daju najst miesta, kde by sa to dalo. Bud niekde v stodole alebo vonku. Rozmyslala si mozno aj na nejakej chate v horach, kde by ste mohli mat vacsinu hostiny v okoli chaty? No a co sa tyka hudby, ak chces nieco, co bude v tom style tak sa vyhraj s hudbou pocas obradu a takych tych oficialnych casti a uz potom na zabave bude to, na co sa budu ludia bavit...
Odpovedať
Profilova fotka
@mina22 Ahoj, Ďakujem. To poznám ale je to veľmi folklórnny už štýl.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?