Cena za sálu

Ahojte, rada by som spoznala váš názor čo si myslíte, aká je priemerná cena za objednanie sály resp. miesta kde bude svadobnjá hostina s parketom. Ja som z okolia TN ale niekedy sa mi zdá že sú tu ceny ako v BA. :-| :-| Dostali sme ponuku za sálu( takú veľkostou max pre 100 ludí )za 600,-/deň bez jedla... :-o v cene je izba pre mladomanželov. Zdá sa nám to celkom dosť vzhladom na to že to je na okraji mesta....aké máte skúsenosti? =-)
Odpovedať
Ahoj, ťažko povedať, tiež nemám ešte veľa skúseností (tiež len teraz hľadáme), ale mám skúsenosť, že si za sálu neúčtujú vôbec, to záleží fakt len na tom podniku. Treba si čo najviac miest oťuknúť a uvidíš svoje možnosti. Teda tak si myslím :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali dokonca 2 mensie saly v hoteli a neuctovali si nic..ani za vyzdobu..A to bolo v Senci... Myslim ze nie je bezne aby si uctovali za salu zvlast..ved ked ides do restauracie tak platis ucet za jedlo a neuctu ju ti za pozicanie stola ci? :-)
Odpovedať
@andrea8258: a mozete si doniest vlastne alko a nealko?lebo potom to je "bezny poplatok"
Odpovedať
@andrea8258 my za sálu kapacitne pre 35 ľudí budeme platiť 200 euro. Ale berieme od nich komplet všetko cez jedlo,alko,nealko,tortu,zákusky,výzdobu všetko...
Odpovedať
@andrea8258 ja som tiez z TN a mi budeme mat hostinu asi v baste a sala je v cene konzumacie ... ak sa smiem opytat kde to mate vy??
Odpovedať
Profilova fotka
@dragynka ano aj vlastne nealko a alko sme mali...aj kolace aj nejake studene misy popolnoci...bola som sa pytat asi na 5-tich miestach a nikde nepytali peniaze za salu...
Odpovedať
Profilova fotka
My za salu neplatime..platime ,,len" za stravnu jednotku..po pravde,este som sa nestretla s takym niecim,aby sa za salu zvlast cena uctovala..teda okrem zalohy,ktora je samozrejmostou...
Odpovedať
@dragynka , ano alko aj nealko aj zakusky si mozeme doniest my...potom sa zvlášť platí len za menu..to sme sa boli pýtať v http://www.mbc-pu.eu/index.php/home/s... v púchove....tu nie je veľa možností v okolí pre cca 65 ľudí...ale ešte tiež hladáme..a to chcem len poznamenať že už to tam majú do júla zajednané skoro všetko... :-o :-S tak uvidím ešte ako to dopadne...držte palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky..ja som z PP a my za prenajom saly s komplet vyzdobou platime 450e - pre rok 2013, viem ze tento rok si uctuju len 350e. A v cene je fakt len vyzdoba bez jedla a pod. Je to asi tym, ze to bude v meste, kde platia aj oni najom, mozno v hoteli by to bolo menej..tazko povedat lebo Tatry su neskutocne predrazene.
Odpovedať
Profilova fotka
@jelsulka - aj ja som z PP - kde idete robiť svadbu? Nám sa v PP tie priestory akosi žiadne nepáčia :(
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea8258 ahoj , myslím, že je to dosť. My sme v BA platili za prenájom sály, kuchyne, baru a este jednej miestnosti plus komplet riadu a obrusov 500 € od piatka do nedele.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ingridka07 no vidiš,ja tu vidim skor problem v tom že tu nie je dostatok miestnosti k dispozicii na vyber, a kde nie je veľka konkurencia tam nie su lacne ceny... :-| bola som dnes pozriet v kupeloch v nimnici. asi 5 km od Púchova..je tam krásne prostredie a parky s jazierkami, super na fotenie.. :-) no a tam pytaju 285 € len za salu( v cene pribory, taniere, stoly stoličky obrusy) bez jedla to sa plati zvlast. ostatne si mozeme doniest.. ale!!...k dispozicii bude 6 ludi(časnici, kucharky a myčka) A ti si pytaju spolu 300€ , podotykam na ruku.. :-S takže vychadza to podobne ako varianta č. 1. =-) teraz neviem čo robiť...
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea8258 noo ja som tiez platila zvlast kucharky a casnicky, boli to známe tak sme im dali spolu tusim do 300 € alebo 280. cize sala, riad, a kucharky casnicky nas vysli na 800 € plus jedlo ale to sme si nakupili, kedze sme to mali vo vlastnej režii ty to v tej prvej ako mas? musis si zabezpecit vlastny personál a jedlo?
Odpovedať
my za salu neplatime nic... vyzdoba je minimalna taxa 200 €, platime akurat to korkovne, alko a nealko si mozeme doniest vlastne, to iste aj zakusky, torty... po 22. hod platime 3.5 € na osobu ako nocny priplatok... co nam ale vraveli, tak by to mali byt 2 kuchari a 2 casnici ak si dobre pamatam... podla mna pytat za salu je uplna blbost... ved od nich budes brat jedlo...
Odpovedať
Profilova fotka
@kamka555 ahoooj..no my sme mali vacsi problem so salou, kedze budeme mat vela ludi..cize hned na zaciatku sme vyradili hotel Satel, Poprad, Tatra ktore su len do 100 ludi, cize nam uz ostavali len Matejovce, Vagonka, Svit a Reduta na namesti. Po zvazeniach sme sa nakoniec rozhodli pre Redutu, pretoze sa zmenil personal a je tam profesionalny kuchar, ktory varil pre hocjake celebrity, cize ta strava sa aj odlisuje od ostatnych, nie je to to otrepane klasicke jedlo, ale je to uz trosku na iny sposob :) A majitelia su neskutocni..splnia ti aj modre z neba a to sa mi najviac paci :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jelsulka Ano tam som zažila svadbu aj s tým novým kuchárom /jedlo super- aj keď zvláštny výber novomanželov/. Vyzdobené to mali pekno /kvety Victor/ ale mne tá sále stále príde ako veľká Telocvičňa... :-| . Zvažujeme kaštieľ v Lipt. Hrádku. Chceli sme to tento týždeň obehávať...akurát, že som si predvčerom zlomila nohu :-(
Odpovedať
my platime v Ke za salu 500e v Yasmine. Je v tom apartman pre novomanzelov a este nejaky salonik.
Odpovedať
Profilova fotka
@kamka555 Ahoooj..juuuuj tak tomu sa hovori ze smola. Dufam, ze nic vazne, musis davat vacsi pozor :) Mne zase ako telocvicna prisli vagonka a matejovce hihihih Reduta sa mi pozdava hlavne z dovodu ze svadbu chceme v PP..v LM som ani nebola..moze tam byt uzasne, dokonca som pocula aj v Sp. Belej v kupeloch ze je fajn teraz po kompletnej rekonstrukcii. A kedy planujete svadbu? A ti novomanzelia - ktori mali podla teba zvlastny vkus pri vybere jedal - co si vybrali?
Odpovedať
Profilova fotka
@jelsulka , no strašná smola poviem ti ]-( ale čo už :-D .... no svadbu plánujeme v Júny alebo septembri uvidíme ako sa nám podarí vybaviť miestnosť...ešte zvažujeme Kukučku v Lomnici...alebo Spoldom vo Svite.... Nakoľko som zlomila nohu, tak som odpísaná asi na mesiac.... No zvláštny kus bol že druhé jedlo si vybrali...ako to povedať...z každého niečo... teda asi 3-4 druhy mäsa, každé na iný spôsob na jednom tanieri..ako chutilo to super ale bol to strašný mix chutí. Koľko Vás vyšla sála a koľko na osobu platíte?
Odpovedať
@ingridka07 fta qkv prvom pripade by sme si platili zvlast za jedlo...aj v druhom pripade sato ma platit tak...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Profilova fotka
@ingridka07 kde v ba ste boli? my budeme mmat 100ludi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@ingridka07 ahoj prosim ta napis mi do spravy kde to bolo ak mozes dakujem moc voored
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@andrea8258 mali ste v nimnici nakoniec svadbu,my nad nou rozmyslame len za ten prenajom pytaju az 790€,tak neviem ;-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?